Kizlar sezeryan olacağım yanimda kimse olmayabilir dondurucuya neler atmayı düşünüyorsunuz pratik olarak
Bence gerek yok misafirler icinse. Hazir biseyler al gelen de boş gelmez zaten ikram edersin. Kendiniz icinse zaten dogumdan sonra nohut fasulyeyi cikariyosun hayatindan sigara boregi 2 dakikalık is onun bile haziri var kendini yorduguna degmez.
Bende sezaryen oldum 15 gunlukken kaynanam dolma sardirdi. İnşallah sende hemen kalkarsin ayaga
Bende sigara biregi dusunuyom bide kurabiye aslında poğaça olabilir..
Bir de kızlar kış ayındayız hazır olsun diye bir kaç poşet nohut ve fasulye haslayıp atın el altında hemen sulu yemek oluyor çok rahat ediyor insan ben mesela nohut fasulye siyah mercimek ıspanak bunları poşetleyip buzluğa atıcam tabii poğaça filan da yapılır ama yemeklik şeyler daha pratik oluyor rahat ediyor insan
Ben yaprak sarması kayserı mantısı kete sulu kofte kızartmalık kofte koydum.
sarma sardık gecen attım pogaca yapacam yesil fasulye koymuştum yazın kurabiye bide ıslanmış nohut kuru fasulye koyacam tabi dolabım alırsa dondurucusu kücük ne kadar aldırabilirsem
Valla ben de cok istiyorum biseyler atmkk
7 poset sigara boregi
7 poset yaprak sarmasi koyduk
Yanina birde kisir yapip ikram etmeyi dusunuyorum evde ziyarete gelenlere
Sarma saricam , borek yapicam ,elmali kurabiye yaparm pooca flan , birde yanina tatli yaparz dondurucuya atilcaklar zaten bir tatliyi sona birakiriz diye dusundm
Sarma katıklı ekmek ıspanaklı börek oruk sigara böreği mantı közlenmiş patlıcan biber
1,487,191 soru
24,312,496 cevap
344,840 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın