0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar hiç iyi değilim hiç... Lütfen şükret demeyin! Zaten inanın şükrediyorum. Ama insanız  yorulup bunalıp sıkılıp pes etmek isteyebiliriz.

Benim 4 bucuj yaşında bşr oğlum var. Oğlum ağır kolik ve kasık ve göbek fıtıklıydı. İnanılmaz zordu o günler.. Anlatamam yani anlatamam.... Neyse allahıma şükür onu büyüttük. 4 yaşında doğru hem oğlum çok istedi hem biz de istedik kardeşi olsun. Çok şükür biz kızım oldu. Bugun 40 günlük. Ama ben hiç diyi değilim. Ölsem ölürüm ama bensiz büyüyemezler  diye sabrediyorum. İyi değilim. Sürekli ağlıyorum. Oğlum da görüyor etkileniyor. Bebek olan sadece kucakta uyuyor bu da kolik oldu. Yatırdıgım an bas bas bağırıyor e benm yemek yapmam laızm ne bileyim iş güç ev ilk çocuk eş var... Ya afedersiniz ama wc ihtiyacım var ve yapamıyorum o kadar zor ki... Yaşamayan bilmez.

2. Cocukta benim gibi hisseden var mı yani kaç ay sürücek bu çaresizlik.... Dayanamıyorum... 

8 Cevaplar

0 oy
(163,507 puan) tarafından
lohusalik agir gecmis demekki yaa uff bende korkuyom lohusalikdan
(4,875 puan) tarafından
Böyle olunca bende korkuyorum :((
(16,793 puan) tarafından
Bende :D hahahha
tarafından
Cinsiyeti öğrendn mi
(75 puan) tarafından
Kızlar özür dilerim sizi korkıtmak istemedim. Bazı çocuklar çok sakin oluyor inşallah sizim de öle olur
tarafından
Bu durumda birilerinin insana el atması lazim. Benim ailem yanimda olmasa ne yapardım bilmiyorim
Bugun ablam ve annem geldi bebegimi anneme bırakıp oglumda 1 saatte olsa disari çıkıp hava aldık. O kadar iyi geldiki. Allah kimseyi anne babasız birakmasin bitek onlar insana yardim ediyor. Yalniz olmak cok zor
iste benim kimsem yok ☹
(4,875 puan) tarafından
Benimde  malesef gurbet zor.
tarafından
Allah yardimcin olsun.
amiin hatice gene ilkim buyuk yaa en ufak kuzey ☹
(4,875 puan) tarafından
Sevda valla büyüğe küçüğe bakmıyor. ☺️☺️
Kıskançlık olursa diye çok korkuyorum mesela dün ki aldığım oyuncağın ağzına patates ve çubuk kraker sokmuş anne bebek çok acıkmıstı diyo
Direk aklıma kardeşi de doğunca böyle yapar mı diye düşünmeden edemedim.
ulan bu bebeler buyukde uslanmiyomu yaa ☺ ne etcez biz
(4,875 puan) tarafından
Valla tam tersi oluyor ☺️☺️ büyüdükçe deliriyorlar ☺️☺️
Allah yardımcmz olsun artık İlkimi de babasıyla iş yerine yollarım herhalde ☺️☺️☺️
(75 puan) tarafından
Yusıf eymen ne güzel yazmışsın...
tarafından
Ilkimada sadece kiskanclik degil cnm Kucuk cocuklarin bakıma ilgiye ihtiyacları oluyor. Buyukse enazindan kendi başina oynayabiliyor oyalaniyor
tarafından
Blg48 tesekkur ederim canım
(4,875 puan) tarafından
Kardeşi doğduktan 1.5 ay sonra 3 yaşına gircek.
Bizimkisinde biraz temas hastalığı var ☺️ bakımı da geçtim  illaa ele ele göz göze olmamız gerekiyor ☺️☺️
tarafından
Saglikla dogsun insallah ☺️☺️
(16,793 puan) tarafından
Zaman geçer elbet giden bizden gider :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ailenden veya kayınvaliden  biri gelse sana yardımcı olsa canım 
(75 puan) tarafından
40ı bir şekilde onlarla çıkardık ama inan bitmiş haldeyim =( onlar farklı ide
tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun insallh canım
0 oy
(799 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki cnm 

Her şey olup gidiyor inan geçin sadece zmn oluyor 

Bebek uyuduğunda oğlun uyuduğunda vur kafayı yat dinlen şansın olursa 

valla ilk 1 ay ev baya kötüydü toplasan toplanmıyor en iyisi uyuyup yada dinlenip kafa toplamak 

