0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (2,938 puan) tarafından
Kızlar ben Hz Yusuf izlemişdim çocukken o günden beridir oğlum olursa adını yusuf koymak isterim şimdi hamileyim inşallah nasipse oğlum olcak yusuf istiyorum ama diyorlarki isim ağırlığı olur cocuk taşıyabilirmi taşıyamadabilir yanına isim ekle bilmem ne diyorlar ne kadar dgru böyle bir şey duyan varmı

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
İsim ağırlığı olabilir ama olmayabilir de. İsmi Yusuf olan çok tanıdığım var maşallah çok güzel hepsi. 

Ben de çocukken hayatını dinlemiştim de hep dedim yusuf koyarım diye nasip olmadı :/
(2,938 puan) tarafından
Allahım nasip etsin hayırlısıysa inşallah
tarafından
İsteyen başkalarına etsin :) sana mesela ❤
(2,938 puan) tarafından
Amin inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(3,373 puan) tarafından
Bende osman koydum hz osman dan  etkilenerek  
(2,938 puan) tarafından
Allah size bağışlasın
0 oy
(212 puan) tarafından
Bende Yusuf olsun diyorum kimlikte eşim armanç vurdu ama ben Yusuf diyorum çok seviyorum Yusuf ismini
(2,938 puan) tarafından
Bnde çok seviyorum
(212 puan) tarafından
İsmiyle büyüsün eğer ağırlığı varsada inşallah taşır
(2,938 puan) tarafından
Amin inşallah :)
0 oy
(3,473 puan) tarafından
Kardeşimin ve kuzenlerimin adı yusuf, bizimkinin ki tek. Ağırlığı bilmiyorum ama yusuf ismini taşıyan insanın yüzünde bir güzellik oluyor bence
(2,938 puan) tarafından
Kalbi güzel olsun ❤️
0 oy
tarafından
Ben isimlerin ağırlığı olduğuna inanmıyorum

İsimlerle çocukları ayırıyorlar 

Mesela Yusuf ismini taşıyana yüzü çok güzel deniyor 

Muhammed ismine ağır 

Mert ismine yaramaz Eymen ismine yaramaz 

Uslu isim nasıl bulunacak dimi i o insanın yapısından fıtratından kaynaklı sakinliği ağırlığı 
(2,938 puan) tarafından
Bilmiyorum inanki ya
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Oğlumun adı Yusuf çok zor bir bebekti hâlâ da çok zor. Sürekli ağlıyor aklına gelip gelmeyecek herşeye. Benim eşim de Hz. Yusuf u izlediginde istemişti. Kaç kere mahkeme de değiştirmeyi düşündüm. Çevrem de de herkes isminden dedi. Yusuf isminin anlamı da inleyen ah eden. Doğdu doğalı benim ki ağlıyor şahsen cidden koyma derim. Akrabamız 10 gün önce doğurdu o da Yusuf koymuş oğlu durmuyormus kadın lohusa depresyonunda. İsmini değiş dedim de yok diyor. Seviyormuş. Bende seviyorum ama cidden isim çocuğa işliyor 
(2,938 puan) tarafından
Yaa korktum bak
0 oy
tarafından
Saçma bence sadece Muhammed ismini tek koymayin diyorlar benim eniştem hoca o soylemisti Muhammed dışında diğerleri tek koyulabilirmis canım 
(2,938 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 373 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mertin annesi (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
3 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 253 göst.
2 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 276 göst.
9 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Dilekk (1,154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,751 soru

24,187,779 cevap

336,738 kullanıcı

...