0 oy
348 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,267 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Jjsjrjejdjjejejikejejejejj 

7 Cevaplar

0 oy
(59 puan) tarafından

bnde calısıyorum bnmkılerde boyle kabus gıbı ıse gtmk sureklı sınırlenıyorum arıyolar sunu vercm bunu vercm en son cıldrdım ızınsz verdysenız hakkım haram olsun dedım .ımaknınız varsa calısmayyın gerckten cocugun hıc bısey sahıt olamıyosunuz ılk ay alısmayınca sureklı aglayasım geldı işkence gıbı :(

(59 puan) tarafından
hadı cocuk alerjısı var bızden habersz verırlerse ne olck .sen ızın uzatabılıyosan  6 aylıkken basla en azndan bıse de yedırseler ek gıda gecmıs olur bnm yasadıklarımı yasama
(1,267 puan) tarafından
Aynen kuzum ya doktorlar bile denetleyerek verin diyorlar alerjen tehlikesine karşı ya bunlara kalsa çocuğa kurufasulye yanında soğan kiracaklar çok değişik bir ruh hali Allah'ım sana da sabırlar versin ve bebeğini korusun inşallah
(59 puan) tarafından
Amın cnm bnde vala artk karar aldm esıme dedım annenle konus ,cocuguda alıp evıme gelcm kımse bnmle ugrasmasın cocuktan ayrı kalmk zaten uzucu kımseyı cekemem .sende cekme ıznını uzat sansın varsa
(1,267 puan) tarafından
Evet kuzum konuş eşinle al bebeğini otur evinde ne kadar zor da olsa en azından için rahat olur ne yediğini içtiğini bilirsin. Ben de bakalım uzatabildigim kadar uzaticam hele benimki napti biliyo musun çocuğu yüz üstü yatırıp sırtına masaj yapacaktı çocuğu kafasının üstüne yatirdi yani yüzü kapandı çocuğun napiyosun diyorum kafasını kendi çevirmeyi öğrensin diyor yahuuu çocuk daha 1 aylık ya nefesi kesilse o an of offff
(59 puan) tarafından
aboo cocuk nefes alamaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
En basıtı bıraz daha buyuyrne kadr calısma . Yada bakıcı tut
(1,267 puan) tarafından
Bakıcı tutacak durumum yok ama bi süre daha ertelicem işe başlamayı galiba  en azından 6 aylık olsun diyorum ek gıda zamanına geçince verdikleri bu tuhaf şeyler belki daha az zararlı olur bebeğime ya :((
0 oy
tarafından

Ayyyy aynı aynı benm kaynanam bu saydıkların kızım 10 aylık şimdide çikolata vermeye çalışıyo nefret ettirdi en son bağırdm çileden çıkmıştm ben annesiyim ya annesiyim ben vermeni istemiyorm 4 gündr bir 3 saat görüyosn bana kriz geçirtiyosun dedim 

Alah yardmcın olsn canm geri kafalı insanlarınnhayatımızda olması çok zor 
(1,267 puan) tarafından
Offf benim de az kaldı birini girtlaklicam evde ya bu nedir ya çok basit bişey istiyoruz abartma
tarafından
Maddi durumun iyiyde eğer çalışmanı erteleyebilirsn canm
(1,267 puan) tarafından
Şimdilik biraz erteleyebilirim en azından 6 aylık olana kadar gitmesem daha iyi olcak sanırım
tarafından
Bncede canm imkanın carsa hiç gtme
0 oy
(534 puan) tarafından
Ya buna maalesef çözüm yok ya , yani calısmak zorundaysan mecbur calısacaksan esinle falan konuşmayı dene o da uyarsın ikiniz bi yandan uyarın . En son baktın olmadı de yani siz buraya bana yardımcı olmak icin mi geliyosunuz yoksa benim cocugumu kendi bildiginiz sekilde mi buyutmek için? De benden habersiz bisey vermenize razı degilim de 
(1,267 puan) tarafından
Aslında çok çok mecbur değilim ama bir süre sonra mecbur kalabilirim çünkü eşimden dahi para isteyemiyorum yapı olarak bugüne kadar hep çalıştım ailemden de destek almadım anlarsın işte, bakalım neler olacak
(534 puan) tarafından
Ayy canım ben de baslicam yakında ise 1 yasını bekliyorum ben daha buyuk olur diye . İstersen sen de biraz daha bekle sık disini
(1,267 puan) tarafından
Ayy bende 1 yas olmasa da en az 6 aylığı beklicem kesin
0 oy
tarafından
Yani ilk çocuğuma lakin bend everdim sütüm yetmiyordu çünkü bişey olamdi ama çikolata falan bu kar zararlı belki alarjibuaoabikir 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Güvenilmez insanlara bırakma ne yedirecekleri belli olmaz annende mi öle bende bıraktım anneme.bebegimi ise gittim ama aklım asla arkada kalmadı annem benden iyi bakar .annen sadece guvenilirae annen baksın
(1,267 puan) tarafından
Yok ya annem öyle değil Allah'tan ama annem de malesef ben ise başlayınca bakacak durumu yok özel sebeplerle keşke sadece annem olsaydı yanımda :( annem masum şeyler yapıyor mesela kakasını yapamayınca ılık suya oturtalim falan diyor böyle masum şeyler ama diğerleri poposuna zeytinyağı sikalim bilmem ne
(1,038 puan) tarafından
Ya çok zor öle guvenemezsin gitsen aklın kalacak biraz ertele istersen iste gerçekten kolay bulunmuyor şartlar zaten çalıştırmayı getrktirio inşallah güvenilir birini bulursun
0 oy
tarafından

Biraz daha büyüsün öyle çalış

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 415 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Smsnur (129 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 399 göst.
4 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Seray_ (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 259 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 275 göst.
16 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,400 cevap

330,208 kullanıcı

...