0 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Esim çok yalancı her şeyi yalan oturup insanin gözünün içine baka baka yalan konuşmaya yalan yere yemin etmeye başladı bir de herseyin lafını yapar her şeyi senin annen şöyle dedi sizin aile boyle halbuki kendi ailesi para lazım olmadıkça arayıp hal hatır bile sormayan tipler sürekli eleştiri eleştiri bıktım usandim ben TV izlemeyen bir insanım 4 yildir evliyiz bir kere TV kavgası yapmış insan değilim bugün dizi izliyordu oğlumu uyuttum sesini kıs biraz dediğimde kıyameti kopardı sudan sebeplerle sürekli tartışıyor benimle sürekli tartışma ortamı var evde zerre huzur yok konuşmaya çalışıyorum hep yalan inkar suçu hep bana yükler  iyice soğuttu kendinden yüzüne bakasim gelmiyor çocuk olduktan sonra dozu daha da arttı çocuk varya ona mahkumum  düşüncesinde isten gelir evde tek bir is yapmaz çeşme bozulur tamirat tadilat elini kaldırmaz asla bana yardım etmez her isi tek yaparım bir de sürekli dır dır yalan dolan onun hareketlerinden utanıyorum insanlarla konuşmayı bile bilmiyor 

1 cevap

0 oy
(9,884 puan) tarafından
esım yalancı dıyılde cok konusur benı gecer vala otursan sabaha kadar sahbet edebılırsın
(9,884 puan) tarafından
kotu bısey yapıyo kufur bılan ısallah duzelır bunun bıde ubur taravı var
tarafından
Al iste bu da başka niye aldatacakmissin ki bu nasıl takinti
tarafından
Yavaş yavaş oraya doğru gidiyor sanırım onun ağzında sürekli şey var bizde boşanma olmaz cart curt he bosanma yok kadınları çıldırtma var
tarafından
Zannetmiyorum obur tarafı düşünen boyle mi yapar hayatta en nefret ettiğim şey yalan Rabbim beni bununla imtihan ediyor
(9,884 puan) tarafından
bende sevmem yalanı neysen odur yalan soyleyınce elıne bısey gecıyo dogru duzgun soyle ne yaptını
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Beyza.0943 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Leila16 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
21 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asena.ekinci (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 186 göst.
11 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde ElaLii (555 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,945 soru

24,051,206 cevap

329,678 kullanıcı

...