0 oy
393 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (187 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar merhaba bizim dukkanimiz var eşimi sabahları arabayla ben birakiyorum dükkana akşamları gidip aliyorum. 1 ay önce falan mahallede bi kiz var sürekli o mahalledeki yerlerde çalışıyor dikkatimi cekiyodu 1 hafta çalışıp çıkıyor işten her hafta farklı bi yerde goruyodm. O zamanda eşimin hemen yannda firin var oraya girmiş orda çalışıyodu. Ben dukkanda duruyodum eşimle bizim dükkanın kapının onunden gecerken kafasini dikip dukkanin içine baktı. Esime baktm bende dedim bu kiz smdide burayami girdi ikidebir is degistriyo falan dedim oda evet firinda dedi. Gelip giderken sürekli dikkatimi cekiyo farkettgm için iyice iskillenmeye başladım. Simdide esimi birakp geldm esim kullaniyodu giderken fırının tam önüne park etti firina falan baktı baktm o kzda orda snra esim indi bende sigara icip öyle gidiyim dedim kizda karsiya gecip arabann icine bakti beni gorunce girdi iceri. Sonra geldm ben eve. Belki kiskanclk diceksiniz ama 7 senedr beraberiz hiç boyle bisey yasamadm. Kskanc biriside değilim ama kadnlarin icine dogarms ya gercekten farkediyorum bakslarini. Napcam blmiyorum sizce napim bana akıl verin yicem kafayı. 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşine sormedın mı bu durumu
(187 puan) tarafından
Nasıl sorucagimi bilmiyorm bana oda bakıyor gibi geliyor dikkatini cekmyosa dahada cekmesin diye hic soylemedm  :(
-Reklam-
0 oy
tarafından

Takip et kızı ve eşini bı bakısma bı yazışma bişi görsen direk kızı da esinide mahalle ortasında rezil et ama kesin emin olduktan sonra yap bunu :) 

Şaka maka inşallah yoktur akla gelen İlk şey cnm sen dikkat et eşini başıboş bırakma bakalım ilerleyen zmnlarda neler olcak
(187 puan) tarafından
Bugün farkettm eşimnde baktığını ama kasıtlı olarak mi yoksa göz önünde olduğu icinmi bakti bilmiyorum. Ben nasl anlcam bunu blmiyorm resmen soğudum ondan :(
tarafından
Hayır canım öyle soğutma kendini bekle işin aslını astarini öğren
Belki adamın hicbi şeyden haberi yoktur
Tesadüfen bakmıştır kuzum
Baktın öyle bişi var soğu konuşma küs.
Ama şimdi soğuma gerçekleri.bikmion çünkü
(187 puan) tarafından
Öyle bisey olursa küsmek falanla olmaz direk biter canm. İhanetin affı olmaz sonucta ama nasl emin olcagmi blmiyorm :(
tarafından
Boşnmayi kendim soylemek istemedim canım
Bilerek küs dedim

İşte orasını bilmiyorum malesef Cnm
(187 puan) tarafından
Cok sorun bunlar ya :(
0 oy
tarafından
Canım o senin eşin artık net bi şekilde rahatsız olduğunu bilip ona göre davranması gerekiyor. Ben olsam arabayı bidaha buraya koymıcaksın derim ve bidaha o kız gelip geçerken de hiç bi şekilde bakmıcaksın özellikle çevir kafanı ben çok rahatsız olmaya başladım bidaha baktığını fark edersem yanlış anlaşılma demem ikinizşnde ağzına sıçrm derim eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş olacaksam zaten soğurum ben o eşten ama ben bir yanlış yaparsa boşanıcak biriyim seni bilemiyorum eğer ne olursa olsun evliliğini bozma şansın yoksa görmezden gelmen daha mantıklı dükkanda olabildiğince çok zaman geçir. 
(187 puan) tarafından
Ama haklı deglken böyle bi tepki vermek yersiz olmaz mı canm? Bende durmam kesnlkle tabi yanlsnda. Ama dedigim gibi emin olamiyorum. Nasl emin olcagmida bilmiyorm :(
tarafından
Benim için rahatsız olmam yeterli canım yani ne ben eşimin rahatsız olduğu bişey yapabilirim nede o yapabilir illa bakıyor suçlu filan diye değil bu kadar sert olmasanda olur ama ben her türlü rahatsız olduğumu ona göre dikkat etmesini söylerim arabayı koyacağı yere bile dikkat etmek zorunda kızı gördüğü an kafasını çevirmek zorunda dükkana gelirse asla yüz vermemesi gerektiğini bildiririm dediğim gibi olmadığını fark edersem de kıyameti koparırım
(187 puan) tarafından
Haklsn canm. Bende bidaha boyle bisey oldugunda tepki gosteririm :(

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,831 soru

24,116,724 cevap

333,256 kullanıcı

...