+5 oy
740 göst.
Diğer kategorisinde (4,773 puan) tarafından

Arkadaşlar polisi arasam mi üst kat komşu kapıyı çaldı bu saatte açtım kadın beni dovmezsen yukarı eve gelecem dedi eve cagirdim ablayı gelmedi. Kavga ediyordu kocasıyla kocasida aşağı inersem seni öldürürüm dedi  abla geri eve girdi yukarda bagris cagris oldu korktum kızımla uyuyorduk bizde bu saatte kadın kapıyı yumrukladı can havliyle herhalde şimdi ben polisi arasam mi sesleri geliyor çocuklarda ağlıyor 

22 Cevaplar

0 oy
(4,773 puan) tarafından

Kızlar bir bakın 

-Reklam-
0 oy
(6,252 puan) tarafından

Ben arardım. Eşin nerede 

(4,773 puan) tarafından

İşe gitti canım o 

0 oy
(2,764 puan) tarafından

Ara ben arardım eşim evdeyse gitsin bir kapı çalsın olaya girmesin ama 

(4,773 puan) tarafından

Evde yok eşim bana sonra musallat olmaz dimi korktum baya elim ayagim titredi 

0 oy
(16,027 puan) tarafından

Benim alt kattaki 2 yıllık evliler öyle kavga ediyorlar ki her hafta sonu 

Kapılara vuruyorlar bir şeyler kırılıyor küfürler hava da uçuşuyor 

Bir akşam adam bıçağı aldı kadına öldür beni yada ben öldüreceğim dedi 

2 gün sonra asansör de karşılaştık ellerin de valiz giyinip süslenmişler  mutlu mutlu indiler 

Sık sık kavga eden çift ise bulaşma hiç 

(6,252 puan) tarafından

İnşallah çocuk yapmazlar. Böyle sorunlu insanlar sorunlarını halletmeden evlenip üstüne anne baba oluyorlar. Sonra kendileri gibi travmatik, huzursuz evlatlar veriyorlar dünyaya.

(4,773 puan) tarafından

Canım 3 tane çocukları var ve ilk defa böyle oluyor bende korktum banada musallat olur diye adam bağırdı kadına yukarı cikmazsan ben aşağı gelir seni öldürürüm dedi 

0 oy
(7,018 puan) tarafından

Ara istersen senin aradığını nerden bilecekler bir şey olursa bide pişman olma

(4,773 puan) tarafından

Ya banada bulaşır mi diye korktum 

0 oy
(26,291 puan) tarafından

Ben olsam arardım heralde kadına bişey yaparsa diye 

(4,773 puan) tarafından

Kadın çıktı çocuklarını aldı gitti galiba ağlaya ağlaya. Benim bile elim ayağım titredi 

(26,291 puan) tarafından

Ay sere.fsiz neler yaptı kim bilir kadına birde çocukların yanında Allahindan bulsun 

(4,773 puan) tarafından

Valalhi cok korktum ben bile sabah sabah elim ayağım titredi 

0 oy
(73 puan) tarafından

yani o kadar şey duyuyoruzki... bence ara ama polisede soyle yani benim aradigimi bilse banada zarar verir de. zaten polis soylemez kimin aradigini. ama duyarsiz kalma

(4,773 puan) tarafından

Kadın çocuklarını aldı ve gitti canım bize gelmiş ti yazma istedi kapıda eve çağırdı gelmedi adamda yukari çık aşağı inersem seni öldürürüm dedi benim bile elim ayağım titredi sonra cocuklari aşağı indi aldı gitti hepsini ama bende korktum yani 

0 oy
(1,483 puan) tarafından

Bende ararım canım nolur nolmaz :) 

(4,773 puan) tarafından
+1

Kadın gitti çocuklarını alıp çok şükür şuan bir şey yok ama benimde elim ayağım titredi baya bir 

(1,483 puan) tarafından

Ya canım biyana da düşündüm sonra karışılmaz seni suçlu görürler kendileri iyi olur bilemiyo insan iyi bari gittiyse Gecmiş olsun canım :) 

(4,773 puan) tarafından

Saolsin canım ya karissam polis bıraksa bana musallat olur diye karışmak istemedim bide benim eşimde sonra karışır ne bilim 

0 oy
(3,566 puan) tarafından

Hala sesleri geliyorsa ara tabiki 

(4,773 puan) tarafından

Kadın gitti çocuklarını alıp canım 

0 oy
(3,159 puan) tarafından

Hemen ara tabiki 

(4,773 puan) tarafından

Kadın çocuklarını alıp gitti canım bide bana musallat olur diye korktum açıkçası 

0 oy
(4,817 puan) tarafından

Polisi aramaktan niye bu kadar korktuğunuzu anlamıyorum. Bizim alt katta Rus oturuyordu 8-9 yaşlarında da oğlu vardı. Kadın her işten geldiğinde sürekli çocuğa bağırıyordu ki bence dövüyordu da çocuk sürekli ağlıyordu. Bir oldu iki oldu üçüncü de indim aşağıya kadını uyarmaya diye akşam saati normalde anne oğul yaşıyordu . Kapının önünde erkek ayakkabısı vardı bu sefer ben korktum eşim de evde yoktu bir şey yapar diye adam. Eve çıktım hemen polisi aradım evde erkek olduğunu da söyledim. 5 dakikaya hemen geldiler 2 gün sonra da kadın taşındı gitti 

