0 oy
693 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Erkek kardeşime baska bı şehire kız istemeye gicekler söz nişan beraber ılıcak ama kızın babaei geçen sene vefat ettiği için çalgı falan hiç birşey yok ben Adana'da oturuyorum urfadqn istemeye gidecekler bende çok istiyirum gideyim ama eşim çok inatçıdır henüz ona soyoeyemedim bile  . Annem sen gelme virüs var çocukların var dedi ama  eşim izin vermez aramızda huzursuzluk çıkmasın diye dediğini biliyirum bende gitmek istiyorum  nasıl izin almalıyım sizce eşleri ikna etmek için püf noktaniz var mıdır yani

8 Cevaplar

+1 oy
(186,889 puan) tarafından
iknalik bisi yokki kardesinin en mutlu gunu gidebilirmiyim yerine ben gidicem diyceksin 
tarafından
Tek kelime yok der kız zaten ailemle arası iyi değil görüneni bile istemez
(186,889 puan) tarafından
cok tuhaf kocalariniz var kizlar
tarafından
Tuhaf değil cahil canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Malesef kardeşimin. Nişanı oldu virüs var diye salmadı canlı tlf bağlandık izledik ben bi yolunu bulmadım 
tarafından
Ben geçen ay yakalandım atlattim eşim inanmıyordu zaten .. ama hani bibdefa olacak orda olmak istiyirum
tarafından
Evet öyle malesef ama işte başımıza birşey gelirdiyede gidememiştim bir saat uzaklıktaki kardeşimin yanına yani ben ikna ed edememiştim inşallah sen edersin
tarafından
Yaaa kötü oluyor ya insan gidemeyince yabancı gibi ....
İnşallah
0 oy
tarafından

Sen eşinin huyunu bilirsin canm . Sen ikna edemezsen kim edebilir :D

tarafından
Çok inatçı o olmadan hicbiryere gitmeme müsade etmez işte nasıl ina edicem nasıl söze baslicam onu dabilmiyirum ki :)
tarafından
Ben onun ablasıym gitmezsem olmaz . Ayıp olur. Karşı taraf ablası niye gelmemiş acaba diye söylenir
tarafından
Onları biz çok ltan geçtik canım :))
tarafından
Yaa ☺️☺️
0 oy
tarafından
Viruste çocuklusun gitmesen daha iyi olur ama birisini bı şeye ikna etmenin yolu önce daha buyuk bir şey teklif edeceksin zaten kabul etmez sonra gerçek istediğin şeyi söyleyeceksin 
tarafından
Ettim zaten  senin bana sözün vardı biz evelenecgimi zaman seni Urfa'ya giturrurm demişti dün laf vurdum beş yıl oldu sözünü tumadin bu hafta gitureceksin dedim yani diyebilecegim en büyük şey bu
tarafından
Ona yok derse baya bir üzülmüş gibi yapıp sonra da o zaman bari kız istemeye gideyim diyebilirsin canım :)
tarafından
Yok gituremem dedi zaten :)) bende sadece laf arasind aya sen götürsün ya da ben ailemle kız istemeye söze giderim dedim sesini çıkarmadı karar ver dedim para yok dedi dedim bende ailemle giderim o zaman yazinda bı yere goturmedin dedim sesini çıkarmadı ama gece bı uzaktı yani
tarafından
Bu kocalar stratejik davranmazsan istediğini yaptiramazsin bacım :))
0 oy
(5,454 puan) tarafından
Kardesinin sozu nisani olacak ve esin buna musade etmeyecek sende bunun uzerine izin almaktan bile cekiniyorsun oylemi ?

Ne sartlarda yaşadığınızı bilmiyorum ama ne olursa olsun kendinizi bu kadar ezdirmeyin erkeklere ..
(761 puan) tarafından
Her kelimenize katılıyorum tabi kimse bilmezde aile içini
tarafından
Ailen arkanda olsada çocukların için bazı şeylere tamam diyorsun canım bazı insanlar malesef en hassas yerlerinden sınanır Allahım kimseyi bu darda bırakmasın. Kendinden bildiğimden çok zor durum ama çıksında çözümüze yok
(761 puan) tarafından
Amin Allah iyi insanları çıkarsın karşımıza. Allah yardımcınız olsun
(5,454 puan) tarafından
Illaki herkezin dusundugu vardir akil vermek bize dusmez ama ne olur bunu kendinize yapmayin
tarafından
Kuzum iyi hoş diyorsun bunu kendime yapmamak için çok mücadele ettim ama olmayınca olmuyor işte
0 oy
tarafından
Benim eşim de öyle valla ama inan ki kendi kardeşine de uzaktan kız istediler ona da yollamadı ikimiz gitmedik henüz hamile degildim de ozaman 2 cocugumuz var virüs var canım gitmeyelim uzak yol boşver dedi ben de ısrar etmedim kabul ettim ne kendi kardeşim nede onun kine gitmedim yani
tarafından
Onun kardeşine o gitti o zamanlar ben baba evindeydim ama düğüne gitmedi bende gitmedim .güzellikle söylese anlarim tamm derim heoki ama o ailemle gorusmemi istemiyor bı da zoruma.godiyor daha çok inat yapiyirum
0 oy
(1,376 puan) tarafından
Bence zaten gitme o kadar yol virüs var ben gitmek istemezdim düğün değil ya sonucta Nişan. Bizim de geçen ay uzun yola kardeşime tanışma oldu ben hiç gitmek istemedim annem zorla geleceksin dedi küçücük bebekle keşke ben de gitmeseydim valla ne güzel annen gelme demiş
tarafından
Annem gelme bişey yok zaten yüzük takacagix sadece dedi ama ne biliyim
(1,376 puan) tarafından
Ayy daha ne istiyorsun canım gitme yanj gönül koymuyolarsa bu ortamda çocuklarla yol gitmek çok zor olur sen bilirsin yine ama
0 oy
tarafından
Bence gitme aranızada soğukluk sokma kına ve düğünde yanlarında olursun zaten hem virüs var çocukluğum hemde eşin razı değil seni ailenden koparmak için yapmiyodur virüsten dolayı zarar gelmesin diye
tarafından
Aalind abi yandan da öyle dusunuyirum ama ne biliyim .. virüs bahane onun için o ailemle gitmemi istemiyor
tarafından
Koca izin vermedi zaten

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 1,731 göst.
0 oy
8 cevap 872 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (2,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 519 göst.
18 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nz_00 (50 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,374 soru

24,617,853 cevap

364,443 kullanıcı

...