0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Uzun süreli sakliycam da . Tatlandirmiycam. Kırdım doldurdum suyunu tuzunu nasıl ayarliycam

8 Cevaplar

0 oy
(1,310 puan) tarafından
Sadece suyunu koy tamam tatlandırana kadar başka bişey yapmana gerek yok tatlandiracagin zaman da her gün suyunu değiş 1 hafta olmadan oluyor
tarafından
Tuz limon tuzu koymayacakmiyiz. Koyulur diyebiliyorum
(1,310 puan) tarafından
Biz koymuyoruz
(1,310 puan) tarafından
Yeşil zeytin değil mi
-Reklam-
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Post yukarı ciksin anlayanı buluruz inşallah benimde soracaklarim var
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Canm şişenin en altına bolca tuz dök sonra zeyrinleri kırıp şişeye ekledikten sonra yere vur bi kaç kere bak yer açılacak mı açılırsa bi jaçtane daha kat sonra suyunu kat şişeyi doldur en üste de 1 tatlı kaşıgı limon tuzu kat tamamdır
tarafından
Herhun kapağını açıp havasını alıp tekrar kapatılmalı mi
0 oy
(1,780 puan) tarafından
5 kiloluk bidona 5 kaşık tuz 1 kaşık limon tuzu 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Canm ilk bu sene yaptım ilk aldıgımı hergün suyunu değişcen dedi kuzenim 3 gün her gün suyunu değiştim ama yağı hep gidiyor o şekilde dün aldım 3 kğ daha onuda doldurdum bidona bir çay bardağı kaya tuzu iki yemek k. Limon tuzu attım agxınj kapattım 15-20 gün boyunca suyunu hiç değişmiycem sadece her gün agxınj açıp havasını alcam pazardaki abi öle anlatıyordu diğer türlü yağı gider posası kalır dedi gercekten de öle ilk yaptıgımı değiştim suyunu bütün yağı gidiyazdı
0 oy
tarafından
Kaya tuzu ve su koy kapat canım 
0 oy
tarafından
Bende kurdum uzun süre saklayacak san sade suyu doldur hiç açma yemeye yakın günde 2 kez suyunu değiştir sabah akşam ve zeytinyağı limon suyu tuz ve defne yaprağıyla sos yap tatlandır 
0 oy
(615 puan) tarafından
Yumurta ayari yap suyunu  bı kaç dilim  limon koy ağzımı iyice kapat...hava almasin.istedigin zaman açıp tatlandirabilirsin bisecik olmaz.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 907 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 320 göst.
+2 oy
5 cevap 216 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu