+1 oy
89 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,210 puan) tarafından

Selam kızlar 4 ay oldu ben sezeryan olalı dikişlerimin sol tarafı hala patlak açıklık var yani 2 santim kadar işin kötü tarafı sağ tarafı tamamen iyileşmiş durumda ama tam dikişlerin olduğu yerde çıban çıkacak sanki yani dikişin tam üstünde acaba dikişi patlatır mı çıban çıkarsa çünkü eğer benim bir yerinde çıban çıkarsa rahat 2 santim falan oluyor büyüklüğü korkudan öleceğim neredeyse

1 cevap

+2 oy
önce (5,892 puan) tarafından

niye hala iyileşmedi ki? 

çıbanın da zarar vereceğini düşünmüyorum, dikişlerin büyük oranda iyileşmiştir yarmaz yani

önce (1,210 puan) tarafından

Vallahi canım bilmiyorum ki ya ameliyat oldum eve geldim aslında çok güzel geçmişti 3. gün hafif bir sızıntı başladı sol tarafta sonra bu sıkıntı iyice arttı yani oraya bez koymasam ayak bileğimden akıyordu o şekilde düşün ama enfeksiyon gibi değil daha çok bir su gibi 10 güne kadar bu şekilde devam etti tabii antibiyotik kremler falan kullandım doktor kontrolünde doktor bastırınca O kısım açıldı sonra tekrar dikildi tekrar açıldı tekrar dikildi tekrar açıldı 3-4 kez Bu tekrarladı yani en sonunda dikiş tutmayacak hale geldi O bölge paramparçik oldu şu anda bir oyuk var orada etrafı düzenli önceden düzensizdi yani etler hani ipler koptukça yerleri parçalandı  ama sağ kısım baştan beri çok güzel iyileşti zaten hiçbir sorun olmamıştı o kısımda ama bugün ortaya yakın bir bölgede çok hafif dokununca bir acıma var sanki çıban çıkıyor orada bende de çıktığı zaman o kadar büyük oluyor ki acaba diyorum çıkarsam dikişleri açar mı çünkü gerçekten bayağı bir büyük olabiliyor

önce (5,892 puan) tarafından

kötü olmuş 🤔🤔 dediğin gibi çıban çıkarsa hiç beklemeden gidio göster o zamna doktora

önce (1,210 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun mutlaka bir çaresi vardır değil mi.

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 198 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nurellaa (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 453 göst.
0 oy
7 cevap 378 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde minnakannee (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 129 göst.