0 oy
707 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (164 puan) tarafından

Kızlar 6 yaşında oğlum 4 yaşında kızım var ben 3. Çocuğumuz olsun istiyorum eşim istemiyor nasıl ikna edebilirim adam benden daha çok korunuyor 😂

23 Cevaplar

+15 oy
önce (958 puan) tarafından

Yaw Allah aşkına hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz. Hiç mi vücudunuza. Hayatınıza kendinize önem vermiyorsunuz bacım kafayı mı yedin ne güzel rahata ermişsin pohmi var 3. Çocuk istiyorsun 🤣🤣🤣 

Mal karı böyle adamla barışmış üstüne 3. Düşünüyor @Ceylan3804 yap anacım sen kuluçka makinası gibi 5 tane yap dayağını yi kır bacağını kocanın yanında otur köle ol ona.

O sırada da altına başka karıları alsın sende ağla

önce (1,673 puan) tarafından

Valla çok iyi Cidden bende 2 düşünüyorum ama oğlum 6 7 yaşlarına gelsin öyle bi 4 5 yıl daha kafam rahat inşallah başkada istemem 

Bende düşünüyorum açıkçası ama kızım en az 6 yaşına falan gelirse anca . Muhtemelen o zaman da 2.'yi yapmaktan vazgeçerim 🥲

Birde benim yaşım çok genç değil o yüzden herhalde yapmam 😅 (32)

önce (1,673 puan) tarafından

Yok yok yaparsın nasip inşallah istediğin gibi istediğin zaman da olur kızın yaşı kaçtı bende 25 im bende 30 larda düşünürüm 2. Bence ya

-Reklam-
+2 oy
önce (2,462 puan) tarafından

Bacım iki gözüm kurban olduğum 4 çocuk annesi olarak söylüyorum sana ben yedim o pohu sende yemee etmeee yakma basini

+2 oy
önce (7,793 puan) tarafından

Bacım sen bizi mi kekliyorsun hem boşanma davan devam ediyormus adam seni ve çocukları dövuyormus cart curt Devran nasıl tersine döndü de herşey bitti çocuk istiyorsun trol müsün nesin 

+2 oy
önce (7,007 puan) tarafından

Yorumları okumadan önce diyecektim ki adam demek ki uğraşmak istemiyor tek başına sırtlamak mı istiyorsun çocukları ama galiba bu adamla boşanma aşamasında gelmişsiniz bi ara şimdi durum ne bilmem de, abuk subuk şiddet yanlısı bi adam, 3.çocuğu ne yapacaksın.

+2 oy
önce (16 puan) tarafından

Uzun  süredir yorum yapmıyordum ama tepem attı.beni yargılayacak olanda yargilasin.Ya şu boşanma aşamasında olan veya kocayı eve baglamak isteyenler çocuklari kendinize alet etmeyin hiç mi Allah korkun yok.kucuck masum bebeği kendine oyuncak etmeye çalışıyorsun.2 tane yapmışsın adam gibi büyüttüm mu.2 sene baba gormemisler aranızda oyuncak etmişsiniz hala çocuk diyo.Sizi vicdaninizla bir arada bırakıyorum ama şunu net anladım adamda değil sorun sende.sen elindeki cocuklarida koz olarak yapmisindir.

önce (33,109 puan) tarafından

Senin yorumundan sonra eski postlarını okudum tam anlamıyla akıl tutulması bu. İnsan bile isteye kendine ve çocuklarına bu kötülüğü neden yapar ? İki çocukla eve bağlanmayan döven aldatan üçüncü çocukta bir anda aile babası iyi koca olmayacak. 

+1 oy
önce (1,914 puan) tarafından

3 çocuk çok zor cnm bir daha düşün derim

+1 oy
önce (2,670 puan) tarafından

Bacım kaşınma üç çocuk anası olarak diyorum hayatınızı yaşayın derim 

+1 oy
önce (361 puan) tarafından

Üçüncü çocuktan sonra çok zorlanan arkadaşın postunu okuyarak kendin vazgecebilirsin sorun çözülür 😂😂

İşin şakası bı tarafa iyi cesaret canım hani büyük konuşmaktan çok korkuyorum benim iki sürpriz oldu çok zor yani devamını bilemiyorum 😁

