+2 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ev sahibi benim alt komşum ne zaman ekmk yapsa banada getiriyor. Bugün ekmk getirdi bende abla benimde bi sürü ekmeğim var kalıyor dedim oda bidaha getirmiyim dedi istersen bende yok abla ondan değil dedim bizde ekmk alınca kalıyo mecbur buzluğa atmk zorunda kalıom dedim. Ama aslı şu getiriyor yiyemiyoruz başkalarının yemeğini kaç defa kıl çıktı getirincede çöpe gidiyor yazık oluyor yanlış bşymi dedim acaba kadına

5 Cevaplar

+5 oy
(4,314 puan) tarafından

Çöpe gideceğine getirmemesi daha iyi ama. 

-Reklam-
+2 oy
(1,417 puan) tarafından

Sanki geri çevirmek olmamış gibi alıp çok teşekkür ederim ama bidaha getirme abla ziyan oluyor şimdi seni kırmamak için aldım deseydin sanki daha doğrusu olurdu ama gördüğün de hakkını helal et abla seni kırmadım demi dersin 

tarafından

Aradım söyledim ona 

+1 oy
(8,743 puan) tarafından

Bence doğru olanı yapmışsın getireceksen çöpe atacak sonra günaha gireceksin boş ver böylesi daha iyi

+1 oy
(9,723 puan) tarafından

Yoo iyi demişsin ay şeyi sevemiyorum beni belki yadırgarlar neden birsey yapınca komsuyada götürülür belki ben sevmiyorum 

Mesela benşm eşim hayatta başkasının yaptıgı şeyi yemez görmeden ben yerdim daha tatlı gelirdi ama bende bşr olay yaşadıktan sonra kesinlikle ne verileni alıyorum nede kimseye birsey götürmüyorum.

tarafından

Çok kibirlisiniz  , asla almam vermem ne 

Böyle yazıları görünce insanlık ölmüş diyorum 

😏😏😏

(1,847 puan) tarafından

Hiç dışarda yemek yemiyo musunuz merak ettim

(9,723 puan) tarafından
+2

Öyle her önümüze gelen yerden yemiyoruz işde adı belli olan yerlerden yeriz @Cupcake

Canım kibirlilikle alakasını çözemedimde neyse komşumun getirdiği kekin içinde tırnak çıltıgından beri almıyorum yani 

Bide bende yapıp vermiyorum derken belki o kişide aynı bu postta ki arkadas gibi belirli sebepleri var yemiyor belki yada ben bilmemez bir sekilde içine kıl tüy birsey düşürcem cimrilik veya kibirlikten deil yemiyoruz biz almıyoruzda yani insanlık ölmüş falan sacma sapan yorum yapmak için yapıyorsunuz 

Komsu cevrem iyi deil şuan verilen tabagımıda cogu kez kırdılar yada bizde öyle bir tabak yok dediler evet vermiyorum sakınıyorumda herseyimi cimriyim ben😆

0 oy
tarafından

Ekmek yemiyoruz deseydin diyetteyiz yada doktor yasakladi, günde bir film en fazla demiş diye.

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 1,282 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Sirin__ (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 993 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 211 göst.
12 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Starlice34 (196 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 941 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde asllyd (663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,242 soru

24,398,620 cevap

349,934 kullanıcı

...