0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oglum cok kabiz olyo kizlar 8 aylık olacak kasik mama sebze corbasi yogur meyve pureleri veryorum doktora goturdum sadece zeytin yagi onerdi bolca kulllanyorum ama olmyor 3 4 gunun sonunda fitil veryorum vermek istemyorum ama cok zorlqnyo yavrum yapamyo ne yapmama lazm

3 Cevaplar

0 oy
(256 puan) tarafından
Armut kayisi bunlardan verin.Ben kizim o aylarda kabiz oldugunda bebek irmigini pisirp kayisi atip azda pekmez robottan gecirip veriyodm yada ayni bu sekilde kayisi yerine armut koyuyordm hem doyuruyodu hemde ertesi gün mutlaka yapiyodu
tarafından
Cok sagol canm bebek irmigi yok norml irmik verebilirmiyim
(256 puan) tarafından
Ver ama o biraz daha büyük oldugu icin bizi bile rahatsiz ediyo gaz yapar iyi robottan geçir parçala.Murdum erigi bulursan eger ondan da tattir.Su nasıl tuketiyo bilmiyorum ama suyunu ihmal etme.Rica ederim:)
-Reklam-
0 oy
(621 puan) tarafından
Benimde kızın 7ay 10 günlük gliserin kansuk fitil verdi doktor bide maflor verdi bize bide yemekler e hakiki zeytin yağı koy dedi
0 oy
(486 puan) tarafından
Bı iki ay çekeceksin kabızlıktan canım bizde çektik zamanla bağırsakları alışıyor sulu çorba icirmeye bak sen meyveleri kaynat suyunu ver belli zaman sonra alışacak bağırsakları kabızlık geçecek canım 
tarafından
Insallah canm cok sagol

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 276 göst.
0 oy
7 cevap 119 göst.
13 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kizannesiyim (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
11 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tuna-Tugra (347 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,050 soru

24,177,697 cevap

336,199 kullanıcı

...