0 oy
314 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar faize girmek istemiyorum dairemi satıp daire almayı düşünüyoruz borcumuzda var şuan bankaya bankadaki daireler baktığım kadarıyla uygun ama aranızda alan varmi

6 Cevaplar

+1 oy
(164,157 puan) tarafından
faize girmek istemeyip hacizli evmi alcan
(13,312 puan) tarafından
Aynı şeyi yazacaktım Sevda ahlı ev yani ne hayır getirecek acaba
(164,157 puan) tarafından
bacim soyle dusun evin degeri 500 bin sen hacizli diye 350 aliyon sen kar ediyon ama ovi satanin yaa ne bilim benlil degil
(13,312 puan) tarafından
Faizden kaçıp buna yönelmek de yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi birşey gibi geldi bana inan. Teyzemler 600 e aldılar 2650 ye sattılar aradaki kara bak ama huzurları yok evde taşındılar
(2,371 puan) tarafından
Bende kesinlikle sevda gibi düşünüyorum o ev sahibi belki  ne hayallerle aldi ne kadar emek verdi belkide kurtarmak için ne kadar çabaladı allah kimseyi o duruma düşürmesin
tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama ne bileyim herşey pahalı oldu aferdersiniz devlet bizim ağzımıza etti ya :( hicbirseyde el atmiyolar assagi tukursek sakal yukarı tukursek bıyık işyerleri zam bile yapmıyor doğru düzgün havalar soğuk kızım var doğalgazı bile açmıyorum çünkü odeyemiyoruz :( 2 bin ev taksidi ödüyoruz şimdi ciksak kiraya gotsek su İstanbul'da zaten kiralar en kotu daire 2 bin :(
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bankalar dairemi satıyormuş :woot:

tarafından
Yani haciz konulmuş canim satıyorlar açık arttırmayla galiba tam bilgim yok bende dairelere bakarken karsilastim
tarafından
Biz aldık öyle hacizlik olmuş bir ev ama bizim binadaydı onun için görerek aldık
tarafından
Anladım cnm kuraylami aldınız peki
tarafından
Yok canım artırmaya katılıp alan emlakçı tanıdıktı ondan aldık biz
tarafından
Anladım canım dogrudur hayırlısı ..
0 oy
tarafından
Hacizli almak mı ?
tarafından
Evet cnm
tarafından
O biraz şans işi sanki. İlan çıkar. Şu gün şurda satış vardir diye. Elinde para ile gidersin. Orda açık artırma olur. Ama genelde mafyavari insan doludur. Ve herkese kolay kolay yedirmezler. Kim en iyi fiyatı verirse onda kalır.
tarafından
Evet bende öyle duymuştum canim
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Kardeşimler bankadan almıştı 
tarafından
Memnunlarmi canim nasıl aldılar birde Kura felan oluyormu
(13,672 puan) tarafından
Evleri çok güzel canım mükemmel yani kura falan olmadı bir tek onlar alıcıydı onlar aldı kim fazla fiyat verirse onun oluyor diye biliyorum
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Öyle evden, hayır gelmez canım ya 
0 oy
(13,849 puan) tarafından
Ayy boyle degilde başka bir konudan bizde konusmustuk bi amca ağlayanın malı gülene hayretmez demisti. O laf hiç cikmaz aklimdan

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 422 göst.
14 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilek6616 (5,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 409 göst.
17 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
7 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aglayananne (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.