0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün üst kat komşusuyla ilgili post paylaşmıştım çamaşırlarını çarşaflarini seriyor 1 kez uyardım gene yapıyor diye   bugun merdivenler yıkaniodu ben 1 .katta otryrm bende çıktım tabiki nazik bi sekilde abla seni uyarmama rağmen niye hala aynısını yapıyorsun dedim ayda bi seriom ben zaten dedi bağırmaya başladı ama 2 güne bir seriyor bende bağırdım o bağırınca sonra bitanedaha kadin var oda hemen ondan taraf oldu tabiki eski komşusu oldugu icin   bide hepsi ev sahibi bana dedilerki sen söz sahibi değilsin senin ev sahibin soź sahibi vs o kadar kalbim kırildiki bu söze bende merdiven filan yikamicam dedim zaten defol git dediler bende eve geldim cok ağladım kendime hakim olamadım o söz cok zoruma gitti insalah bigun bizde tüm evi olmayanlarda ev sahibi olur bugünüm onlar yüzünden cok kötü geçti kendimi haklı oldıgum hâlde haksız durumda hissettirdiler yazıklar olsun

11 Cevaplar

0 oy
(14,959 puan) tarafından
Yoo k.b sinlar valla kirasını verdiğim sürece o ev benim.. ev sahibi yaşamıyor ben yaşıyorum sonuçta ağzının ortasina bitane cakamadin mi ? Var böyle kendini begenmis mahluklar yarın ne olacağı belli değil valla rabbim bı yerden alır bı yerden verir anasını görür o zaman.
tarafından
o kadar haklisin ki cnm ben sinirlenince ellerim titrer aglama ya başlarım kendime hakim olamadım eve geldim
(14,959 puan) tarafından
Ben sinirlendim valla adres ver geliyim bı doveyim onu nalet pislik. Böylesine böyle yaraniyor
tarafından
Allah razı olsun cnm çirkefe bulaşırsan çirkef sıçrar diye boşuna dememisler
(14,959 puan) tarafından
Yok yok birşey sicramaz merak etme çarp bitane kendine gelir o
-Reklam-
0 oy
(513 puan) tarafından
rabbim verdigi gibi almasında bilir böle kendini yüksekten görenler varya emin ol zamanı gelince ne olduklarını görüyorsun merak etme benimde komşum vardı kendisi kayınpederinin evinde oturuyordu kaybı evlencekti bı kurandi galiba dedi kaynimin düğününe kiracıları cagirmayacaz okadar icerlemistimki okadar zoruma gitmistiki ama ne oldu kayinpederle kavga ettiler adam evden kovdu şimdi kiraya çıktı 
tarafından
eden bulur iste
0 oy
(120 puan) tarafından
Allah bùyùktùr skma canini canm burda en alt kat var apartmani hep birlikte yıkarz kimse kimseye de hic birsey sylemiyor 
tarafından
tesekkur ederim bizimkiler insanlıktan nasibini almamislar
(120 puan) tarafından
bırak şimdilik onlar kazansn havalı insanlari hic sevmiyorum bu kadar yùksekte bakmamalari lazm
0 oy
(629 puan) tarafından
Bedavami oturuyorum parasiyla oturuyorum diycekfin cnm 
tarafından
dedim ama laf anlayan kim iste
(629 puan) tarafından
Aman bosver canim hicbrsey demiycktn laf anlayan zaten 1 kerede anlar benim uat kattaki ev sahibi 2 haftadir halısı balkonuma dusmus 4 kere al dedim almadi dusun
0 oy
(1,247 puan) tarafından
İkisininde ağzını yırtaydın parasını verdiğin sürece ev senindir hele kancıklara hele inat değilmi yıkamada serdirmede ne yapabilirki
0 oy
(7,930 puan) tarafından
haklısın canım aslında 2kat yapıp serse senin eve zarar olmaz.Uclarından serdiği içinpencerene kadar kapatıyordur
0 oy
tarafından
Bende yıkamak zorunda değilim kiracıyım ne olsa, kendi kapımı silerim geçerim de 
0 oy
(163,256 puan) tarafından
haasdttrrrr deseydin evde otur soz sahibi olma hadi yaa
0 oy
tarafından
Onlar defoluo gitsinler 
0 oy
tarafından
yorum yapan herkese cok teşekkür ederim 
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Hayırdır sen bedavamı oturuyormussun para vermiyosun sanki ne demek ev sahibi kiracı ayırımı valla ben yolardim kendimi ne üzücem ben üzülceģime onlar üzülsünler niye agliyosun boşver 

İlgili sorular

+5 oy
22 cevap 650 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,720 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 283 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mutluu annee (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 385 göst.
0 oy
16 cevap 572 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (978 puan) tarafından soruldu