+1 oy
714 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Hanımlar çok afedersiniz ama bıkac gün önce benim özel bölgemde bişey çıktı çok özür diliyorum tam büyük abdest yaptığımız yerin kenarında şişlik böyle fındık kadar falan ama başı yok içi dolu morumsu siyah galiba kan toplamış. Sıkmak istedim ama sikilmiyor çok can acıtıyor yürürken vs açıyor oturamiyorum batıyor resmen. Daha önce başına gelen oldu mu nedir bu ilk kez gördüm nasıl geçer acaba 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Basur mu acaba
(3,146 puan) tarafından
Yok canım basur değil iltihapli sivilce gibi böyle çıban gibi ama başı yok. Basurum var zaten doğumdan sonra çıktı afedersin büyük abdest yaparken anüsten çıkıyor sonra gidiyor damar toplaması gibi biseymis o.
tarafından
Kıl donmesi diycem ama bilemedim
(3,146 puan) tarafından
Yok canım ya kardeşim ameliyat oldu ondan o da değil ne acaba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kıl dönmesi olabilir çıban da olabilir hemen iç vermez bende de olmuştu ilerlemeden acile git onlar nesterle çizik atıp sıkıyor
(3,146 puan) tarafından
Yok canım kıl dönmesi kuyruk sokumunda oluyormuş kıl dönmesi. Kardeşim ameliyat oldu ondan ona sordum değil yani. Basur da değil biliyorum o zaten varsi doğumdan sonra olmuştu. Bu değişik iltihaplı sivilce gibi ama içi koyu renk kan dolu sanki
tarafından
Uc vermemiş canim eczaneden Trimex yada kara merhem işte mitlaka anında patlatir
(3,146 puan) tarafından
Aynen ucu yok bı sorayim eczaneye inşallah işe yarar teşekkürler
tarafından
Rica ederim
0 oy
(14,991 puan) tarafından
Benim de öyle olmuştu farklı bı yerde kist dediler ameliyatla alinacakmis 
(3,146 puan) tarafından
Çok fena WC den sonra afedersen temizlenirken bile acıyor degmeye bile gelmiyor canım yaniyo
(14,991 puan) tarafından
Onun bı şekil patlamasi lazım kuzum
(3,146 puan) tarafından
Dr gidicem mecbur apse kıl dönmesi basur vajinal varış her neyse artık Dr halletsin evde çözülmeyecek belli ya
(14,991 puan) tarafından
Git canım geçmiş olsun
(3,146 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Ya kıl dönmesi yada basur 
(3,146 puan) tarafından
Yok canım ya kıl donmesinden kardeşim ameliyat oldu o değil. Basur da zaten bende vardı doğumdan sonra olmuştu büyük WC yaparken çıkıyor sonra içeri gidiyor yine. Bu değişik
0 oy
tarafından
Kıl dönmesi canım bende de olmuştu
(3,146 puan) tarafından
Ayy Allahım hep pis şeyler beni buluyor hiç normal hastalığım yok :(
tarafından
Korkulacak bişey değil canım merak etme zaten yüz üstü yatıyorsun öyle bakıyorlar
Korkma
Bide ameliyat diyorlar ama ben olmadım kardeşimin eşi oldu çok kötü acısı filan oluyor
(3,146 puan) tarafından
Ameliyat istemem ya zaten ama bazı arkadaslr nesterle çizip boşaltıyor falan demiş belki öyle biseyddir bakalım gidince görürüz artık
tarafından
Evet öyle bişey canım benim de öyle.oldu resmen bir kavanoz.kadar kan ve iltihap çıktı nesterle kesiyor o kan çıkıyor pislikleri filan uyuşturuyor zaten
(3,146 puan) tarafından
Inşallah can yakmaz gerçi böyle daha çok yanıyor ama neyse artık işin kötüsü kadın Dr da yok zaten utanıyorum bide erkeğe gidersem hepten yerin dibine gircem ya
0 oy
tarafından
Vajınal varis mı acaba o cok agrıtıyor ozellıkle ayakta hıssedersın topak oluyor ele gelir.
tarafından
Bilemıyorum cnm olmazsa Dr git agrı coksa
