0 oy
110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kızım 3 aylık. 10 gündür mama yemiyordu dün doktora götrdm boğazları kızarmş bugünde öksürmeye başladı grip olmuş bide. Çok üzülüyorum petitus sürüp verdi sadece ama ne bileym bi gelişme yok hala. Ne yapabilirim önereblceğnz bişe var mı sadece mama ile besleniyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım prospan şurup çook daha iyi. Hem bitkisel her yaş grubu için uygun. İlaç olmadığı için rahatlıkla öneriyorum ama yinede içinde soru işareti kalacaksa doktora yada eczacıya danışarak alabilirsin. Oğlumun şiddetli öksürüğüne 2 günde etki etmişti. Ayrıca tatlı kaşığı kadar ıhlamur verebilirsin. Fazlası zararlı olur. Daha çok minik olduğu için başka birşey diyemiyorum. Birde sürekli ama sürekli burnunu açık tut. Burnu tıkalı oldukça daha çok öksürecek
tarafından
Ay Allah razı olsun canım cok sağol
tarafından
Senden de canım Rabbim kuzuya şifa versin. Burnunu hiç unutma günde 5 6 7 hiç farketmez ne kadar tıkanırsa ihtiyaç oldukça açabilirsin ama ilaçla değil ya serum suyu ile yada serum fizyoloji ile.
-Reklam-
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Canım hava verseler rahatlar. Bir sor hava verirmisiniz diye Allah şifa versin.
0 oy
tarafından
Kız peditus bbeklere veriliyomuki benim oglumada verdide yarım ölçek 1.5yqsinda oglum
0 oy
(684 puan) tarafından
Udi hindi yağı araştır al canm ben çok memnunum bağışıklığını desteklio   baş ucuna soğan limon kes karanfil batır koy hem mikrobunu kırıo hem nefesini açıo. 
0 oy
tarafından

image

bunu deneyin isterseniz benim bebeğime çok faydası oldu belki sizin bebeğinizede şifa olur çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 160 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
9 cevap 269 göst.

Kategoriler

1,466,817 soru

24,035,692 cevap

328,913 kullanıcı

...