0 oy
266 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,737 puan) tarafından

Arkadaşlar oglum 13 aylik sanırım azilar ya da kopek disler geliyo felaket kabarık kırmızı bir kac gundur pişik var ben nar yedirmistim ona yordum ama 3 gundur o tarz asidik hic bisey yedirmiyorum gene düzelmedi pişik  kaka sayısı 5.6 yi buluyo günlük ne zman dis patlatacak olsa artıyo kaka sayısı bu sefer pişik de oldu yıkıyorum havalandırıp kremliyorum yapınca gene kıpkırmızı oluyo mavi hametan hamazinc sarı kantaron yağı hepsini deniyorum ama tam anlamıyla gecmiyo baska ne geçirir birde sizde de oldu mu bu durum bebeğiniz dis çıkarırken cok üzülüyorum :(

1 cevap

0 oy
tarafından

image

Çok geçmiş olsun canım bir de bu kremi kullan istersen biz çok faydasını gördük tek seferde yok oluyor

(1,737 puan) tarafından
Sagolasin cnm bundan alayim birde tam sönüyor kaka yapınca gene kıpkırmızı oluyo
tarafından
Canım  benimki dîş çıkarıyor ama pişik olmadı biz hastanede yazın idrar tahlili yapacaktık o torbalardan o sıcakta mahf oldu benim minik kuşum o zaman bunu eczaneci arkadaş verdi çok şükür iyi geldi tek seferde bitti umarım size de bir işe yarar canım inşallah
(1,737 puan) tarafından
Inşallah cnm internetten baktim da şimdi zaten pişik kremi diyo  iyi geliyomus allah razi olsun bizde de ise yarar ins yaptıkça sürerim en azından yavrum acı çekmez dis çıkana kadar
tarafından
Canım çok faydasını gördük vallahi hatta çok özür dilerim geçen gün ben bile enfeksiyon kapmistim sürdüm çok iyi geldi vallahi hatta eczacı dedi ki sende kullanabilirsin o yüzden kullandım tek seferde geçti
(1,737 puan) tarafından
Tamm cnm eşime aldrayim hmn saol
tarafından
Şifa olur inşallah canım inşallah faydasını görürsün kız yazarsın bana merak ederim bak
(1,737 puan) tarafından
Tamam cnm yazacağım inşallah
(1,737 puan) tarafından
Cnm sagolasin pişigimiz söndü geçiriyor  bugün 3 kere kaka yaptı ama kızartmadı krem de bayagi iyi geldi cani yanmiyo artık
tarafından
Ayyy nasıl mutlu oldum kuzum yaa inşallah kökten biter yavrunA şifa olur canım benim
(1,737 puan) tarafından
Amin cnm valla Allah razi olsun hamazinc den daha etkiliymis  artık böyle durumlarda bizim kurtarıcımız elimle masaj yaptım da dis etlerine azilar flan hep yerleşmiş canım zoru dis hayirla çıkarırlar da rahatlarlar inşallah
tarafından
Çöm sevindim vallahi canım çok geçmiş olsun dişleri de hayırlı olsun inci gibi dişleri olur inşallah
(1,737 puan) tarafından
Amin inşallah cnm cok sagol tekrardan:)
tarafından
Sende sagol canım benim ne demek çok mutlu oldum vallahi ne mutlu bana yardımcı olabildim
(1,737 puan) tarafından
Valla cnm diğer tarafta bebek  bakımında sadece bir kişi yazdi orda hic cevap vermiyorlar doğru duzgun bende burda da soruyorum o yuzden bura ordan daha aktif sende cok ilgilendin konuştuk iyi oldu cnm nu guzel düşüncen ilgilenip konuşman bile yetti bana
tarafından
Ayy canım Allah razı olsun kuzum bebek bakımından bende kaç defa soru sordum hiç cevap vermeye tenezzül etmedi kimse bende birdaha o hesabıma girmedim vallahi hep artık burda takıldım
(1,737 puan) tarafından
Valla bende burda takılıyorum ama mümkün olduğunca ordada yardımcı oluyorum herkese  gerçekten çok şey kattı bana aslında iki tarafta ama işte bazen cevap vermediklerinde kala kaliyoz:)
tarafından
Vallahi öyle kuzum ama burası daha çok tecrübeli insanlar var çok şükür belki diğer tarafta da var ama bilemiyorum kimse cevap vermeyince bende sinirlendim birdaha açmadım
(1,737 puan) tarafından
Aynen cnm iyi yapmissin bura  daha iyi her acıdan bilgi alabiliyoruz en azından
tarafından
Evet kuzum ❤
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 154 göst.
0 oy
4 cevap 173 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yyidmb73 (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
3 cevap 271 göst.

Kategoriler

1,475,381 soru

24,153,599 cevap

335,032 kullanıcı

...