(3,146 puan) tarafından
Öyle yapayım ya of olmuyor kaç gündür canım yanıyor oturamiyorum yuruyemiyorum
(3,146 puan) tarafından
Benim yeşil de morumsu böyle elini bı yere sıkıştırırsin da kan toplar ya hani öyle varis mi apse mi kıl dönmesi mi neyse gideyim de baksınlar bari çekilecek gibi değil
tarafından
Damar gıbı bellıyse varıstır cnm
(3,146 puan) tarafından
Yok öyle değil heralde ya kıl dönmesi ya da apse
0 oy
tarafından
Ay benimde bekarken özel bolgemin üst kısmında olmustu ucu yok mor degil mi ucu sıkmıs sıkmış patlatamamıstım hemsirelik okudugum icin kendim jiletle cizip akıtmistim onu megersem icerde kıl dönmüş hemde nasıl öyle rahatladım kıl donmesi sadece kuyruk sokumunda olmuyor ayrıca kisiden kisiye degisir kılı tras etmene bile bagli yani
(3,146 puan) tarafından
Hadi ya kıl dönmesinin de çeşitleri var galiba bazıları da çukur oluyor diyor kıl donmesinde. Bende çizik atsam yapabilir miyim acaba ya Dr da gitmeye utanırım hamilelikte zor alttan muayene oluyorum :(
tarafından
Evet, arkadasta bnm yazdığımı yazmıs ben ıgneyle cıkaroyorm
(3,146 puan) tarafından
Ay Dr gideyim bari çaresi yok gibi
tarafından
Hamılemısın cnm, hamilelikte gobek baskıladıgı ıcın altta damarlar genıslıyor agrı yapıyor
(3,146 puan) tarafından
Evet 3gebelik 15 haftalığım bide hep seseryan benim doğumlarım arası da yakın kızlarımın arası 2 sene küçük kızla bu 3 sene olacak. Ondan olur mu acaba
tarafından
Kuzum bi saglikci gorse daha iyi senin icin
tarafından
2 ve 3 hamılelıklerde oluyormus daha cok ama bilemiyorum benm 22 haftalıkken basladı doguma kadar ne cektm adm atamıyrdm dogum yaptım kurtuldum caresıde yok ayaga kalkamoyrsun. Kadın doguma goster varısmı kıl donmesi mı anlar cnm muayenede
(3,146 puan) tarafından
Aynen mecbur Dr a gidicem başka türlü cozulmeyecek anlasilan
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Batık olabilir acısı çok olur içinde kıl olduğu için şişer ve dokunamazsın bunun için bir kuaförden yardım alabilirsin 
(3,146 puan) tarafından
Batik gibi değil canım ya bacaklarımda çok olurdu önceden bide lazere gittim ben 4 seans baya azalmıştı batıklar lekeler kıllar vs. kıl dönmesi yada vajinal varis galiba öyle demişler hep arkadaslar
0 oy
tarafından

Bundan 1 ay önce aynı sorunu ben yaşadım ölmek istedim acısından resmen 

Hastaneye gittim muayne oldum makatta apse dedi ve baş vermesini beklicez dedi 4 gün ağlayarak bekledim acısından 

Sonra gittim lokal anestezi yaptı hemen neşter ile içini temizledi.

İnan temizledigi gibi ağrım gitti 

Onun acısını iyi bilirim ben Allah yardım etsin ya:(

(3,146 puan) tarafından
Çok kötü WC den sonra temizlenirken bile dokunamiyorum acıyor oturamiyorum yuruyemiyorum hep ağrı var benimde 4 gün falan olmuştur çıkalı hala ucu yok bari Dr gideyim bende
tarafından
Evet canım senin anlattığına göre apse bu ihmal etme çok acıyor gerçekten çok geçmiş olsun
(3,146 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok sağol Dr goruncem mecbur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 146 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
16 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 658 göst.
4 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemayse (417 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,419 soru

24,098,647 cevap

332,242 kullanıcı

...