0 oy
560 göst.
Diğer kategorisinde (890 puan) tarafından
Siz nasıl yetisiyorsunuz ben hic yetişemiyorum mesela tam yapicam oğlum durmuyor ağlıyor 14 aylik beni bunaltıyor bu sefer ona bakim edim derken saat geçiyor bu sefer yemek kalıyor planlı olmam gerekiyor ama olamıyorum 

24 Cevaplar

0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben dört yıllık evliyim oğlum 27 aylık ilk üç yıl yarım yamalak yetisemeden yaptım ama şimdi 2021 yılının başından beri bütün işlerimi tam teşekküllü yapıyorum mesela şimdi pilav bamya yemeği yapıldı ev temizlendi mutfak pırıl pırıl bebisle ilgilenildi sana tavsiyem sabah erkenden mutfağını temizleyerek güne başla ama asla üşenme sonra da salonunda TV izleye izleye salonunu toparla tuvaletini yapmadan önce cif dök yapmaya girdiğinde tuvaleti bir güzel yıka banyo yapınca da banyoyu yıka öyle çık yemek işine gelirsek de hergun duzenli bir yemek saatin olsun mesela benim genelde iki üç 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ben 6 günlük bebekle sezeryanli halimle yetişmeye çalıştım baktım olmuyor böldüm günlere uyudukca kalktım yavaş yavaş yaptım her işi salonu her gün temizledim mutfakla ikisini , geceleri banyo tuvalet yıkadım , makineye çamaşır attım çıkardım (Kaynanaya tatil yaptırdım işte bir hafta Allah sorsun yaptıklarını ) 

İstediğin kadar zorla yani kendini günlere bolmezsen olmuyor şu an 50 günlük oldu bebeğim hala aynı gidiyorum bazen geceleri uyku tutmuyor kalkıp öyle hallediyorum destek olmak yerine herkes köstek olduğu için böyle bir çözüm buldum 
0 oy
(163,453 puan) tarafından
geceden temizligi utuyu vs hallediyom gun icinde lahvalti yemek kolay oluyo
0 oy
tarafından
Sabah erken kalkacaksın akşam erken yatacaksın canım bebek içinde internetten araştır sakinleşmesi için müzikler falan var onlardan yap birde işlerin varsa akşam yap ben kışın Islerimi yapıyorum gündüzleri kısa diye 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 694 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Babysmom (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 562 göst.
0 oy
9 cevap 307 göst.
19 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 278 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tunber (630 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,182 cevap

334,356 kullanıcı

...