0 oy
153 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (397 puan) tarafından
20 kelime az mı 22 aylık Söylediklerimi tekrar etmiyor soru sorduğumda ııı ıııı diye reddediyor ne zaman konuşur çok kafama takılıyorum Sizinkiler ne zaman konuştu tam olarak söylediklerinizi tekrar edip ikili cümle kurmaya başladı birden mi konuştu yoksa yavaş yavaş mı Tabi her bebeğin gelişimi farklıdır ama genede merak ediyorum kızımın ayında olup konuşmayan Yoksa benim kızım mı çok geride

4 Cevaplar

0 oy
(7,931 puan) tarafından
Oğlum 26aylık 25civarı kelime kullanıyor o da yarım yamalak henüz pek cümle kuramıyor.2ay önce anne baba gitti dedi 3ay öncede anne o ne dedi (dişlerimi fırçalıyordum )

Çevremdekilerin çocukları genelde 3yaşında konuştular.Oğlumla sohbet etmek için sabırsızlanıyorum 
-Reklam-
0 oy
(1,208 puan) tarafından
20 aylik canım benimki konuşmuyo dediklerimi anlar yapar isteklerini her şekilde anlatır altını bile doldursun gider odadan islak  mendil  bezini kremini alır getirir son bi kaç gündür anne kaka diyo :) anne diyo baba ablasına abi diyo anneme annaaanne  diyo dede diyo ama sık kullanmiyo  tek tük konuşur canim elbet kızımda 2 yaşından sonra konuşmuştu diğer hal hareketlerini takip et gerisi önemli değil anlaması önemli geç konuşsada  olur 
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Benim kız 26 aylık o kadar kelimesi yok valla. Anne, baba, abi, kaka, mama, meme, bebe, dede, pilav. İşaretle anlatıyor öyle sohbet ediyoruz :) bir sabah uyanacağız bir başlayacak konuşmaya daha susmayacak diye bekliyoruz :) acelemiz yok
0 oy
(4,893 puan) tarafından
27 aylık ikizlerim maşaallah barekallah herşeyi konuşuyorlar. 18 19 aylık cümle kurmaya başladılar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 127 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yaprak mert (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 200 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 189 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 140 göst.