0 oy
333 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar bilen bilir dün post açmıştım orta kulak iltihabı oldu oğlum 

.. dünden beri 2 kez antibiyotik verdim 12 saat arayla sağ kaşın üstünde böyle nokta nokta şeyler çıktı ama sadece orada var bu nedir?  

image

7 Cevaplar

0 oy
(30,261 puan) tarafından

Çoğalırsa büyük ihtimalle alerji olmuştur

tarafından
Teşekkürler bilgilendirdiğin için
-Reklam-
0 oy
(5,452 puan) tarafından
Cogalirsa pisik yaparsa alerji olmustur takip edin
tarafından
Teşekkürler
(5,452 puan) tarafından
Agumentin bizdede alerji yapti canim her antibiyotigin allerji yapma durumu ne yazikki oluyor cogalirsa ilaci kesin her gittiginiz doktorada agumentin alerjisi oldugunu belirtin cok gecmis olsun
tarafından
Tamamdır canım çok sağol
(5,452 puan) tarafından
Sende saol canim
0 oy
tarafından
İçinde yumurta akı okuyomuş canm o dokunmuş olabilir 
tarafından
Yumurta yediriyorum ben normalde
0 oy
tarafından
Evet alerji yapmış canım amoksisilin grubu mu
tarafından
Bilmiyorum ki. Agumentin verdi doktor
tarafından
Evet amoksisilin grubu bebeğinin alerjisi var o gruba canım doktira her antibiyotik yazarken demen lazım daha verme değiştirsin şöyle bizim de var o gruba böyle oluyidu ve nefes alış verişi degisiyordu ilaç gruplarind alerji sıkıntılı durum
0 oy
(868 puan) tarafından
yüksek ihtimal alerji olmus canim . Kusmasi var mi? İshal de olabilir antibiyotiklerin hepsi ishal yapıyor ama kusma da olursa alerji daha kesinleşir
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Vücudundada varmi.bacaklar göbek oralarada bak bakayim.benm kizdada oldu braktim hemen.oyleyse o antibiyotigi not al yazdirma birdaha.cok gecmis olsn
0 oy
tarafından
Sadece kasımda bu şekilde ise alerji değildir. Antibiyotik alerjisi olsa tüm.vucudunun dökmesi lazim. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
0 oy
2 cevap 144 göst.
21 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra129 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 149 göst.
+1 oy
3 cevap 183 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Tansugoc (934 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,109 soru

24,178,454 cevap

336,228 kullanıcı

...