0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aşamadığım Bir uyum var birkaç ay sonra anne olacağım ama hala çocuk gibiyim Çok cıvıl cıvıl alım biriyle tanıştım da falan fazla güleryüzlü samimiyim saf değilim aslında ama fazla iyi niyetliyim herkes saf gibisin diyor soğuk göründüğümü de söylerler dışarıdan çocuk gibiyim işte bunu nasıl aşarım bilmiyorum mesela biriyle konuşurken hiç kendimi kasmıyorum olduğun gibi doğal konuşuyorum herkesle ne kadar dogalsın bayılıyorum sana diyorlar gülerek söylüyorlar bunu ama bu benim hoşuma gitmiyor soğuk ketum suratlı olmaya çalışıyorum ama olmuyor hep bir sıcak kanlilikı hep bir samimiyet

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Aynı ben aynı beni anlatmışsn :) çözüm bulursn banada söyle kız 

-Reklam-
0 oy
(689 puan) tarafından
Bende senin gibiydim kazik yiye yiye duzeliyorsun bu seferde buzdagi oluyorsun
tarafından
Aaay deme öyle :(
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bende böyleyim ve dokunduğum herşeyi güzelleştirdiğimi düşünüyorum pozitif olmak çok güzel 
tarafından
Bende öyle
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım çok güzel hala masumsumsun demekki hiç kimsenin lafıyla kendini değiştirme masumiyetini kaybetme 
0 oy
tarafından
Yediğim boyumdan büyük kazıklara rağmen akıllanmadım hala aynıyım sokakta tanımadığım insanlarla bile hemen kaynaşır sohbete dalarım zaten sokakta tüm kadınlara gülümsemekten beni deli sanıyor da olabilirler çünkü yanımdan geçen tüm kadınlara gülümserim onlarda bu kim be neden gülünsedi ki edası ile bakıp geçiyorlar değiştiremessin kendini kuzum malesef yaşatan biri olarak söylüyorum olmuyor 
0 oy
(3,454 puan) tarafından

Bendede aşırı soğuk kanlı olma sorunu var:D takviye yapalım birbirimize

0 oy
(444 puan) tarafından
Kendinden fazla birşey hatta hicbirsey anlatma da sicak kanlı olsan da olur canım. Ama bu hayatta birsey ogrendiysem bu kimseye birşey anlatmanan gerektigi
0 oy
(457 puan) tarafından

Bana da çok Soğuksun derler ☺️ama bende biraz kaynastiktan ve kendime yakın görürsem eğer çok sıcakkanlı oluyorum.hemen olamıyorum.sizde ne kadar güzel sıcakkanliymissiniz kişiliğiniz öyle demekki.degistirmeye çalışmayın hiç kendinizi ,kendi kendinizi yorarsiniz sadece.unutmayin pozitif enerji bulaşıcıdır, doğallığinizla kalın her zaman yitirmeyin benliginizi ..:angel:

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Bende de o sıcakkanlı olma durumu var bazen kendimden nefret ediyorum sırf böyle olduğum için insanların kötü yüzünü görmüyorsun çünkü bu şekilde ama ne zaman ki bir ******** ve bir kahveyle karşılaştın o zaman daha temkinli oluyorsun sen daha kötüsüne denk gelmedin demek ki Allah da denk getirmesin sen yaşadığın şekilde yaşamaya devam et saf ve güzel temiz kalmak her zaman iyidir
tarafından
Kötü insan çok gördüm birçok arkadaşım da sildim ama hala aynı iflah olmaz bir serseriyim
0 oy
(603 puan) tarafından
Yaşın kaç bilmiyorum ama zamanla değişiyor insan. Bana da şimdi ketum derler. Hatta ne suratsız demişler. Çocuktan sonra oldum böyle. Hatta eşimle beraber iş yaparız. Müşteriler benle görüşmek istemez sert diye
tarafından
25 yaşındayım
(603 puan) tarafından
30 yaşındayım canım ben de. Çocuktan sonra 8 yıl oldu huyum suyum değişti:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 267 göst.
0 oy
5 cevap 410 göst.
24 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Ummuaviyeh (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 699 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,842 soru

24,103,787 cevap