Merhaba kızlar 15 aylık prematüre bebeğim var henüz yürümüyor çok yaklaştı ama dengede duramıyor kalçada çıkıklık vardı 2 ay bandaj kullandık ve bu süreç bebeğimin becerilerini geriletti yürüteç kullanamıyoruz yasak onun yerine ilk adım arabası aldık onuda pek kullanmıyor oyuncak tarafı daha çok ilgisini çekiyor sizin bebişkolar ne zaman yürüdü
Kimlikte 20 şuan 17 aylık prematüre kızım geçen ay tutunarak yürümeye başladı bu ay yürüyor düşüyor da tabi. Normalde prematüre 18 aya kadar normal galiba
Gününde doğan bebeklerde bile 1 buçuk yaşına kadar normal diye biliyorum yurumemesi seninki prematüre bide yürür daha vardır zamani. Benim 33 haftalık doğmuştu oğlum 13 14 aylık yürüdü
34 haftalık 2 kilo 300 grqm boyuda 45 cmdi.
15 aylıkken yürümeye başladı.birde bizimkinde sıfır hareket.emeklemedi bile.hep popousunun üstünde gitti.
Yeğenim doğdu suan 13 14 aylik canim tam desteksiz pturamiyor hala kilo falan dediler şimdi fizik tedaviye göndermişler 2 yasinda be yürüse bence yeri var
Oğlum prematüre 19 aylıkken başlamıştı yürümeye
18.aya kadar vakti var canım. düzenli kontrollerde de doktoru takip eder zaten.
benim bebeğim 1 ay erken doğmuştu yaşında yürüdü
Gorumcemin oglu 7.5 aylik doğdu. 16 aylıkken yürüdü
Benimkiler prematüre sayılıyor değil mi 37 haftalık. 2200 gr 47 cm doğdular.
Biri 13 aylık yürüdü. Diğeri 15 aylık. Ama inan 9.ayina kadar ikiside desteksiz oturamiyorlardi. Zamanla yürür inşallah
Evet prematüre seninkilerde Allah bağışlasın Amin canım inşallah
Benim kızda tutanarak yürüyo 35 haftalık doğdu 13 aylık şuan
Hiç dert etme canım benim. Yeğenim herhangi erken dogma vs de olmadı ama yengemgil hep uyuşukluğundan dedi 22 aylıkken yürüdü:)
1,467,309 soru
24,042,860 cevap
329,212 kullanıcı