0 oy
396 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar biz çok iyi anlaşırız normalde şimdi üç aylık bebeğim var ve en geç akşam altıda uyur dün saat beş buçuk gibi biraz uyudu geri uyandı emmek için neyse tam geri uyutacakken aldı çocuğu oturma odasına götürdü yarım saat kadar tuttu orda ağlıyor hâlâ getirmiyor en sonunda uyku iyice dağıldı getirdi ama çocuk hırslandı iyice uyumayınca sallıyorum sallıyorum ağlıyor 8 e kadar ağladı neyse dedim ki anne bir daha çocuğu uykusu varken odaya götürme dedim bı daha almam diye hemen küsüp çıktı kocasına da ne anlattıysa ben de odasına girmem bi daha öyle diyorsa demiş demekki beni çocuk kıskanıyorum gibi gösterdi bir de gelmiş bana konuyla alakası yok çok surat asıyosun beni tersliyosun diyor zaten hastayım eşim asker insan her gün gulebilir mi yaa nolur haksızsam söyleyin yanlışımı anlayım zaten lohusalığın ilk günü başladı beni deli etmeye daha çocuk doğalı bir gün olmuş süt inmemiş yok yaa yok hiç süt yok memenin ucu Büyük çocuk nasıl tutsun gibi saçma sapan şeyler konuştu uzun oldu kusura bakmayın

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amaaaan salla gitsin yaaa sen cekiyosun sonuçta,bak 8e kadar sen salladin çocuğu onun kulağı mı duydu. Bu kadar da önemsemeyin
-Reklam-
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Ne aynı evin içinde yaşamaya razı oluyorsunuz ya 
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Zaten uyku arasındaki çocuk öyle alınmaz dediggin gibi uykusu açılır
tarafından
İşte ona bı anlatabilsem hâlâ odaya götürme meselesine takılıyor ve bi daha götürmem odaya odayla ne alakası var diyor
(1,555 puan) tarafından
Sen durumu anlat ona anlar ozaman die düşünüyorum
0 oy
(8,675 puan) tarafından
Senin bebiş saat 6 da uyuyorsa yine aynı ben dün gece 1 e kadar anca uyuttum 3 buçuk aylık ahshhss
tarafından
Saat kaçta uyuması değilki mesele alışık olduğu saatte uyutamadm onun yüzünden ve çok ağladı sadece uykusu varken odaya götürme dedim neymiş nazar varmış ondan uyumamş
(8,675 puan) tarafından
Ahahah ben sadece ona odaklanmısim ya ajshhs valla yanlış yapmış tabi uykusu dağılmış cocugun benim annemde aynısını yapıyor ya sinir bozucu
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Alıp gitmesine izin vermeseydin canım uykusu var uyucak uyumazsa getiririm de haklısın uykuyu acınca zor dalıyorlar müdahale etmesinede izin verme gerekirse odanın kapısını kilitle müsait değilim de stres yaptıkça sütünde azalır canım
tarafından
Daha uyumaz bu diyor birde takmış kafaya senin iyiliğin için geç uyusun da geç uyansın diye diyor her zaman sabah yedi sekizde uyanan çocuk altıda uyandı çok sinir bozucu yaa :D
(7,470 puan) tarafından
Sıkma canını birdaha derse baya fazla uyudu o gün saģol de :)
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Oda kötü niyetle almamıştır canım odadan  bence kalp kıracak küsecek bir konı yok ortada ama yaşlılar bazen anlamıyo. 
tarafından
Aslında pek yaşlı da değil 40 falan ama :D
(25,181 puan) tarafından
Sonuçta senden yaşlı :)
0 oy
(534 puan) tarafından
Allahtan kaynanam uzak da sürekli yan yana değiliz yoksa aynılarını bana da yapar. Geçende eşimle gittik işte memlekete orda çocuğun bütün düzeni alt üst oldu 
0 oy
tarafından
Birdaha çocuğu alma die emir verdiğini düşünmüş canm , onun yerine alırken anne emzirdim tekrar uyutcam diyebilirsn 
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Ayy tabiki sen haklısın bis ver ya umursama kendi bildiğini yap
0 oy
tarafından
İyi yapmışsın cevap vermeSen engellemezsen tepene çıkarlar..
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Sen haklısın ama kadına güzel soyleseydin canım bazı yaşlılar alıngan oluyor bide lohusalık döneminde oluyor öyle şeyler de sen niye kaynananla birliksin bari altlı üstlü olsaydınız en azından

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 356 göst.
10 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Meryemsena (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 550 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 362 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,874 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 955 göst.