Aslında bakabiliyorum ama çok hastayım demişdim işde dün gece biraz uyurum dedim ama asla durmadı oğlum kusdu onun sesine diğeri de uyandı annemi çağırdım gel bak dedim biraz yardım et geldi oda uyutamadı çocuğu bana demez mi ben gidiyom uyuycam ee dedim ben napacam yaaa 3 üyle kızım benim başım ses kaldırmıyor dedi çıkdı gittiya kadın kaldım tek başıma gece 3 e kadar anne anne dedi ağladı durdu bende aradım anne diye diye uyudu çocuk gel al çocuğu bende çok hastayım gıribim dedim zaten işde bulamadı her neyse bana çok alınmış neden bakmıyorsun nolcak sanki 3 üne bakan 4 ede bakar dedi bende bi sinirle çocuğa bakmayan ben değilim sensin altı maffolmuş heraaltını açmamla çığlık çığlığa bağırıyo dedim mantar olmuş niye değiştirmedin bezini arada bir diye çıkışdım bana diyo bide unutuyorum altını almayı bak iyileştirdim hiç bi şey kalmadı lütfenggüzel bak çocuğa dedim ama yine aynısı olacak eminim istemezdim onu bırakmak inanın ama 3 çocuk bende var zor oluyor ben ona Birgün bırakdımda bakamadı bile vicdan azabı çekiyorum bu konuda siz olsanız ne ederdeniz deyin bana lütfen yanlışım varmı sizce ağırmı konuşmuşum
Canım bakma imkanın olsa zaten bakardın kendini kötü hissetme sonuçta 3 çocuk +1 yeğen 4 taneye bakmak kolay mı vicdan azabı çekme otursun doğru düzgün çocuğuna baksın kimse anne gibi bakamaz
Çocuk kardeşinin mi sen hastaysan nasi sana bırakıyo bende hastayım 2 çocugum var ablam dese al bak 2 gün ben hastayım diye istemem zaten o çocuğa da geçecek hastayken insan kendi çocuğuna zor bakıyo
Kardeşin annelik yapamıyor maalesef yazık çocuğuna
1,493,595 soru
24,402,968 cevap
350,287 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın