Kızlar merhaba bizim dukkanimiz var eşimi sabahları arabayla ben birakiyorum dükkana akşamları gidip aliyorum. 1 ay önce falan mahallede bi kiz var sürekli o mahalledeki yerlerde çalışıyor dikkatimi cekiyodu 1 hafta çalışıp çıkıyor işten her hafta farklı bi yerde goruyodm. O zamanda eşimin hemen yannda firin var oraya girmiş orda çalışıyodu. Ben dukkanda duruyodum eşimle bizim dükkanın kapının onunden gecerken kafasini dikip dukkanin içine baktı. Esime baktm bende dedim bu kiz smdide burayami girdi ikidebir is degistriyo falan dedim oda evet firinda dedi. Gelip giderken sürekli dikkatimi cekiyo farkettgm için iyice iskillenmeye başladım. Simdide esimi birakp geldm esim kullaniyodu giderken fırının tam önüne park etti firina falan baktı baktm o kzda orda snra esim indi bende sigara icip öyle gidiyim dedim kizda karsiya gecip arabann icine bakti beni gorunce girdi iceri. Sonra geldm ben eve. Belki kiskanclk diceksiniz ama 7 senedr beraberiz hiç boyle bisey yasamadm. Kskanc biriside değilim ama kadnlarin icine dogarms ya gercekten farkediyorum bakslarini. Napcam blmiyorum sizce napim bana akıl verin yicem kafayı.