önce (10,489 puan) tarafından

Bende şimdi onu okudum üçüncüye hamileyim ve içime buhranlar girmedi değil 😂😂😂

😂😂korkma canım herkes aynı şekilde yaşayacak diye birşey yok ☺️ birde şöyle birinciden sonra tek çocuk olmadığı sürece iki üç dört farketmiyor her türlü zor oluyor zaten şuan ben iki çocukla da pert durumdayım 😂tek çocuk hiç cocukmus derler ya doğru bence 😂 rabbim sağlıcakla kucağına almaya nasip etsin 🤲🏼🌸🥰 ben üçle ilgili artık toplum içinde bile bişey deseler yorum yapmak istemiyorum ikincide çünkü millet biseyler diyip yorum yaparken yok canım şuan zamanı değil diyordum rabbim zamanini gösterdi bana 😂😂 o yüzden hayırlısı diyelim 😂🤲🏼🥰

Büyük 7 yaşına girecek 2 aya küçüğüm de 2.5 yaşında tam herkes kendi ihtiyaçlarını kendi görmeye başlamıştı bende bir bebek sevgisi hasıl oldu . Instagram da yenidoğan bebekleri görünce biran önce doğurmak istiyorum halbuki kızlarım aşırı gazlı aglak zirlak memeye yapışık büyüdüler hala bile çok zorlar annem sakin üçüncüyü isteme diye üzerimde baskı kurduğu için 11 haftalık oldum daha diyemedim en sonunda kardeşim patlattı durumu annem halime üzüldüğünden gözleri doldu zavallim ama ben akillanmaz bir deliyim herhalde neyse rabbim dördüncüden korusun onu kendimde istemiyordum. Sürekli bekarken de 3 çocuk istedim en azından araları çok açılmadan daha fazla rahata alismadan olsun istedim rabbimde nasip etti. Sağlıkla mutlulukla huzurla gelir umarım miniğim 💕

Ne güzel canım sen bunu kendin istemiştim zaten buna duygu olarak zaten hazır oldugun için bebeğin gazlı da olsa biraz zorlasa bile bunları rahatlıkla asarsin 🤲🏼😊🌸 önemli olan içinde halletmek bence ben de ikinciyi öğrendiğimde annemlere korkarak söyledim onlarda hani bikac sene sonra iki diye derlerdi ama alalh razı olsun destekciler ama canım eninde sonunda biz bakıyoruz bu çocuklara ve bizim kararımız onlar da saygı duyacaklar elbet ki doğduktan sonra o bebişim kokusunu alınca herşey bitiyor zaten 🥰 bazen eşim dalga gecer annemle noldu ikinciyi duyunca istemeyip korkmustunuz şimdi sevmelere doyamiyorsunuz diye 😂 

Ne güzel rabbim nasip etmiş istedigin gibi olmuş gerisini boşver 😊

+1 oy

Nasibinizde varsa olur bacım istediği kadar korunsun.  Bende üçüncüye hamileyim bile isteye oldu ama annem çok karşıydı sürekli bana sakın daha düşünme diye söyleyip duruyordu çocuklarım çok hareketli çeneleri 1500 beni çok yoruyorlar üzüyorlar diye halime üzülüyordu. 11 haftalık oldum anneme diyemedim bugün en sonunda kız kardeşim annemin yanımdayken bebek kıyafeti almış onu verdi annemin direkt gözleri doldu çok üzüldü resmen :/ ben stresten diyemedim kadına 😂😂  rabbim sana da sağlıkla afiyetle nasip etsin . 

"Önce tedbir sonra taktir"

Güzel tedbir alan bir insanın hamile olduğunu hiç gördün mü bacım sen 😅

Ya hu kaç tane tuplerini bağlatan kadının hamilelik haberini gördüm burdan bile yaşayan çıktı geçen ay daha ne olsun 🙄 Ben sana Allah istedikten sonra kul ne yaparsa yapsın engel olamaz diyormı sen tedbir alanın çocuğu olduğunu görmedim diyorsun. Varsa kaderinde Allah vermek istedikten sonra isterse kendini parcalasin kim engel olabilir ? Tabi ki istemeyen elinden geleni yapsın ama çocuk meselesi kulun iradesinde olsaydı tüp Bebek kuyruklarında millet yillarca ömrünü varını yokunu harcamazdi . Allah diledigime veririm dilediğime vermem diyor iyi korunana vermem demiyor ki 

önce (6,570 puan) tarafından

Geçen yine bir kadın gördüm. Spiral, kondom, geri çekilme yöntemiyle korunuyormuş hamile kalmış şok içindeydi. Oldu mu oluyor bacım 

önce (6,119 puan) tarafından

Gözün aydın olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️ Bir aralar bende üçüncüyü düşünüyordum ama şu an bu fikre çok uzağım kendi ailemden kimse de istemiyor özellikle annem

Ama tabi dediğin gibi nasipte varsa ve sen ne kadar korunursan korun bir şekilde oluyor. Rabbım isteyenlere versin

@LMihrace aşkım halam doğurdu tüpleri bağlıyken. Anlatmak istediğim şey tek korunma yöntemine güvenip bir insan rahat olmamalı çünkü tüpleri baglatıp ne kadar yaktırırsan yaktır o etler tekrar birbirine yapışıp birleşiyor neticede .

