+1 oy
932 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Aslında bakabiliyorum ama çok hastayım demişdim işde dün gece biraz uyurum dedim ama asla durmadı oğlum kusdu onun sesine diğeri de uyandı annemi çağırdım gel bak dedim biraz yardım et geldi oda uyutamadı çocuğu bana demez mi ben gidiyom uyuycam ee dedim ben napacam yaaa 3 üyle kızım benim başım ses kaldırmıyor dedi çıkdı gittiya kadın kaldım tek başıma gece 3 e kadar anne anne dedi ağladı durdu bende aradım anne diye diye uyudu çocuk gel al çocuğu bende çok hastayım gıribim dedim zaten işde bulamadı her neyse bana çok alınmış neden bakmıyorsun nolcak sanki 3 üne bakan 4 ede bakar dedi  bende bi sinirle çocuğa bakmayan ben değilim sensin altı maffolmuş heraaltını açmamla çığlık çığlığa bağırıyo dedim mantar olmuş niye değiştirmedin bezini arada bir diye çıkışdım  bana diyo bide unutuyorum altını almayı bak iyileştirdim hiç bi şey kalmadı lütfenggüzel bak çocuğa dedim ama yine aynısı olacak eminim istemezdim onu bırakmak inanın ama 3 çocuk bende var zor oluyor ben ona Birgün bırakdımda bakamadı bile vicdan azabı çekiyorum bu konuda siz olsanız ne ederdeniz deyin bana lütfen yanlışım varmı sizce ağırmı konuşmuşum :(

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne demek altini almayi unutuyorum? Gunah mantar etmis cocugu ne demek unutmak ya? Tovbe yarabbi....
tarafından
Napim ben bana diyo baksan nolcak sanki :/
tarafından
Sende var 3 cocuk zaten hangi birine nasil yetisecen sana mi yapmis dogurmus cocugu tovbe yarabbi...
tarafından
Artık ben ona ne diyeceğimi bilemiyorum şimdi arayımda sorayım bakalım bezini açmışmı
tarafından
Aradım açmadı mesaj attım dedim çocuğun bezini açdın mı unutma sakın çocuk maffoluyo diye bana bunu demiş

Boşver canım etme zor olur şimdi 4 çocukla da ilgilenmek
tarafından
Ay bi de trip yapiyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Az bile söylemişsin en başından hataydı el kadar çocuk nasıl bırakılır aklım almamisti zaten tamam Allah kimseyi yoklukla sınamasın ama çalışmak içinde kimseye yatılı birakamam çocuğumu ki anlattığına göre bakmayada aciz Rabb'im sorsun o çocuğun sualini kim bilir cani nasıl yanıyordu sendende Allah razı olsun iyi etmişsin 
tarafından
Devamını getirmesse çok üzülürüm elimden başka bişey de gelmiyo zeytinyağ vardı evde hakiki onu verdim sür ihmal etme sakın da işde bilmiyorum
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Tövbeler olsun kendi çocuğunu sana mı bırakıyor nasl durabiliyor ben oğlmu görmesem uyuyamam Allahım ya eşi bişey demzmı bu duruma 
(1,697 puan) tarafından
Dengesiz ya sen bakmak zorunda değilsin ki o onn çocğu sana mı güvenp yapmş sanki senn eşinde iyi sabr var mş anası babası durrken sen bakıysn bişi demiyo
tarafından
Yok demez aksine dediki eşim bu çocuğun hali ne böyle zayıflıkdan kurumuş zavallı bakmamış mı diye söylendi durdu
(1,697 puan) tarafından
Yaa me yapsin merhametliymş enişte bey  hiç utanmasıda yok mş anneler bişi demiyor mu ona
tarafından
Yemek yap diyoruz canım ben tarifde ediyorum ona yemek yap çocuğa aç kalmasın sakın diye yok yaa bilmiyorum ben kaynanası falan gidince yanına yemek yapıyormuş öyle yiyormuş çocuk annemde çok diyo ona dinleyene aşk olsun
(1,697 puan) tarafından
Abooo şuna hele nasl bi genişlk kz bu rahatlığa gel Allahım sen hiçbirimizi ole etmesn ne eşimizi dostmuzu nede bzi
0 oy
(53,896 puan) tarafından
lincleyen olurda kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil ki yazik bebege
tarafından
İkbal şimdi mesaj atmış bana zor tutuyorum kendimi
(53,896 puan) tarafından
ne yazmış
tarafından
Seni kontrol edecem dedim bana bunu demiş

0 oy
tarafından

Canım bakma imkanın olsa zaten bakardın kendini kötü hissetme sonuçta 3 çocuk +1 yeğen 4 taneye bakmak kolay mı vicdan azabı çekme otursun doğru düzgün çocuğuna baksın kimse anne gibi bakamaz

tarafından
Kızz attığı mesaj şok oldum laaa şimdi mesaj atmış bana :/
tarafından
Ne yazmış
tarafından
tarafından
Böyle mi yazmış
tarafından
Aynen böyle yazmış canım
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Kusura bakma ama bence o çocuğu başından atmış iş falan bahane bizde çalışıyoruz anne baba sağlıkçı olup gece nöbeti olan tanıdıklarım var onlar bile bi yere sürekli yatılı bırakmıyor ki hangi iş olursa olsun kimse aylarca çocuğunu bırakıp gitmez bakmayacaksa yapmasaymış
tarafından
Yaa mall malll konuşuyo bide bana bunu yazmış dengesiz dedim çocuğa zeytin yağı sürüp üzerine krem sürdün mü bana bunu yazmış

