0 oy
631 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim kabız hasta emmiyor uyumuyor her gün sabah 5te uyanır gün içinde toplasan iki saat zor uyur akşam 8 de uyur saat başı uyanır. Eşim işte bir de ustune kaynanam 11 yaşındaki görümcemi bana bıraktı iki gündür bende bebeğimle ilgilenirken benden habersiz aşağıya iniyor başına bir şey gelevek diye korkuyorum. Kaynanam ameliyat olacak boğazından görümcem var büyük ona bırakmıyor enisteden çekiniyor. Neyse bakmak sorun değil ama çok konuşuyor saçma sapan sorular soruyor bebeğimi uyuturken gelip sevmeye çalışıyor uykusu kaçıyor geri uyumuyor. Kocam ehliyetini aldırdı ek ise gidiyor ona destek olabilmek için kek pasta kurabiye yapıp satmaya çalışıyorum ama hepsi aynı anda olmuyor bebeğimi çok ihmal ettim. Ağladıkça uyumadikca sinirleniyorum el kadar bebenin ne suçu varda sınirleniyorsam sonra pisman olup ağlıyorum. Annem günlük yardıma geliyor . Ama onun da kendince işleri var. Ben hiç iyi bir anne değilim. Kendimden nefret ediyorum önceliğimi bebeğime vermiyorum . Evin işi yemek derken o zavallı yanım da pusette duruyor kucağıma emzirmeden ve uyumadan uyumaya alır oldum. 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öncelikle sakin ol kaç aylik
tarafından
Bir hafta sonra beş aylik olacak
tarafından
Oyun mati alsana ben almadim keşke qlsaydim su piyanolu olanlar var ya hem döner yorulur hareket eder gazini cikarir hem acikir uyur.
tarafından
Çok hareketli zaten ama daha dönemiyor
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Anneliği böyle şeylerle sınırlama canım  bunaldığı da sinirlendiğinde inşirah oku her çocuk da istisnasız bu durımlar var kabızşık için zeytinyağı verebilirsin veya doktora götürp lavman yaptırabilirsin cnm
tarafından
E o lan damlasina ara ver ve değiştir markayi ne marka verion
(1,628 puan) tarafından
Dogru düzgün beslenemedigi icin kakasini yapamiyordur benmde oglum oyleydi ne mama nede meme yerdi ilk baslarda cok ikinirdi ona ragmen kakasini yapamazdi doktora gidiyorum bisey yok mamayi degistr diyp gonderiyorlardi en son 4 aylik oldu meyveli pureyle pirinc unu yapip veriyorum gunde en az bi kez kakasini yapmaya basladi
(5,328 puan) tarafından
Kan damlasını  değiştir  bağırsakta çözüleni  bul ver cnm
tarafından
Doktor kan damlasını hiç verme dedi önce ferrum kullandım sonra vegaferon sağlık ocağı verdi zaten ondan sonra oldu
(5,328 puan) tarafından
Kullanma cnm ben hiç kullanmadım
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Bence senin bi düzenin yok cnm kendine bi düzen kursan herseyi halledebilrsin
tarafından
Düzen kurmam mümkün değil çünkü bebeğim çok huzursuzlasti önceden iki saat uyur bütün işlerimi hallederdim bugün sadece iki saat uyudu o da kesintisiz değil 20 dakika bir yarım saat bu şekilde .
0 oy
(4,094 puan) tarafından
Canım yapma dışarıya iş eşinin aldığını idare edin evi de hergün temizleme birak kalsın bebeğinle ilgilen bi daha bebe olmayacak ki her şey geçer gider ama çocuklarımız bi daha bebek olamazlar 
tarafından
Bende öyle diyorum onun bu hallerini bir daha göremeyeceğim diyorum. Aldığı maaş yetmiyor ki ek işte üstüne bir de rota virüs aşısı olacak sünnet olacak
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım kek kurabiye satmaya biraz ara ver toparla önce kendini çocuğun sağlık sorunları uyulmaması seni kötü bir anne yapmaz ilk önceliğin bebeğin olsun 11 yaşındaki kız artık herşeyi anlar onunla güzel tatlı dille konuş abisi konuşsun ilgi duyacağı bir oyun bulun oynasın 
tarafından
Oyun falan oynamaz ki psikolojik sorunları var
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Zeytinyağı ver bebeğine kuzum çok faydalı lavmanı da sabunla değil zeytinyağı ile yap gerekirse
tarafından
Zeytinyağı günde üç çay kaşığı veriyorum
(13,307 puan) tarafından
Bence kabız olduğu için huzursuzdur o bebek mama ile nasıl besliyorsun
tarafından
Anne sütü + mama alıyor gund iki kere mama veriyorum ek gıdaya gectim
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Mama alan bebeklerde kan damlasına 9. Aya kadar gerek yok eğer sağlık ocaği kan almadan kan damlası verdiyse o direk kabızlık yapıyor içeriği zaten çok kötü  

Anne sütü alan bebekler 10 güne kadar kaka yapmamasi çok normal 

Uyku meselesi bebek bu çok uyumaz zaten gün içerisinde en en fazla 3 saat uyuması lazım toplam

Akşam 7-8 uyuma saatleri sabah 6-7 uyanma saati biyolojik olarak yani yapicak birşey yok bebek böyle böyle büyüyecek anın tadını çıkart yatakta uzanarak oynat eline kitap al oku yemeğini kolay pratik yemekler seçip hızlıca yap bir gün çamaşır yıka as 

Diğer gün ütü yap 

Başka gün evi ssupur 

Yatmadan evi topla yani böyle olucak mümkün olduğunca bebek uyurken ya da akşamdan yap işini gündüz bebeğimle oyna besle op sarıl 
tarafından
Bebeğim saat başı uyanıyor geceleri ağlıyor önceden akşam 7 de uyur gece 12 de uyanır sonra sabah 5 te uyanirdi şimdi saatleri hep değişti. Sürekli uyanık gündüz artık toplasan iki saat etmiyor. Kabızlıktan sonra oldu herşey
(1,160 puan) tarafından
Ben şuana kadar bebeği saatlerce uyuyan hiç duymwdim hepimiz zombi gibiyiz geziyoruz oyle
0 oy
(616 puan) tarafından
Canım benim öncelikle sakin ol Allah yardımcın olsun benim kızım da çok küçükken kabızlık sürekli emziriyordum doktor bana pirinç, patates, muz hamur işi vs.  kabızlık yapan yiyecekleri yemek dedi yediklerim dikkat ettim herkes zararlı diyordu ama ben iki üç günde bir lavanta yapıyordum bebeğime çünkü başka türlü yapamıyorum bide hergün sıcak suya oturuyordum öyle öyle devam ettim böyle yapınca bebeğim rahatladı huzursuzluğu azaldı zamanla geçiyor. 
tarafından
Yok zaten o yiyecekleri yemiyorum canım . Kansızlık var oğlumda kan damlası verdim mahvetti yavrumu
0 oy
tarafından
Kaka için her sabah aç karnına zeytınyagı içir, kan ılacı alıyorsa ara ver mutlaka, çocuğun ıcın bu dünyada senden daha ıyı annelık yapabılıcek kımse yok bunu unutma
tarafından
Kan damlasni bıraktım ben zeytinyağıni tok karna veriyorum.
tarafından
Kaç aylık bebegın
tarafından
5 aylık
tarafından
Sabah aç karnına ver zeytinyağı gör bak rahatlıcak

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 560 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 520 göst.
0 oy
25 cevap 1,298 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 636 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,470 soru

24,139,872 cevap

334,446 kullanıcı