@Amerikanbebesi yalan söyleme olasılığı linç yememek adına %90 oranında 🤣🤣 yemin edebilirim ama kanıtlayamam sjsj burada trol çok hatta bu postun sahibi de trol geçmiş postlarına bakarsanız sjsj 

+1 oy
önce (33,109 puan) tarafından

Adam haklı bu devirde bu ortamda deli cesareti bir iş çok çocuk yapmak 

+1 oy
önce (59 puan) tarafından

3 çocuk var 15 5,5 1 yaşında hepsi her yerden canımı yiyor büyümüş çocukların derdin ne bacım kendine yazık 

+1 oy
önce (498 puan) tarafından

Benımki çok çocugumuz olsun ister. Benım ılkı geç oldu 5 yaşına gircek. Ikıncıde tup bebekle oldu şuan hamişim . Bhndan sonra tekrar tedaviyi kaldırabılır mıyım bılmıyorum.. valla saglıgında sorun yoksa maddı durumunda iyiyse sen kendini hazır hıssedyosan eşin neden bu kadar karşıı. Kadınlar korkar aslımda sizde tam tersı olmış. 

+1 oy
önce (198 puan) tarafından

Önceden üyeydim ben seni hatırladım.

Sen kocanla nasıl bariştinki boşanmak uzereydiniz.

Yargılamak için sormadım Allah mesut etsin 

Sadece merak ettim 😀

+1 oy
önce (234 puan) tarafından

Benimde iki kızım var üç çocuğu çok istedim eşim istemiyodu ama hamileydim erken doğum yaptm kaybetim sonradan kendiside istedi şuan 34 haftalık oğluma hamileyim çok seviniyor çok istiyoruz rabbim isteyen herkese nasip ettsin

0 oy
önce (34 puan) tarafından

İkiz oğullarım var 34 aylık biraz büyüdüklerinde kızım da olur mu düşüncesiyle ben istiyodum Eşim istemiyodu bazen büyüsün bakarız diyodu Hiç hesapta planda olmayan şekilde hamile kaldım Eşim şok 😁 Hiç istemiyomuş 3.çocuğu normalde ama Allah ol dediyse olacak Herşey Allahtan yapacak bişey yok İkizlerimi büyüdüklerinde koleje göndercektik bebeklerim koleje gitmeden devlet okulana dönüş yaptılar Eşim mühendis ev araba var ama ben çalışmadığım için 3 çocuğu kolejde okutacak kadarda imkanda yok Eşim iyi eğitim almalarını istiyodu bende aynı şekilde devlet okulu planım yoktu ama kısmet tabi Bebek doğunca ikizlerim 3,5 yaşında olacak daha onlar da küçük nasıl olacak yaşayıp görücez

önce (17,688 puan) tarafından

Belli mi cinsiyet :)

0 oy
önce (17,688 puan) tarafından

Kızım 6 oğlum 4 tekrar yeni bir bebek düşünemiyorum seni ayakta alkışlıyorum 👏 👏 😂

0 oy
önce (5,387 puan) tarafından

Maddi durumunuz müsait herhalde bakıcı tutup kreşlere para akıtmaya

0 oy
önce (10,301 puan) tarafından

Yaparsın sen 😆

0 oy
önce (302 puan) tarafından

Çocuklarımız aynı yaştalar ben takla atıyorum başka çocuğum olmasın diye sen çocuk mu istiyorsun Bacımı hobi mi bu çok zor çocuk bakmak. Sen boşver kocanı dinle 

0 oy
önce (156 puan) tarafından

Cok zorrrr agaaaa yaaa neden 3 2 yeter bencee vala ben cok cok zorlaniyorum

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 2,064 göst.
0 oy
8 cevap 991 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (2,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 585 göst.
18 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nz_00 (50 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,519,709 soru

24,765,991 cevap

373,081 kullanıcı

...