0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Sedacım senı ıkna etmek adına fotoğraf koyuyorum ufak olan kızın taktığı :)

Kızlar nasıl duruyorlar ya benımkı asla durmuyor burnu tıkalı doktor bunu sıyledı ama ımkanı  yok tutamıyorum sesı de yok

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım çıkar o maskeyi boruyu tut burnuna doğru ben 10 gün öyle verdim telefon zararlı ama napim biraz telefon izlettim dursun diye
tarafından
Tamam canım oyle deneyeyım bır de
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Telefon izliyosa biraz video izlet yoksa durmuyolar ya tel ya TV sart...
(7,786 puan) tarafından
Maskeyi cikar canim borusu icin ayri aparat vardi bizde ben onla veriyodum. Bide bitmeden kaldiriyodum sobra devam ediyodum yada uyutup veriyodum
tarafından
Bunda sa var sankı aparat omron marka ıyı mı bılmıyorum doktor dıyınce aldık hemen sesı az dedıler :( uyurken ben hapşırsam uyanır buna cıldırır :)
(7,786 puan) tarafından
Ben daha yenidogan doneminde veriyodum canim ayagimda sallarken ...
tarafından
Kıyamam Rabbım sıfa versın ıyılestı mı kuzum sımdı
(7,786 puan) tarafından
1 yasinda simdi kuzum sukur iyi de bakalim kisin nolcak..
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

O maske büyük değil mi canım bebekler için dha ufakları var ufak olması lazım ki yüzünü kavrasın tam gitsin hava 

tarafından
Sorayım eczaneye bende bugün vardır umarım :( aslında benım kız ufak cok :( yüzünde büyük duruyor maske el kadar benım burnumu anca kapatıyor :)
tarafından
O yetişkin maskesi canım çok büyük çocuga o maskeyi takıyorsun çocuk hava alsın diye ama maske büyük olduğu için havanın çoğu dışarı gdiyor
tarafından
Canım dıyorum ya sana cocuk maskesı bu yetıskın farklı hayır yetıskın maskesı degıl
tarafından
Bak fotoğraf attım yukarııııı küçük maske bızımkııı
tarafından
Anladım
0 oy
tarafından
Ben 3yasindan 7yasina kadar verdim onceleri cildiriyodu zamanla alisti yavrum gozu kapali havalar bile veriyodum buhari görme duyusuna zarar veriyo diye kapatiyoduk gozlerini esarpla kurbanlik koyun gibi elimde hem aglardim hem havasini verirdim sukur atlattik astimida kurtulduk darisi size canim cok gecmis olsun
tarafından
Bız cok şükür burnu tıkalı dıye bırkac gün yapıcaz yıne de zarar verır mı gözlerine acaba :( ben asagı doğru yaptım hanı gözüne gelmesın dıye ama bısey olmaz ınsaAllah sızede  cok gecmıs olsun canım Rabbım evlatlarımıza sağlık versın
tarafından
Yok ventolin vermez baska bi hava onu verirseler bilgilendirirler zaten yavru korkma atlatir
tarafından
Amın ınsaAllh kuzum Allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından
Kuzum maskeyi cikar eliyle burnuna tut o buhar bi sure sonra gozlere de zarar verecek kizimda senelerce kullandim cocuk bu zapdetmek zor biz elimizle tutuyoduk oyun oynarken falan
tarafından
Yaaa gecmıs olsun yavruna senınde bızım babamız da korona o odada duruyor kaldım tek ne cızgı fılm etkı ettı ne kedı etkı ettı kedıyı bıle koydum karşısına yokkk ama bır de maskeyi çıkarıp deneyeyım cok sağol Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Kuzum burak ağlasın aglarken daha iyi etki eder ciğerler açık olduğu icin aglarken direk gider cigara doktorumuz demişti 
tarafından
Canım bızım cıgerler cok şükür açık burnumuz tıkalı 1 haftadır anca aldık geldı dün geceden berı savaş yalındayım 3 cc verıyorum 10 dakıka dursa bıter ama asla durmuyor ıns hemen açılır burnu :(
tarafından
Hani nebulu u veriyorsun canim ilac
tarafından
Canım doktor serum Yazdı hıpertonık sodyum klorur dıye onu döküyorum 3 cc onu verıyorum
tarafından
Anladim canim biz bronşit icin kullnadik nebulzatoru ben onun icin demiştim aglarken ver diye
tarafından
Oyyy kuzum her bebek bronsıt oluyor ınan herkeste varmış bunlardan sok oldum ınt bulunmuyor bıle bu kış ne olduysa çocuklar hasta :(
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Boruyu tutuyoruz maskeyi takmadığı için
tarafından
Herkes oyle de yapmış bende deneyeyım cok sağolun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 217 göst.
26 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Citipiti (5,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 511 göst.
0 oy
5 cevap 264 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mutlulukperisi (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 818 göst.

Kategoriler

1,469,478 soru

24,072,778 cevap

330,774 kullanıcı

...