Ev sahibi benim alt komşum ne zaman ekmk yapsa banada getiriyor. Bugün ekmk getirdi bende abla benimde bi sürü ekmeğim var kalıyor dedim oda bidaha getirmiyim dedi istersen bende yok abla ondan değil dedim bizde ekmk alınca kalıyo mecbur buzluğa atmk zorunda kalıom dedim. Ama aslı şu getiriyor yiyemiyoruz başkalarının yemeğini kaç defa kıl çıktı getirincede çöpe gidiyor yazık oluyor yanlış bşymi dedim acaba kadına
Çöpe gideceğine getirmemesi daha iyi ama.
Sanki geri çevirmek olmamış gibi alıp çok teşekkür ederim ama bidaha getirme abla ziyan oluyor şimdi seni kırmamak için aldım deseydin sanki daha doğrusu olurdu ama gördüğün de hakkını helal et abla seni kırmadım demi dersin
Aradım söyledim ona
Bence doğru olanı yapmışsın getireceksen çöpe atacak sonra günaha gireceksin boş ver böylesi daha iyi
Yoo iyi demişsin ay şeyi sevemiyorum beni belki yadırgarlar neden birsey yapınca komsuyada götürülür belki ben sevmiyorum
Mesela benşm eşim hayatta başkasının yaptıgı şeyi yemez görmeden ben yerdim daha tatlı gelirdi ama bende bşr olay yaşadıktan sonra kesinlikle ne verileni alıyorum nede kimseye birsey götürmüyorum.
Çok kibirlisiniz , asla almam vermem ne
Böyle yazıları görünce insanlık ölmüş diyorum
😏😏😏
Hiç dışarda yemek yemiyo musunuz merak ettim
Öyle her önümüze gelen yerden yemiyoruz işde adı belli olan yerlerden yeriz @Cupcake
Canım kibirlilikle alakasını çözemedimde neyse komşumun getirdiği kekin içinde tırnak çıltıgından beri almıyorum yani
Bide bende yapıp vermiyorum derken belki o kişide aynı bu postta ki arkadas gibi belirli sebepleri var yemiyor belki yada ben bilmemez bir sekilde içine kıl tüy birsey düşürcem cimrilik veya kibirlikten deil yemiyoruz biz almıyoruzda yani insanlık ölmüş falan sacma sapan yorum yapmak için yapıyorsunuz
Komsu cevrem iyi deil şuan verilen tabagımıda cogu kez kırdılar yada bizde öyle bir tabak yok dediler evet vermiyorum sakınıyorumda herseyimi cimriyim ben😆
Ekmek yemiyoruz deseydin diyetteyiz yada doktor yasakladi, günde bir film en fazla demiş diye.
1,493,242 soru
24,398,620 cevap
349,934 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın