Kizlar kolay kolay terleyen bir insan değilim genelde yaz kış üşürüm şu bir haftadır bulgur bulgur ter döküyorum konyada yaşıyorum yani öyle bir adana sıcağı yokta anlamadım havalar mi sıcak yoksa ben mi ? :)
yo havalar sicak tum turkiye olarak 😂😂
Rabbim yakmasin inşallah
Konyadayim aşırı aşırı bunaltıcı bu yıl yaa evde durmadık akşam sokağa attık kendimizi ki biz bide erenkoydeyiz aşağılara göre bizim buralar daha serin
Yakınmış bende ozalkentteyim evet oralarda ağaçlık alanlar olduğu için daha serindir
Benim gelin de ozalkentte karakolun arkasında diyor anne yaniyoruz biz 😁😁😁😁
İzmir cayır cayır yanıyor
Selcuklu yaniyo nefes alamıyoz allahtn bahçe var yıkayıp atıyoz kendimizi dışarı
35 36 dereceydi burda biraz once bir yagmur geldi doluyla bir benim balkon perdesi düstü halım balkondan asagiya uca yazdi minderim islanmis cok dengesiz havalar
Antep 39 40 dereceleri buluyor küçük bebek de çok zor ve bunaltıcı oluyor
Yarından sonra azalıyor biraz sıcak 🥵
Konya'da ecel teri döküyoruz 1 haftadır son 3 gün dahada arttı
Şu an bile sıcak Konya. Bugün dışarı bile çıkmadım, allahtan danışman hocam gelme dedi çok şükür☺️
Sicak bacim sicak bu sene cok erken bastirdi
Valla bende öyleyim adana sicagini gecti bence konya sicagi:)) kapi pencere acabilswk de ise yaramıyor oyle bi sicakkkk bugun aksam bitaz esti o kdr
Havalar sıcak canım bende Afyon'da yasiyorum hiç terledigimi bilmem ama bu sene bunaliyorum sıcaktan resmen
Bugunnn acayip sicakti iyice belli ediyor kendini havalar artik
Çok sicak valla. Bugün serin biraz yine
Bu sene çok sıcak yaa aşırı
Sabah yanıyoz gece donuyoz alev alıyor alev
1,459,051 soru
23,928,176 cevap
323,877 kullanıcı