0 oy
(6,848 puan) tarafından
Haklısın yavrum ya 
tarafından
Kızz melek şu yazdığına bak

Boşver canım merak etme zor olur şimdi 4 çocukla da ilgilenmek
(6,848 puan) tarafından
Hadi Cnm deseydn ben 5 e de bakarm
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Tovbeeee

Senin iyi niyetini suistimal bu resmen

Insan bi Allah razı olsun der

Oha yani kusura bakma canım
tarafından
Sen yazdığı mesaja bak bide dedim çocuğun bezini açdın mı unutma sakın çocuk maffoluyo bana dediği şu

(14,412 puan) tarafından
Ahahahah saçma bi cevap olmuş kuzum bu ne ya
Kendisi bi bebeye bakamıyo senin ona söylediğini laf soktum zannederek iade ediyo
Psikolojisi bozulmuş boşver
tarafından
Tövbe estağfurullah yaaa :=)
0 oy
(1,015 puan) tarafından
E işi bulmadan nıye bırakmaya basladıkı. Gunduz alıssın dıye 1 2 saat bırakması yeterdı. Cok mu uzak oturuyosunuz gece kalması gercekten cok sıkıntı oluyo. 
tarafından
Pendik kardeşimin evi benimki küçükyalı da
(1,015 puan) tarafından
İstanbulu pek bılmıyorumda aksam alabılme ımkanınyok mu yanı. Gunduz bı sekılde gecerde gece sende yatıp dınleneceksın. Sen kendı duzenını kurmussundur zaten. Ama baska duzene alısan bebek gece cok zor.
tarafından
Pendik uzak bana gelip gitmek yarım saat bulur
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Bakarken iyiydi ama sende insansın 3 çocuk yetiyor zaten birde hastalık üstüne sağol abla Allah razı olsun diyeceği yerde lafa bak evet zor olur 4 çocukla bakmak yok ya kardeşin bile olsa insanlara yaranilmaz
tarafından
Yaaaa sinir etti beni kızz
0 oy
tarafından
Daha iş bulamadan sana getirmiş kardeşin peki çalışmadan napti acaba?sana erkenden yük vermiş.iyi olmuş boşver.bu devirde kimseye iyilik yaramıyor.
tarafından
Bana bide laf sokuyo ufak yaşına bakmadan dedim çocuğun altını iyice temizle sakın unutma demiş ki

Boşver canım meraklı etme zor olur şimdi 4 çocukla da ilgilenmek
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Asla yanlışın yok o daha ana kuzusu çünkü o yüzden sana duruyor mu demistim sorun yok durur demiştin 

Yanlış anlama rahime ama eşi ek is yapabilir 
tarafından
Bencede 20 bin tl borç etmişler kız az da değil
(7,617 puan) tarafından
Borç ödenir bi sekilde de çalışsın sana güvenerek edilmedi hos
tarafından
Yaaa sorma kız bide tirip atıyp
(7,617 puan) tarafından
Baksan dert bakmasan dert bosver
0 oy
tarafından
Bu devirde kimse kendine tahammül edemiyor sen yüne baktın ettin ama kardeşinin kocasının ailesi yok mu görümcesi eltisi kaynanası madem senşn bakmana laf ediyor onlar baksın
tarafından
Kaynanasına laf edemez ki
0 oy
(295 puan) tarafından
Çocuğa üzüldüm canim keşke o çocukta senin çocuğun olsaydi bakıyordun bi şekilde. Herkes doğurabiliyor ama herkes anne olamıyor ne yazık ki :(  sen elinden gelenin fazlasini yaptin gönlün rahat olsun üzülme canim 
tarafından
Zatenn kime değer versem hep sonu hüsran
(295 puan) tarafından
Öyle deme canim imtihandır sabredersen meyvesini illa ki alirsin
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Çocuk kardeşinin mi :O sen hastaysan nasi sana bırakıyo :ermm: bende hastayım 2 çocugum var ablam dese al bak 2 gün ben hastayım diye istemem zaten o çocuğa da geçecek hastayken insan kendi çocuğuna zor bakıyo

tarafından
3 çocuk bende 1 de onun ki birden bakmadım diye sinirleniyo
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Valla haklisin bqcim aksamdan gelip.alsa neyse sabah idare edersin ama onu da yapmıyor 
tarafından
Aynen bak o olur akşama alabilme şansı olsaydı bakardım
0 oy
(30,108 puan) tarafından

Kardeşin annelik yapamıyor maalesef yazık çocuğuna

Aklı nerdeki çocuğun altını değişmeyi unutuyor böyle bir saçmalık olabilir mi 
tarafından
İşde ne desem bilmiyorum deminden aradım çocuğun ateşi var dedi

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 614 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,904 puan) tarafından soruldu