0 oy
2,239 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
benimle zaman gecirmek istemiyor ben istiyorum o sürekli gezmek istiyor bensiz olmak istiyor 4 yıldır hiç istemezdi çok üzülüyorum

13 Cevaplar

+3 oy
(2,102 puan) tarafından
Eşlerin birbirinden ayrı bi çevresi bi ortamı olmalı. Esiniz kendi arkadaşlarıyla çıkıp dolaşsın. Aynı şekilde sizde komşularınızla oturun konusun. Sürekli birlikte olmaz saçma zaten
(2 puan) tarafından
Peki salarsan aldatır mı şuan evden gitti başka birini bulur mu
tarafından
Bende senin gibi düşünüyorum ama esimin hic qrkadasi yok isinde gücünde benim arkadaşım dostum sizlersiniz diyor hep beraber geziyoruz hatta cocuklari anneme birakip oyle geziyoruz ama ben konu komşu arkadas edinmek istiyorum
(2 puan) tarafından
Sakın tadını çıkarın
(2,102 puan) tarafından
Salarsan aldatır diye bir şey olur mu hiç? Siz bi şekilde adamı kendinizden uzaklastiriyorsunuz. Biraz olsun ona da izin verin. Bu şekilde zaten kötü. Bide benim dediğimi biraz deneyin
(2 puan) tarafından
Dün gece saldım git gezmek mi istiyorsun sabaha kadar gez dedim adam tam gitti donlarını toplayıp ben istersem gezmeye giderim tam gidiyorum dedi
-Reklam-
+1 oy
(222 puan) tarafından
Eşlerin arada kendi başına vakit geçirmeye de ihtiyacı var, bu sadece onun için değil senin için de geçerli ve geri dönüşü çok daha güzel ve sağlıklı oluyor emin ol, diğer türlü eşler birbirini yıpratabiliyor ne yazık ki, ben eşime aşırı düşkün ve bağlı biriyim, evlendiğimden beri anneme kalmaya bile gitmedim ondan ayrı yatmamak için ama baktım bunalmaya başladı, gittim 1 hafta kaldım annemde döndüğümde ne kadar özlemiştim, arada özlemek lazım kötü düşünme 
(2 puan) tarafından
Ya başka kadına giderse
(2 puan) tarafından
Aldatırsa beni dışarda çok farklı insanlar var sadakatsiz deki adam iş toplantisina gitmişti derini gordu
(222 puan) tarafından
Siz çok fazla dizi izliyorsunuz sanırım, bu cümlelerde ciddiyseniz (ki umarım şakadır) profesyonel destek almanızı öneririm,tedavi olmalısınız. Yapacak olan adam sizin burnunuzun dibinde de yapar emin olun. Bu güvensizliğiniz eşinize de değil ayrıca kendinize gibi geldi bana, önce özgüveninizi arttırın sonra bu düşünceler silinecek zaten
(2 puan) tarafından
Şaka değil ciddiyim saplantı oldu bende
+1 oy
(2,558 puan) tarafından
Valla canim arada ben bile tek basima vakit gecirmek gezmek tv izlemek istiyorum insanlik hali ne kadar kari kocada olsak tek basimiza zaman gecirmeye ihtiyacimiz oluyor
(2 puan) tarafından
Arkadaşlarınla mi geciriyorsun bunu inan hiç istemiyorum
0 oy
tarafından
Sevmiyor olabilir mı senı aranızdaki sevgi bağı ne kadar güçlü? 
(2 puan) tarafından
Onun hakkında birşey bilmiyorum seviyorum diyor ama bıkmış baskıdan cenemden
tarafından
Seviyorum demesi değil sevdiğini hisseddirmesi önemli olan....
0 oy
tarafından
Karşına alıp nedenini sordun mu ?

Bir eş neden durduk yere uzaklaşsın tek gezmek istesin acaba onu kırdın mı yada soğuk mu davranıyorsun evliliğinize biraz heyecan kat yada hemen tedirgin olma ama acaba başka biri olabilir mi ?

