Merhaba kızlar inşallah hepiniz iyisiniz.
Benim başım isim koyma ile dertte daha önce de dile getirmiştim. Şimdi konu şu ; Biz evlenmeden öncesinden beri eşim kızımız olursa Nadire Gülüş koyucam diyordu( Nadire onun annesinin adı Gülüş de benim annemin adı)Ben o sıralar bişey demedim çünkü kaynanamdan herhangi birşey görmemiştim. Sonraları bir takım sorunlar yaşadık yine kaynanamla alakalı değil görümcenin yüzünden ama kaynanam da ister istemez bana tavır aldı yine de kötü biri diyemem.Fakat adını da koymak istemiyorum ama tabiki eşim koymak istiyor uzun süre çocuk hasreti çekmiş ( benden önceki evliliğinde) çok tartıştık bu konu üzerine bencilce davranıp yalnız benim annemin adı da demiyor o yüzden çok da kızamıyorum ona . Ne yapsam bilmiyorum Nadireyi kesin koyucak peki sizce ben Annemin adını koymalı miyim( Annemin adını koymak gibi bir planım hiç yoktu hep o diyodu iki ninesinin adını koyucam ikisine de jest olsun diye. sırf o anasının adını koyuyor diye koyarım diyodum seslenmiyodum. ama hiç değilse bir adı güzel olsun bari diye şu aralar kararsız kaldım.
Nadire Gülüş değil de Nadire Nevra veya Nadire ye yakışan hem de güzel çağdaş bir isim koysam nasıl olur sizce. ( Ve anneme ayıp etmis olur muyum)