0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (1,421 puan) tarafından
Eşim dün sabah uzun yolculuğa çıktı 3 4 gün yok bende oğlumla dün gece salon yatayım dedim 11 gibi uyuttum 12 de uyandı gözleri kapalı bi huzursuz sağa sola döndü mizmizlandi sırtını felan ovdum geri uyusun diye böyle 1 saat uğraştım uyumadı sonra ağlamaya başladı yarim saat aralıksız ağladı ne yaptıysam susmadı yine bi yarim saat kadar ayağımda salladım ellerinden tuttum gözleri açık tavanı izleyerek uyuya kaldı 1 saat uyudu yine uyandı bu defa 3 e kadar aralıksız ağladı bende korktum bise mi oldu acaba ilk defa oluyor çünkü baktım olacağı yok banyoya koydum kucağıma aldım üzerimde kiyafetler var çıkaramıyorum çok ağlıyor çünkü öyle suyun altına girdik neyse sakinleşti çıktık bu defa yatak odasında uyuttum sabah 10 a kadar hiç uyanmadı acaba yeri değişti diye mi böyle oldu eşim yok diye mi gece terörü mü anlam veremedim sonra ki geceler yine mi böyle olur acaba ne yapmam lazım tekrar böyle olursa bilgisi olan var mı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende yerim degisince çok huzursuz olur musum bu gece yataginizda yarın bakalım yine aynı olacak mı 
-Reklam-
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Sürekli nerde yatıyosa orayı aramıştr canm blki oku biraz da yer çok yadrgıyolar
0 oy
tarafından
Bebekleri yeri değişsin istemezler cnm o yüzden ağlamıştır. Ben bir yere gideceğim zaman mutlaka yastığını battaniyesini götürüyorum ağlamasın diye☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 370 göst.
3 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 565 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,758 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 285 göst.