Kızlar biz çok iyi anlaşırız normalde şimdi üç aylık bebeğim var ve en geç akşam altıda uyur dün saat beş buçuk gibi biraz uyudu geri uyandı emmek için neyse tam geri uyutacakken aldı çocuğu oturma odasına götürdü yarım saat kadar tuttu orda ağlıyor hâlâ getirmiyor en sonunda uyku iyice dağıldı getirdi ama çocuk hırslandı iyice uyumayınca sallıyorum sallıyorum ağlıyor 8 e kadar ağladı neyse dedim ki anne bir daha çocuğu uykusu varken odaya götürme dedim bı daha almam diye hemen küsüp çıktı kocasına da ne anlattıysa ben de odasına girmem bi daha öyle diyorsa demiş demekki beni çocuk kıskanıyorum gibi gösterdi bir de gelmiş bana konuyla alakası yok çok surat asıyosun beni tersliyosun diyor zaten hastayım eşim asker insan her gün gulebilir mi yaa nolur haksızsam söyleyin yanlışımı anlayım zaten lohusalığın ilk günü başladı beni deli etmeye daha çocuk doğalı bir gün olmuş süt inmemiş yok yaa yok hiç süt yok memenin ucu Büyük çocuk nasıl tutsun gibi saçma sapan şeyler konuştu uzun oldu kusura bakmayın