0 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 gün önce bize geldiler neyse sonra ne aradı ne sordu bende aynı şekil beni aramayani ne aricam dedim herneyse meğerse derdi batın ı öpmek isteyince batın benim yüzüme bakıyormuş işte eşime aleynaya bakıyor aleyna bir şey diyor çocuğa demiş. Ya Allah onu bildiği gibi yapsın kaç kere küs barış midemi bulandirdi artık eşime de ben.kopek değilim git deyince gidicem gel deyince gelicem dedim bundan sonra görüşmek de yok yeter çocuk oyuncağına çevirdi dedim o kadar da sinir oldum ki anlatamam asla aramicam arasa da konusmicam

5 Cevaplar

0 oy
(684 puan) tarafından
Haklısın canm. Ancak öfkeni eşine karşı çok belli etme ailesi daha çok kıymetlenio sonra 
tarafından
Yok canım eşim sağolsun bana yaptıklarını bildiği için sen ne dersen o diyor
-Reklam-
0 oy
(28,451 puan) tarafından
Ayyy en doğalı bu değilmi çocuk tabii anneden iZin alacak abartmaya bayılırlar
tarafından
Ya benden uzak Allaha yakın
(28,451 puan) tarafından
Ben kestim görüşmeyi uğraşamam kimseyle çocuklarımla uğraşıyorum valla yeter
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Eee benim oglan çaaatt diye dedi ki annem kiziyo yaklaşmayin halayla babaneye. . 5 yaşinda falandi. Şu korona ilk zamanlari. Bizim bir sorun yok aramizda  ama  ne o tukuruklu tukuruklu. Iyi oldu. Bende ordaydim. Evet ortalik çok kötu kimseye yaklasmamasini kimseyle temas etmemesini soyluyorum. O tanidigi tanimadigi ayirt edecek yaşta degil, oglumu korumak zorundayim dedim tabiki ben hakli oldum.  Sende lafı gecerse soyleyiver birseyler
tarafından
Hiç konuşmayı düşünmüyorum o bana sormaya tenezzül etmeden kesti aramayı keyfi gelince aricak konusucam artık midemi bulandirdi
0 oy
tarafından
Sen sinir hastası olursun soyliyim sana burda hiç aktif değilsin gelince dertle geliyorsun mutlu olmaya bırak serbest bırak kendini 
tarafından
Onu zaten oldum felç falan geciricem sinirden diye korkuyorum
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Yalnis hatırlamıyosam  eğer Bi ara birlikte otiriyodunuz oğluna anne dedirtiyo du çocuk senin lafını dinlemiyordu  vabane sayesinde. Eğer doğru hatırlıyor sam iyi olmuş bak nasil zamanı gelince çocuk anneye düşüyor bırak öyle düşünsün. Ayrıca tabiki anneye bakacak. Yada denk gelmiştir vs ne bu kötü niyet anlamıyorum 
tarafından
Aynen öyle çocuğum onun sayesinde her bayana anne dedi onunda hoşuna gidiyordu o zamanlar ne ağlardım hiç unutamam ya ben oğluma yaklaşma falan da demedim ama biraz sert ve dikdator bir anneyim o yüzden bakıyor bana

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 544 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 549 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Esmatuncer (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,333 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 519 göst.