0 oy
270 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Esim çok yalancı her şeyi yalan oturup insanin gözünün içine baka baka yalan konuşmaya yalan yere yemin etmeye başladı bir de herseyin lafını yapar her şeyi senin annen şöyle dedi sizin aile boyle halbuki kendi ailesi para lazım olmadıkça arayıp hal hatır bile sormayan tipler sürekli eleştiri eleştiri bıktım usandim ben TV izlemeyen bir insanım 4 yildir evliyiz bir kere TV kavgası yapmış insan değilim bugün dizi izliyordu oğlumu uyuttum sesini kıs biraz dediğimde kıyameti kopardı sudan sebeplerle sürekli tartışıyor benimle sürekli tartışma ortamı var evde zerre huzur yok konuşmaya çalışıyorum hep yalan inkar suçu hep bana yükler  iyice soğuttu kendinden yüzüne bakasim gelmiyor çocuk olduktan sonra dozu daha da arttı çocuk varya ona mahkumum  düşüncesinde isten gelir evde tek bir is yapmaz çeşme bozulur tamirat tadilat elini kaldırmaz asla bana yardım etmez her isi tek yaparım bir de sürekli dır dır yalan dolan onun hareketlerinden utanıyorum insanlarla konuşmayı bile bilmiyor 

1 cevap

0 oy
(9,885 puan) tarafından
esım yalancı dıyılde cok konusur benı gecer vala otursan sabaha kadar sahbet edebılırsın
tarafından
Erkeğin gevezesi hic cekilmiyor gerçekten ben bikiyorum  tartismaktan o devam ediyor başka odaya gitsem uzamasın diye arkamdan gelir bir gün tartışmayla geçirir hic demez ya ben erkeğim kadınlar daha hassas olur neyse çenemi kapatayim yok asla kaynana görmedim ben yani kaynanam çok yasli kendi halinde bir insan eşim kaynana gibi allah dusmnima vermesin
(3,546 puan) tarafından
Eşin sana eşlik değil de kaynanalık mı yapıyor. Ay eşimle ben kavga etsem ben dır dır ederim peşinde koşarım bir kelime söylese de kavga edip Bi stresimi atsam derim. Yok anam ben konusurum konusurum dinler dinler ben sakinleşince bitti mi der güler.. O gülünce benim içimin yağları erir gider. Sende Bi öyle dene bakalım. Biraz sen ılımlı yaklaş. Sakinleşince al konus belki işe yarar.. Ne bileyim eşinin dilinden sen anlarsın. Ne yapacagını sen iyi bilirsin. Biriniz ateş iken biriniz su olun bacım.
(9,885 puan) tarafından
aynı benım eşım ıyıdır de ama cok cenesi var yetısemıyom ona sonra nıye konusmuyon der dızı ızlerım ızlerken bı konusur benden onemlı mı der telefızyon sonra onu dınlerım kafam kazan gıbı oluyo benımde kaynanam yaslı bukadar cenesı yok kıme cektı bılmıyom
tarafından
Ay keşke öyle olsa asla alttan almaz kendini çok sever çok incitmez kendini hayatta bir arabasına tapar hicbir şeyi hickimseyi arabası kadar sevmez iletişime çok kapalı ben tartismaktan hoşlanmam asla ben annemle babamın boyle tartıştığını hic görmedim ben gelemem tartışmaya sıkılıyorum cocugumla ilgilenmek kendimi geliştirmek için vaktini harcarim psikologa gidelim diyorum sen git benim bir şeyim yok diyor dışarıda çok başka evde çok başka biri dışarıdaki insanlara çok yumuşak
(9,885 puan) tarafından
bende sevmem tartısma bılan cok sakın bırıyımdır bazen cok ustume gelıyo
tarafından
Ay çenesi batsin eşimin ben hic boyle erkek görmemiştim bir de kadınlara derler dırdırcı diye yalan vallahi yalan benim eşim konuşmayı sakalasmayi bilmez sürekli tartışma çıkar aramızda ben çok sakin kalıtım genelde ama bir yere kadar bende insanım çok sogudum  ya hele çocuk olduktan sonra ipler koptu Allhtan evladım varda nefes oluyor bana
tarafından
Benim de ya diyorum ki bak sen hem yas olarak benden buyuksun hemde evin babasının erkeksin bir kusurum olsa bile görmezden gelmen  lazim diyorum yok kaynana kaynana ya beter kaynanadan yemek beğenmez is beğenmez bir cay suyu koymaz su getirse bile bin laf
