Valla bir kere her dediğini yapmican. Seni cepte bilmicek. Ama bunu öyle küserek kızarak değil cilveyle yapcan. Sürekli süslü puslu olcan kaybetcem diye korkcak. Arkasında dolanmican o sana dolancak. Hep cilveli işveli olcan ama nasıl desem göstercen ama elletmicen :D bir şey yapmasını istiyorsan mesela çay yapmasını misal. Aslan askiim balım aşkım bu dünyada en iyi çayı sen yaparmissin bir gorelim hadi gibi suslucen. Böyle böyle o sana daha çok ilgi duyacak. Sonra tam tartışma sırasında evet bende seni seviyorum dicen salaga dönecek. Yani hep sağ gösterp sol vurcan o da heycanlanacak. Acaba buket bir sonraki gün ne yapacak acabaaa gibi ?. En önemlisi yatakta geçiyor bir kadın ne isterse en güzel yatakta ister ve hiç bir erkek hayır diyemez. Şöyle örn veriyim. İyice yanasinca iş üstüne gelmeden (aşkım yaaa aklima ne geldi yarın bana ruj alsanaaa amaan smdi hiç yeri değil seni seviyorum) dicen işine gücüne devam etcen. Çok kırılgan olcan herşeye miymiyy uzulcen. TV de dizide sevgililer ayrıldı diyelm onu izlerken aayyy içim gitti bebegiiimm sen bana asla böyle yapma bu çok kötü gibi. Tırnağı kırılsa ağlayan tiplerden. Hep ona ihtiyacınin olduğunu hissettircen güya o seni koruyormus :D