Geçiyor cnm geçiyor sabret 

Verme şansın varsa oğlanı arada annene yada kaynanana yolla bakarlarsa ilgi alaka varsa 

Kalmalı yollama ama
(75 puan) tarafından
Annem ve kayımvalidem başka ilde biz istanbuldayız. Bu güne kadar bi biri bir biri geldi ona ragmen öle yorgun öle kötüyüm ki... Oğlum baya şımardı sabrımızı inanılmaz sınıyor. Dişimi sıks sıka ölüyorum.. Eşim destek tabiki ama çalışıyor adam evdeyken de oğlum onu kitliyor. Oğlum kreşe gidiyor ama nasıl gidiyor 1 hafta gidiyorsa 2 hafta evde.. Hastalıktan. Evet luan hepimiz 40 ı bugun çıkmış kızım bile hasta burnu tıkalı. Gazından öı ağlasın burnu tıkalı ona mı.. Vala gücüm bitti.. Uykusuzluk cabası...
(799 puan) tarafından
Hepsi lohusalıktan çok daha kötü geliyor cnm sane ama inan Düzelcek
Benm eşim dışında kimsem yoktu yanımda
Rabbim gücü veriyor
0 oy
tarafından
Aynısını yasaadim 20 günlükken geçti canım ilk çocuktaki yaşadığın şeyler i tekrar yasicam korkusu seni geriyor biliyorum. Hatta hayatım eskisi gibi olmayacak diye çok ağladım bende buhranlardan buhranlara girdim hatta burda da post açtım en son uçlarda bir kriz yaşadım hastaneye kaldırdılar sakinleştirici vurdular o gün en ucunu yasadim ve gün geçtikçe normale döndü herşey.

Hiç geçmeyecek gibi hissediyorsun.

Bunu duymaya çok ihtiyacın var biliyorum

İnan bana GEÇECEK...

Güzel anne :)
(75 puan) tarafından
Zaten ağlıyordum iyice ağlattın beni.... Teşekkür ederim yorum için... İnş geçicek
tarafından
Geçecek merak etme ❤️
0 oy
tarafından
Kızım 22 aylık oğlum 6 aylık ilk 2 ay zorlandım ki evde bir sürü insan vardı yardım edecek . Ama şimdi düzene girdi çok şükür ikiside gece güzel uyur büyük olan biraz zorluk çıkarıyor ama alışıyor insan senin oğlun büyükmüş 

Merak etme sabr et zamanla düzelecek 
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim. İnşallah ben de güçlenebilirm. Kendimi biraz topaarlasam iyi olacak ama elimde değil gözyaşımı durduramıyorum
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Beni anlatmışsın ama inanki geçiyor şüyleki 3. Cocuguma 1 yaşında bunye alışıyor Bi kaç ay dayan sonra alışırsın kuzu
(75 puan) tarafından
Gerçekten mi var olun... Bunalrı duyunca rahatlıyorum
(1,234 puan) tarafından
Rahatlarsın tabi canm hepimiz geçtik o süreçten
0 oy
(3,407 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun benim kızımda kolik gece gündüz ağlar dün gece bir damla uyku girmedi gözüme sürekli ağlıyor mız miz huzursuz huysuz napacagimi bilemiyorum kızım 2 buçuk aylık oldu ama hala aynı değişeceğini pek sanmıyorum sinirden ağlıyorum bazen hüngür hüngür:'(bu kabuslu günlerin biran önce geçmesini diliyorum Rabbimden

(75 puan) tarafından
Bu halde gözümde yaşlar varken teselli verebileceğime inanmıyorum ama kolik geçiyor. Oğlumda da yaşadım ben ah ah... Panik atak hastası oldum hala da var yani çünkü 2. De kolik.. Oğlumda 4. Aydan sonra rahatlamıştık biz..
(1,234 puan) tarafından
İki ay daha dayan kuzum rahatlarsın biraz daha
(3,407 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum Rabb'im yardımcımız olsun bir an önce büyürler inşaallah o kadar zor ki hiç tanımadığım bir yerdeyim eşimin görev yerine bir aydır taşındık o kadar yabancılık çekiyorum ki insan yüzü bile göremiyorum şehir hayatından köy hayatına geçişin verdiği sıkıntı da cabası ailemi çok.ozledim bekar hayatımı da çok özledim :(((((((
(3,407 puan) tarafından
İnşaallah geçer cnm ama.ben pek sanmıyorum benim kız ateşten bir parça sanki sürekli ağlamaklı çocuk gözümde karardi vallahi:(
(75 puan) tarafından
Allah herkesin yardımcı olsun
0 oy
(75 puan) tarafından
Tüm destek mesajlarına teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 678 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 227 göst.
0 oy