+1 oy
935 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar ev çalışma hayatı derken bin parçaya bölünüp yorulup yıpranıyoruz bir de üstüne eşle çatışma yaşayınca daha da zor oluyor eşleri  yola getirmenin tüyolarını paylaşalım mesela bnmki çok inat ve çenebazdır hatalarını hiçççç kabul etmz 

13 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Allah ıslah etsin hidayet versin diye dua edecen başka yolu yok bacım :) 
(325 puan) tarafından
Katılıyorum kuldan isteyeceğine Allah tan isticeksin zaten ben ne denesem değişmedi
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bu konunun krelicesi ilan ediyorm kendimi :D 

Eşim uyumak için bile annesini arayan ben artık uyuyacağım diyen biriydi. Gece 2 den önce eve girmeyip her gün esrar alkol içen biriydi. Beni asla dinlemeyen bir bardak suyu bile ayağına bekleyen biriydi. Smdi ben uyanmadan kahvaltim hazırlanır işten gelince çamaşır bulaşık varsa yardım eder çocukları alıp oyalar hadi sen dinlen diyen biri oldu :angel: anasına gelince yuvamı bozmaya çalışan bir kadinken smdi kızım kızım diye arkamda dolanan bir kadin oldu :ermm: aaah ben varya çok uğraştım ama değdi 

(325 puan) tarafından
Nafakanı ödersin eşek gibi dedm de maaşn %10 - 20 mi ne diyor Allah ıslah etsin mapayım bacım değwr bilmez birine düştüm ama hep aileden kaynaklı bunlar ailesi ilgilnmemiş bunla
(325 puan) tarafından
Aile çok önemli erkek çocukla ilgilenecek sonra böyle serserimoluyoorlar işte elin kızı da adam edeym diye uğraşıyor ama yöntemlerinizi denicem
(325 puan) tarafından
Şu inadını yola getirsem yeter
(1,412 puan) tarafından
Valla bnm eski koca kendini asgari ücretli gösterdi kirada yaşıyor gibi gösterdi 2 çocukla masraflara yetişemiyor  gibi gösterdi ama hakim 2 çocuğa bakıyosan bu da senin çocuğun dedi ve 500 tl nafaka bağladı ve her yıl enflasyona göre artış sağlayacak nafaka yani artırmak için bi da dava açmama bile gerek yok :) yani demem o ki kıçını da yırtsa hakim gereken nafakayı bağlar yeterki şahitlerin ve dilekçen sağlam olsun :) bide o avukat tuttu ben tutmadıydım
(1,412 puan) tarafından
Bide 500 sadece oğlana vereceği ben evliyim ben dahil değilim nafakaya çocuk sayısına ve annenin de alacağı olunca fiyat artıyor.. Bak ben gerekçeli kararı bekledim Salı gidip icraya vericem hemen ardına maaşına haciz koydurucam yani maaş ona yatmadan iş yeri bana 500 gönderecek kalanı ona verecek :)
+1 oy
(4,061 puan) tarafından
Dayak birazda azına sıç bak neler oluyor ama bunu başta yapcan şimdi yaparsan kavga çıkar ☺️☺️ben benimkine hoyt dedim mi her boku yapar bak bugün beraber temizlik yaptık heryeri sildi süpürdü sagolsun valla kekimi de yapar pocamida istesem başta halledince sonu iyi oluyor 
(1,412 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
tarafından
1esle neden catisiyosunuz 

2 neden kendinizi hayatin sonu yokmus gibi parrcaliyosunuz 

3 akisina birakin ne halleri varsa gorsunler
(15,001 puan) tarafından
Aha daha şimdi haberim oldu :D
tarafından
Ahahhah neyse seanslara bana gel sana gunesi gosteriyim dkdjjdj
(15,001 puan) tarafından
Güneşi göreli çok oldu :D ama gelirim sözüm olsun :D sen klinigini aç :D
(325 puan) tarafından
Bacım peki yapması gerekm bişi oluyor evde ama hep kaçmak istiyor işleri hep bana yığıp kaçmak istiyor böyle olunca laf etmeden duramıyorum:D
tarafından
Semde yapma tepesine yıkılsın sen yaptikca sana kitliycek hep
0 oy
(770 puan) tarafından
He de gec :D tartistikca daha cok haklı cikmaya calisiyolar oyle oluncada sinirler tavan yapiyo :)
0 oy
(4,434 puan) tarafından

