0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (107 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Belinde anlinda kulak arasında oldu bı anda dış çıkarıyor atesleniyor diye acile gitmiştik boğazında kızarıklık da var antibiyotik verdi acaba antibiyotik mi yaoti ekstra yediği bisy de yok kızımin eşim namaza gitti gelince hemen acile gidcem 

2 Cevaplar

0 oy
(4,312 puan) tarafından
İlaç dokunmuş olabilir ilaç sonrasi gelistiyse, Dr ile tekrar irtibata geçin ilaci değiştirir onunla devam edersiniz.Mesela bana penisilin dokunuyor bu sekilde değilde isilik gibi yüzüm boynum goguslerim dokuntu atıyor. Penislin grubu agumentin gibi ilaclar kullanamıyorum.
(107 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevapladiginiz için vlla anlamadım yediği bisy yok calpol falan eskiden içerdi bisy olmazdı şimdi kusuyor dün olay oldu bugün vermedim sadece antibiyotik verdim tektar çoğaldığını fark ettim büyük ihtimalle ondan diye düşünüyorum sizce yatış verir mi hazırlıklı gitsem mi
(4,312 puan) tarafından
Sanmıyorum vermez diye düşünüyorum ilaç degisikligi yapar ama farklı bir durum varsa onu bilemiyorum.Bir takım fazla ayarlayın ihtimale karşılık .
(107 puan) tarafından
Kusura bakmayın yeni gördüm yazınızı evet gittik alerji olmuş antibiyotikten iğne yapıldı çok şükür ki kizarklkgi belirginligi gitmeye başladı
(4,312 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun acil şifalar dilerim Hangi antibiyotik kullanımından olduysa bundan sonra hangi Dr giderseniz gidin her zaman su antibiyotik alerji yapıyor diye belirtin asla unutmayın aynı içeriğe sahip ilaçları yazmiyorlar
-Reklam-
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Oğlumda böyle oldu vücudundan atmıştı genede gösterin doktora 
(107 puan) tarafından
Evet gösterdik canım alerji yapmış iğne vurular şükür ki kizarklkgi belirginligi gitmeye başladı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 333 göst.
15 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mrv37 (3,825 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 382 göst.
17 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkk34 (6,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
31 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde cicikiz (248 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,089 soru

24,178,251 cevap

336,221 kullanıcı

...