+1 oy
118 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (3,765 puan) tarafından

Günlerdir bebeğim hasta farklı şikayetleri var. Aile hekimine götürdük bir kez. Çocuk doktoruna götürelim yarına randevu var dedim eşim hayır gerek yok dedi. Neden ama ağlıyor dedim genel bir muayene etsin doktor. Yok keyfinden ağlıyor dedi. Normalde bebeğim çok sakindir ama günlerdir çok huysuz ağlak bugün bezdim artık bağırdım sus dedim. Keyfinden yapmaz biliyorum. Ben de anahtarı sakladım eşim sabah işe gidemesin diye. Randevu sabaha. Eğer götürmezse sabah güzel bir kavga onu bekliyor olacak 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,416 puan) tarafından

Canım bakan ana çeken ana huyunu suyunu nefes alışını bilen ana, ben gidip de babasına sormam yani, kim susayınca su içebilir miyim der gidip su içer dimi yada lavaboya gitmek kalkıp gidersin benim için çocuğun hastalığı da böyledir. Ha ben annesiyim ne zaman evde müdahale edebileceğim durum olur her imkanı yaparım ama benim evde başedemeyeceğim bir durum ise götürürüm yani o çocuğun annesi benim bırak birine danışmayı nereye diyene çocuğu doktora götürüyorum derim cevap verecek olanın da alnını karşılarım ben öyle uygun görmüşüm var mı, eşlik etmeyip tek bırakan insanlığından utansın banane ben götürürüm. Allah'a çok şükür elim de tutuyor ayağım da hemde çifter şekilde çok şükür canım 

-Reklam-
+1 oy
(1,511 puan) tarafından

Ya keyfinden ağlar mi boyle sacma seymi var bebekler derdini bitek aglayarak anlatiyor zaten. Kac aylik bebek acaba diş mi cikariyor o yüzden mi huysuzlaniyor belliki bi huzursuzlugu var bence goturmezse kucaklayip götürün kendiniz bebek bu sonuçta 

(3,765 puan) tarafından

Bir buçuk yaşında 

(1,511 puan) tarafından

Goturdunuz mu naptiniz

(3,765 puan) tarafından

Evet eşim sabah işe gitmedi kendi kendine ikna olmuş demekki😀 oluyor benimkinin böyle huysuzluklari sinir ediyor beni. Gittik doktora iyiki de gitmişiz doktor buhar makinesi kullan dedi ilaç yazdı 

(1,511 puan) tarafından

Oh iyi hadi kavgasız gurultusuz hallolmus sozune de gelmis bak ben sana ne dedim iyiki gittik demiii demeyide ihmal etme 🤣 sifalar diliyorumm

(3,765 puan) tarafından

Evet dedim 😀 Allah razı olsun ❤️ 

0 oy
(1,574 puan) tarafından

Eşim kim ya çocuk hasta olacakta götürmeyecek ...

Kendim on kere götürmüştüm

(3,765 puan) tarafından

Hastane uzak olduğu için gitmek kolay değil 

(1,574 puan) tarafından

Neyse ben daha birsey demiyorum çocuğum içim fizana giderim ben 

İlgili sorular

+5 oy
29 cevap 870 göst.
6 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Alyakus (2,624 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 365 göst.
0 oy