0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben ziraat bankasına 10.000 başvurdum ama 5 bin çıktı hepsini borca verdik. Şimdi başka bir eve taşınmak istiyorum yatak odam küçük beşik için yer yok diye başka bankaya da başvurdum. İki bankaya başvurup ikisi de çıkan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Geri nasıl oduceniz ay zor olmazmi 
tarafından
Canım ayrı çıkcaktım ama ayrı çıkmıycam büyük eve taşıncaz kayınvalimle 500 tl oluyor ikisinin birikmiş olmayınca mecbur
(22,057 puan) tarafından
Ha ozaman olir kuzum bide vermezler sanmiyom 1 kere almışın ya
tarafından
Canım 10 bine başvurdum 5 çıktı o yüzden o direk borca gitti zaten şimdi taşınmak için birikmiş yok 2 ay kaldı doğuma birde o yüzden bakalım kısmet inşAllah çıkar
-Reklam-
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Bize bir bankadan çıktı canım tek seferlik veriyorlar 
tarafından
İki bankaya mı başvurdun canım
(2,762 puan) tarafından
Evet canım hem vakıf hem zıraat başvurdum zıraat bankası 7.5 bin verdi
0 oy
tarafından

Bence cikmaz ya hemde cekme cok borca girme sonra odemesi cok zor olur 

tarafından
Canım 10 bin çıksaydı hiç çok iyi olucaktı ama 5 bin cıkınca o direk borca gitti şimdi ev değiştirmeye birikmiş yok mecburuz yatak odamda beşik koymaya yer yok zaten ayrı çıkıcaktım sırf o yüzden çıkmiyorum kayınvalidemle devam artık
tarafından
Hm Allah yardimcin olsun  :/
tarafından
Amin canım sağol
0 oy
tarafından
Ben değil  ama eltime çıktı  canım  
tarafından
İki bankadan da mı aldı canım
tarafından
Oda senin gibi ziraaatte 10 bin başvurmuştu  ama 5 bin vermişler  ve ziraat için  2. Sefer yani bu borcu  ödemeden  bi daha alamıyormuşsun   oda başka  bitanesine daha  yapmış  ama çıktı  mi emim değilim   kaynanam söyledi   de pek anlamdım  ya çıktı  dedi ya da basvuru onaylandı  denmiş
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Hayır çıkmaz .şartlar da yazıyor zaten. Hem boşver bence bir de ödemesi var onu. Insanlar bedava gibi görüp alıyorlar ama ödemeler başlayınca dank eder.
tarafından
Canım bedava sanmak değil ihtiyaç olmasa zaten bende çekmek istemem 10 bine başvurdum 5 bin çıkti o direk borca gitti şimdi 2 ayım kaldı doğuma ayri eve çıkıcaktım ayrı da çıkamıyorum. Ev küçük yatak odama beşik koymaya bile yer yok büyük bi eve çıkmak için birikmiş gerekiyor
(7,118 puan) tarafından
Yok kuzum yanlış anladın ben genel olarak dedim.
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Kredilerin faizi çok değil mi ya asla cesaret edip çekemem herhalde
tarafından
Canım iki banka da çıkarsa aylık 500 olcak ikisinin taksidi o yüzden ödemeleri düşük diye başvurdum zaten

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 371 göst.
14 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilek6616 (5,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 295 göst.
18 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
14 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 194 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,044 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,567 soru

24,185,497 cevap

336,592 kullanıcı

...