0 oy
281 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (600 puan) tarafından
Gün içerisinde o kadar yoruluyorum ki anlatamam biri bir buçuk yaşında biri iki aylık kızım var büyük olan yerde ne bulursa ağzına atıyor kıl tüy evi de temiz tutmam gerekli yemek bulaşık çamaşır yorgunluktan ellerim bileklerim ağrıyor hatta herşeye değer aslında mutlu bir yuvam olsa ama büyük bebeğime hiç ilgilenemiyorum sadece altını al yemek tedir oyuna bile fırsat yok ona çok üzülüyorum eşim desen bebeklerle ilgileniyor bağıra çağıra olsa da ona ayrı üzülüyorum ben evlatlarım sakin birileri olsun diye sakin bir ortamda büyüsünler isterdim hep ailemden uzaktayım burda hiç arkadaşım yok dertleşebilecegim bende eşimle sohbet etmek istiyorum o da yok bir değişiklik yapıp bir cafeye falan gidecek biri değil çok sıkıldım ve bunaldım bana bir çıkış yolu gösterin lütfen...

6 Cevaplar

0 oy
(1,692 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum anlayşz insan lar la olmak zor gerçekten 
-Reklam-
0 oy
(53,809 puan) tarafından
bebisler cok ufak canim kendileri oynamaya baslayana kadar ne yazikki hep yorulacaksin. eslerde oyle yarim saat idare edemiyorlar
0 oy
tarafından
Bende bi ara hevese geldim 2. Yi istedim hatta burada çok linç yedim sonra aklım başıma geldi tırstım şuan kızım 11 aylık cesaret edemiyorum
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Çocuğa bagirarak cagirarak büyütursen asla sakin kisiler olmayacaklardir. Sakinligini koru daha 1bucuk yaşında cocuga niye bagirilirki zaten anlamaz bagirmayi ogretirsin sadece
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Eşine aynı şekilde bunları söyle ailemden uzaktayım arkadaşım yok beni  kafeye falan götürürmüsün benimle sohbet edermisin de eminim sen söyleyince fakında olucak ve yapıcaktır.
(600 puan) tarafından
Söylüyorum ama sen üniversite de öyle alışmışsın ben sevmiyorum diyor
0 oy
(563 puan) tarafından
Bari arka arkaya doğurmasaydın o bir buçuk yaşında olan cocuga yazık daha bebekliğini yaşayamamış kardeşi olmuş ona üzüldüm valla

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 383 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 444 göst.
17 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 829 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.