İnsan böyle durumlarda bir sürü şey aklına getiriyor
tarafından
Evet biraz rahat bırak böyle sürekli ısrarla ararsan dır dır edersen dahada dışarıya yöneltirsin bırak arama bakalım arayacak mı
(2 puan) tarafından
Onu rahat birakmalimiyim şuan gitti sürekli arama bıktım diyor kendisi arar mi üstüne gitmeyince o mutlu olacak dışarda gezecek evde gelecek hizmet tıkır sizin eşleriniz sizden ayrı gidiyormu başka yere
(2 puan) tarafından
Peki Onu rahat bırakmalımıyım şuan gitti sürekli arama bıktım diyor kendisi arar mi stüne gitmeyince o mutlu olacak dışarda gezecek evde gelecek hizmet tıkır sizin eşleriniz sizden ayrı gidiyormu başka yere
(2 puan) tarafından
Aradı mi kızıyorum boş zamaaninda varım dolu zamanında aklında bile değilim
tarafından
Benim eşim bensiz hiç bir yere gitmez
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Sensiz olmak istiyor olması kötü bu durumu konuş sebebi ne yani 4 yıldır hiç sorun yokken birden ben artık yalnız takılmak istiyorum diyorsa vardır bi sebebi 
(6,077 puan) tarafından
Sende arkadaşlarınla görüşmüyor musun spora gitmesi sakıncalı değil ha bi yerde kalmasını istemezsin başka ama spora gitmesine izin vermemek çok garip yani benim eşimde gidiyor balığa bilmem neye hiç sorun etmiyorum onunda hakkı
(2 puan) tarafından
İstanbul İzmir Antalya gidecekmiş kalmali
(2 puan) tarafından
İş için tabi
(6,077 puan) tarafından
Gerçekten iş içinse zaten bunun için kavgaya gerek yokki.. Yani milletin eşi senenin 6 ayını dışarıda geçiriyor..
(2 puan) tarafından
Tammda hafta içi hafta sonu ne işi bu bırak diyorum bırakmıyor kazandığı parada yok
0 oy
(2 puan) tarafından
Evden gitti yalnızım sadece onu düşünüyorum arama sorma nefret ediyorum senden diyor aramazsan gider mi yoksa döner mi dönünce hemen gel dersem bunu istediklerini yapmada kullanir mi
(2,102 puan) tarafından
Sanki kocanızın üzerine çok gidiyor gibisiniz. Biraz kendi haline birakin
(2 puan) tarafından
Güzel soz hediye çiçek birşey yapmak içinden gelmiyor diyor baskılarımdanmis aldatcam diye korkudan kaybedeceksin diyor
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Sebep ne canım benim eşimde benimle bişey yapmak istemez tek gezmek ister ama kaç kere kavga ettim niye yani sen bekar mısın da tek gezmeye hevesleniyorsun diye dinler susardi ben böyle yaklaştım ama bir anlık bence sen de bir sormalısın konuş beni yanına laik görmüyor musun de ne bilim istersen hiç deme beraber sen biseyler yapmaya heveslendir
(2 puan) tarafından
Cumartesi akşam 5 saat pazar var bir onu da başkasına mi vereceksin diyorum
(2 puan) tarafından
Zaten akşam kaç saat geçiyor ki zaman eslerle
(2,127 puan) tarafından
Birde düşün ben kaynanamla oturuyorum
(2 puan) tarafından
Ben kaynanamla oturdum kaçtı babasinin evine özel sebepler uzun konu evde bana bir tuz bıraktı ben hastayım eşimde bende çalışıyordum size hayrim olsun yarım şampuan diye bana onu salladi. Aman düşman basina
(2,127 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Hiç üzülme sende onsuz vakit geçirmeye çalıs. Ortam yap kendine bu sefer o da seninle geçirmek ister.
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Kız benimkide izne geldiğinde sanki evi yokmus gibi davranıyo sinirim tepeme cıkıyo ama bizlede zaman gecirir ihmal etmez  
(2 puan) tarafından
Etmiyecem 10 u geçmem her zmaan istemem arada diyor ama gıcık olduğum bunu istemesi
0 oy
(163,560 puan) tarafından
azda tek takilsin baci bisi olmaz
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Surekli dip dibe olmaz zaman zaman ayrı takılmak iyidir
0 oy
tarafından
Canım yorumlaeı okudumda biraz bence sen adamı kafaya çok takmışsın ya biraz rahat bırak bukadarı fazla ben mesela çok peşinden koştum baktım olacağı yok bıraktım peşini aramam sormam kendisi arıyor soruyor artık bırak adamı arkadaşı olabilir spora gidebilir sakıncası yok inan bende öyleydim hep sevdiğimizden ama baktım ben kafayı yicem takıntı haline getiricem anında bıraktım adamı şimdi bana diyorki sana ne oldu mesela eskisi gibi değilsin ee onlar bu hale grtiriyor
(2 puan) tarafından
Öğle olsan sevecek beni evde hizmetçi lazım herşey tıkır işte gezecek ohhh hayata bak ben gitcem dersem hayır sen özel gitmek istiyorsun ben iş için der ya allhaskina biri bana evlenme demedi hic
tarafından
Canım evlilik kaderdir pişman olabiliriz çğnkü tanımadan evleniyoruz adamlar değişebiliyo başımıza herşey gelebilir

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 3,151 göst.
10 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 2,038 göst.
13 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Aysegul25 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,777 göst.