(9,885 puan) tarafından
hersey yapıyo esım benım yardım eder ama yemek konusunda cok beyenmedıgı cok seyı var bende dıyom esıme bıraz altan al dıye dedıgı sey ben tartısarak konuyu kapatırım dıyo otur sabaha kadar cebesını dınle galı
tarafından
Elestiren insanin o konuda daha iyi olmasi gerekmez mi esimin ailesine gittigimizde 1 hafta ayni yemek yaparlar bize 1 hafta boyunca ya Ay sadece beni eleştirse yine iyi aileme takmış kafayı sürekli senin ailen boyle falan filan benim ailem yaptı düğünü esyalarin çoğunu ailem aldı bir sıkıntı olsa gelip koşarlar çocuğum oldu beşiğine örümceğine hatta gezdirmek için arabasına kadar aldılar ama nankör bana mi yapıyorlar sana yapiyolad diyor ulan onlar yapmasa sen alacaksın nankör diyorum yuzsuzluge vuruyor hayatta arabasini sevdiği kadar anasını babasını sevmez
(9,885 puan) tarafından
anneme babama karsı ıyı de akrabalarmı ıyı davranmıyo bısey desem bosver mıletı bana anlatma der
tarafından
En azından konusmuyormus ne güzel benim eşim normalde dışarıya çok iyidir yani gidip birine desem ki böyle huylari var asla bana inanmazlar öyle iyi oyuncudur o kadar iki yüzlü ki evin içinde tek şahidim Allah kimseye ispatlayamiyorim  cildiriyorum yaşadığımız bir olayı bile sanki başkası yaşamış gibi gözüme baka baka yalan konuşuyor ar damarı gitmiş insana ne anltmali ya banane  sanane isine geliyorsa diyor cikiyor
(3,546 puan) tarafından
Hmm senin eşin yanlış anlama ama birwz münafık demekki. Öyle insandan korkacaksın bacım. Ne diyeyim Allah doğru yola koysun. Şu ahir zamanda millet evliliğini sürdürmek için cabalar bazıları da yıkmak için elinden geleni yapıyor..
(9,885 puan) tarafından
vala ısallah duzelırler kotu yonletıde cok ıyı yonlerıde ben makaj yapıyom asırı derecede kıskanc evlendıgımız gun butun makyaj mazelemerımı bılan atı ogunden bugune makyaj yapamıyom suan askerde her daka dıyo aldatmıyon demı sevıyon demı yemınle sınırlemı bozuyo hayır dıyom guzelce konusuyom anca oyle susuyo
tarafından
Evet gerçek bir münafık beş dakika önce küfür edip sonra namaza durur mu insan sürekli günahtan bahseder kuran kitap bırakmaz yemin ederken ama asla sözünü tutmaz asla yeminini tutmaz
(3,546 puan) tarafından
Ben sana derim ki öyle insandan ne eş olur ne baba. Çocuklar bizim aynamızdır. Babasına baka baka oda öyle olabilir.. Sevgin ve ilgin hatta tahammülün kalmadıysa boşan derim. Çünkü öyle insan dan her türlü fenalık gelir.
(9,885 puan) tarafından
kotu bısey yapıyo kufur bılan ısallah duzelır bunun bıde ubur taravı var
tarafından
Al iste bu da başka niye aldatacakmissin ki bu nasıl takinti
tarafından
Yavaş yavaş oraya doğru gidiyor sanırım onun ağzında sürekli şey var bizde boşanma olmaz cart curt he bosanma yok kadınları çıldırtma var
tarafından
Zannetmiyorum obur tarafı düşünen boyle mi yapar hayatta en nefret ettiğim şey yalan Rabbim beni bununla imtihan ediyor
(9,885 puan) tarafından
bende sevmem yalanı neysen odur yalan soyleyınce elıne bısey gecıyo dogru duzgun soyle ne yaptını
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Beyza.0943 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Leila16 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
21 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asena.ekinci (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 187 göst.
11 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde ElaLii (555 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,072 soru

24,053,314 cevap

329,790 kullanıcı

...