0 oy
265 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,737 puan) tarafından

Arkadaşlar oglum 13 aylik sanırım azilar ya da kopek disler geliyo felaket kabarık kırmızı bir kac gundur pişik var ben nar yedirmistim ona yordum ama 3 gundur o tarz asidik hic bisey yedirmiyorum gene düzelmedi pişik  kaka sayısı 5.6 yi buluyo günlük ne zman dis patlatacak olsa artıyo kaka sayısı bu sefer pişik de oldu yıkıyorum havalandırıp kremliyorum yapınca gene kıpkırmızı oluyo mavi hametan hamazinc sarı kantaron yağı hepsini deniyorum ama tam anlamıyla gecmiyo baska ne geçirir birde sizde de oldu mu bu durum bebeğiniz dis çıkarırken cok üzülüyorum :(

1 cevap

0 oy
tarafından

image

Çok geçmiş olsun canım bir de bu kremi kullan istersen biz çok faydasını gördük tek seferde yok oluyor

tarafından
Ayy canım Allah razı olsun kuzum bebek bakımından bende kaç defa soru sordum hiç cevap vermeye tenezzül etmedi kimse bende birdaha o hesabıma girmedim vallahi hep artık burda takıldım
(1,737 puan) tarafından
Valla bende burda takılıyorum ama mümkün olduğunca ordada yardımcı oluyorum herkese  gerçekten çok şey kattı bana aslında iki tarafta ama işte bazen cevap vermediklerinde kala kaliyoz:)
tarafından
Vallahi öyle kuzum ama burası daha çok tecrübeli insanlar var çok şükür belki diğer tarafta da var ama bilemiyorum kimse cevap vermeyince bende sinirlendim birdaha açmadım
(1,737 puan) tarafından
Aynen cnm iyi yapmissin bura  daha iyi her acıdan bilgi alabiliyoruz en azından
tarafından
Evet kuzum ❤
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 153 göst.
0 oy
4 cevap 173 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yyidmb73 (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
3 cevap 271 göst.

Kategoriler

1,475,324 soru

24,152,462 cevap

334,980 kullanıcı

...