0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
ddddddddddddddddddddddddddddd

9 Cevaplar

0 oy
(22,125 puan) tarafından
Aksilikler baya kötü olmuş ama onuda anlamak lazım ailesi sonuçta inşallah sağ salim giderngelir 
tarafından
Anliyorum babasidir ama ne bileyim kuzum walla icim sıkıldı 2 gundur resmen gidemedi adam :( amin canim bi sag saglim gidip donsun walla baska bisey istemiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım

Aksilikler üst üste gelmiş gerçekten ama vardır bi hayır elbet

Dayisi bilmiyor mu araba kullanmayı 
tarafından
Yok kuzum dayinin uzun yol tecrubesi yok, tek sofor esim, o korkutuyor beni, bi de hava sartlari kotu valla bilmiyorum yere gore sigmiyorum bugun
0 oy
(14,190 puan) tarafından
16 saat tek başına babası vefat etmiş o kafayla nasıl gidecek off uzun bana çok korkunç geliyor kaza geçirdiğimiz için Rabbim korusun ya 
tarafından
Ya hic sorma hic... Yere goge sigmiyorum icim daraliyor 2 gundur ucakla gidemedi turlu aksilik cikti aklima kirk tane sey geliyor
(14,190 puan) tarafından
Sanki gitmesi engelleniyor gibi
tarafından
Ya evet icimde hep o war bunca sey ust uste mi gelir resmen bisey onu gondermiyor gibi ama iste babasidir, annesini de 3 ay once kaybetti ikisi ust uste geldi. Kafasi zaten bi milyon. Ay bilmiyorum yaa
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin bence çıkmasın o yola ben yazdıklarını okuyunca kötü hıssettim arabanın yolda kalması kaza yapmaları fln giderse yine bişey engel olcak gbı hissediyorum nasıp olmadı nasıp değilmiş gitmek gitmesin 
tarafından
Dedim ama iste israr edemiyorum babasidir sonucta hic istemiyorum yola ciksin icimde bi kasvet coktu kaldi oyle
tarafından
Bide acısı büyük ne kadar sağlıklı kafayla uzun yola çıkacak canım
tarafından
Kuzum 3 ay once annesini kaybetti, simdi de babasini. Evde bebek var dogru duzgun uyuyamiyoruz yorgunuz is tempomuz yogun kafasi allak bulak vucudunda hal yok uykusuz. Yani hepsi ust uste o kadar yol gitmek dogru gelmiyor bana ama dinletemiyorum
tarafından
Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm bu kafayla kesinlikle çıkmasın yola
0 oy
tarafından
Anammmmm canım benim ya Rabbım korusun inşallah 
tarafından
Ya cok icim sikiliyor hulyam ya bu kadar aksilik normal mi bu adam arabayla nasil gidecek tek sofor o kadar yol, kar kis bastirmis.
2 gundur gidemedi allahtan bi isaret mi bu ben bilmiyorum inan
tarafından
Hayır olsun inşallah kuzum demek vardır bır Hayır bunda da balım sıkma canını
tarafından
İnsallah kuzum ya insallah
tarafından
Kuzum benim yaa
0 oy
(2,593 puan) tarafından
başınız sağolsun canım geldin mi herşey üste gelir böyle zamanlarda ama demek ki bunda da bir hayır var tek başına araba ile çok zor olur dayısı ile gidecekse arada dayısı da kullanamaz mı ehliyeti yok mu
(2,593 puan) tarafından
büyük bir çöküş yaşıyor eşin canım otobüsle gitmesini önersen evet gerçekten yol uzun ve hava kötü birde o yorgunluğa psikolojik çöküşte eklenince araba kullanmaması daha iyi sen bol bol dua et çünkü bu kadar şey gitmesini engellediyse vardır Rabbimin bir bildiği
tarafından
Soyluyorum otobusle de 24 saat suruyor yanasmiyor otobuse. Direticem yine de ama dinlemez beni. Ben de diyorum bak allahin bir bildigi vsrdir 2 gundur yoluna taş koyuyor bi dur.bi dusun diyorum ama asla dinlemiyor. Psikolojisi bitmis durumda.
Ssgsaglim gitsin gelsin baska hicbisey istemiyorum allahtan
(2,593 puan) tarafından
gitmeden sağına soluna yukarı aşağı ve etrafına ayetel kürsi oku öyle çıksın yola canım Rabbime emanet sen gene de kötüyü çağırma
tarafından
Evet oyle yapayim dogru diyosun Allahim korusun sapasaglam gitsin donsun insallah
(2,593 puan) tarafından
inşallah canım
0 oy
tarafından
Sanki birisi getmesini engelliyor gibi.bol bol oku.Allah yardimciniz olsun.Allah rahmet eylesin
tarafından
Evet sanki oyle gibi icimde hep bi sıkıntı Allah hayra cikarsin
tarafından
Amiiin insallah
0 oy
(163,170 puan) tarafından
cok kotu olmus esini cok iyi anliyom araclada saatlerce yol surer yaa
tarafından
16 saat suruyor kuzum ya. Hava sartlari kotu baska sofor yok. Esim 3 ay once annesini kaybetti simdi de babasini zaten kafasi allak bullak. Mantikli dusunemiyor ne desem yanlis anliyor iki arada kaldim oyle
bu sekilde kafaya koydu gidecek duramaz bende yasadim benzerini ucak bulamadim cenazeye yetisemedim evde duramadim esinde duramaz seslenme
tarafından
Sag saglim gidip donsun de kurban oldugum Allahimdan baska bisey istemiyorum :(
gider doner ama akli kalbi orda kalir bacim psikolojisi mahvolur kolay degil hem anne hem baba arka arkaya allah sabir versin destek ol esine
tarafından
Benden cikariyor hirsini 2 gundur, hic boyle biri degildir surekli bana bagiriyor tersliyor, anlamaya calisiyorum cok zor yasadigi ses etmiyorum doksun icini sinirini bana bosaltsin. Kendini toplasin da beni şamar oglanina cevirsin sorun degil alttan alirim her sekilde bu donemde onu napalim.
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Sen kötü düsunme ama hani derler ya Allah ölümün bile hayirlisini versin diye... engel hiç olma babasi sonucta sonra basina kakilir. Sen allaha emanet et birak gitsin.
tarafından
Ordakiler gorumcemler falan basini yer bitirir mahvederler adami gelmedin diye, halden anlamazlar ki.
Allah a emanet artik evet, sag saglim gitsin gelsin ben baska bisey istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
11 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Fatma0203 (313 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 86 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Zanaxx (74 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 284 göst.
10 Mart 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (868 puan) tarafından soruldu
+1 oy