(4,773 puan) tarafından

Canım alartmanda bir ikimiz varız ya bende tekim bir şey olsa burda banada bulassa yani polisin almasıyla bitmiyor polis serbest bırakıyor geri geldiğinde bu sefer bana musallat olsa ne yapacam 

0 oy
(4,176 puan) tarafından

Ben kesin arardım 

(4,773 puan) tarafından

Kadın çocuklarını aldı gitti 

0 oy
(7,320 puan) tarafından

Ben ararım böyle şeyler olunca

(4,773 puan) tarafından

Canım babnada musallat olur diye korktum açıkçası kadında çocuklarını aldı gitti 

0 oy
tarafından

Aradın mı ? Sonuç ne oldu kız 

(4,773 puan) tarafından

Kadın çocuklarını aldı gitti 

0 oy
(1,122 puan) tarafından

Arasan iyi olur kadina birsey yaparsa sonra pisman olursunki keske arasaydim.Amma arayanin kim oldugunu soyleme.Kadin belki asagi inmekle senden yardim istemis birseyler anlatmaya calismis

(4,773 puan) tarafından

Canım aşağı indi adamda dediki yukarı cikmazsan aşağı iner seni öldürürüm dedi bende abla gel içeri dedim gelmedi içeri kadın bağırdı çocuklarımın psikolojisi için çocuklarımı ver dedi çocuklarını aldı gitti 

0 oy
(31,038 puan) tarafından

Ben olsam karışmam böyle olaylarda araya biri girdim mi olay onda patlıyor o kadın şimdi öyle diyor mesela 2 gün sonra kocasına laf söyletmeyen biri olarak karşına da çıkabilir o yüzden karışma eşine de söyle o da karışma der büyük ihtimalle 

(4,773 puan) tarafından
+1

Karışmadim  canım kadın aldı çocuklarını gitti benimde elim ayağım titredi 

0 oy
(1,626 puan) tarafından

AArefe gecesi saat 2 gibi kadın çığlığıyla hepimiz irkildik küçük oğlum ağlayarak uyandı ben onu sakinleştirirken eşim balkona çıktı kadın nasıl bağırıyo nasıl çığlık atıyor paramı ver paramı ver diye sesi 5 sokak öteden bile duyulmuş adam dövüyor kadın bağırıyor ama hayatımda böyle ses kendini kaybetmişlik görmedim ben tekme tokat sesleri bizim evin içinden bile duyuluyordu sonra baktık polis arabası geldi heralde adam senin neyin oluyor diye sorular oda sevgilim diyordu üç çocuğumun rızkını çaldı falan diyordu yardım edin diyordu ama polis hiç birsey yapmadan öylece bıraktı gitti kadını yardım etmedi işlem yapmadı polis gidince adam birilerini aradı bi kaç kişi geldi kadını döve söve araca bindirip gittiler 

(4,773 puan) tarafından

İşte canım bende aramadım karismadim sonra bana musallat olur diye kadın çıktı çocuklarını alıp annesine geçmiş 

0 oy
(459 puan) tarafından

Bu tür olaylardan çok korkarım dışarda biri kavga etse elim ayağım titriyor 

(4,773 puan) tarafından

Kız ben normalde soğuk kanlı olurum ama benim bile elim ayağım titredi yani ben bile korktum 

0 oy
(149 puan) tarafından

Benim kaynanam gilde üst komşularıyla sıkıntılı olay sizinkine benzer hemen aradık polisi geldiler bence. Hiç. Beklemeden ara  polisi

(4,773 puan) tarafından

Canım kadın eve çıktı çocuklarını alıp gitti polis bıraksa adam bana musallat olur diye aramadım ben 

(149 puan) tarafından

İyi yapmişsın cnm çok zor insan korkuyo  valla yine daha çok kötü bişi olucak olursa ararsınız 

(4,773 puan) tarafından

Evet canım 

0 oy
(1,475 puan) tarafından

Bence hiç karışma basın agırmasın karı kocalar yarın bsrislar olan sana olur 

(4,773 puan) tarafından

Karışmadim zaten canım kadin cikti çocuklarını alıp gitti 

(1,475 puan) tarafından

En doğrusunu yaptın Rabb'im yardımcısı olsun 

(4,773 puan) tarafından

Amin canım 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 624 göst.
29 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevimm12 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,845 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,833 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 658 göst.
19 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,314 soru

24,181,705 cevap

336,347 kullanıcı

...