Aslında sinirli oldukları anda huylarına gidilse her şey çözülür de biz de kadınlar olarak onu yapamıyoruz yani ben yapamıyorum haklıyım susamam sesiyle beni bastıramaz diye o bir söylüyorsa ben on söylüyorum :) Allahtan çok tartışsn bir çift değiliz :D

(325 puan) tarafından
He aynı biz ben haksızsam hatamı kabul ederm ama haklıysam susmam o hiç susmaz öyle olunca da çene yarıştırıyoruz birbirimizle
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Tartışma olduğu zaman bizde orta yolu eşim bulur trip atan taraf benim genelde sinirli olan da benim eşim çok mülayim o yüzden eşi yola getirmeme gerek kalmıyor 
(325 puan) tarafından
Ohhh mis :D
(2,831 puan) tarafından
Aynen hiç sorma :D
0 oy
tarafından

Açık açık yazmayım şimdi uyarı yerim s kine bile takmıycaksın NOKTA :D

0 oy
(2,694 puan) tarafından

14 yıllık evlilik hayatımda bir adamı yola getiremediysem kimse getirebileemez insan 7 sinde neyse 70 indede öyle valla bakk 

0 oy
(1,412 puan) tarafından

Bnmki çok iyidir aslında romantiklik de yapar ama evde tadilat tarzı bişey yaptığı zmn gergin ve sinirli olur bende hayatta gelemem buna hemen bi ayar veririm bak bunu bugün yazdım hemen içeri geldi bi yağlar yakıyo görme sanki 2 dk önce bağırıp çağıran o değildi :)))

image

tarafından
Hahaha :) aferin kız
Erkeklere böyle yapmak.lazim..ama bak seni sevip.sayiuor.ki surat etmiyor maşallah
(1,412 puan) tarafından
Biz çok aşık olarak evlendik hala da aşkımız aynı ama işte arada öküzlüğü tutar o zmn göz yumsam arkası gelir bende hep ayar veririm orda keşkeleri çoğaltıyorsun yazdım ya en büyük korkusu bırakıp gitmem sevgimi aşırı gösterir şımartırım lakin asla eyvallah etmem bunu hissettiririm her zmn.. Zaten istemeye geleceği zmn abim de söyledi buna bak bizim kız zora gelirse ben oynamıyom der bırakır bunu göze alıyomusun dedi :)  Zordan kastı beraber atlatılacak olan değil onun bana yapacağı yanlışlardan kaynaklı zorluklar.. Abimdende bunu duyduğu için o korkusu hep var yanlış yaparsam gider diye :)
0 oy
tarafından
Yok canim bir formulum 12 yilda yola getiremedim anam.bir insan 7sinde neyse 70dede o.amma cevaolara bakiyim belki vardir ben bilmiyorum.
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Benim tek ilacim gercekten bakara suresi nas felak Ayetel Kürsi Allaha dua etmek 
0 oy
tarafından
Benimle de babacidir evde lamba patlasa babasına söyler o kadar herşeyi anlatır babam en doğruyu bilir der ayrıca fazla tedbirli insanları birak ocağın gaz kilidine güvenmez yatmadan çelik kapıyı balkonu kitler camları kapatır ocağı yaniyo mu diye kontrol eder yatar içine sinmez kalkar heryeri tekrar kontrol eder önceden odaların kapılarını bile kitliyodu şükür kombi acilali odalar ısınsın diye kiltlemiyo  var mı çözüm kızlar hiç sanmıyorum :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 204 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,595 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 785 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 928 göst.
12 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 169 göst.