0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım az önce uykusunda birden ağlamaya ve bagırmaya başladı. Ama öyle böyle değil aşırı şekilde bagrıyor çığlık atıyor kendine dokundurmuyo dokununca dahada çırpınıyor tekmeliyor. Aşırı korktum sesleniyorum duymuyor bagrıyor Allahım bu neydi zor kendine geldi  Elim ayagım titriyor çok korktum iki buçuk yaşında.

Rüya mı gördün ne gördün anlat dedim anlatmam dedi. Sonra dışarıyı filan gösterdim bak yagmur yagmış dedim seni yarın parka götürcem dedim biraz konuştuk sakinleşti uyudu. Bilen var mı neden olmuştur

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rüya görmüş olabilir veya önceden yaşadığı bir olayı görmüş olabilir korkmuştur
tarafından
Çok aşırıydı ya
tarafından
Bi anda seni yada nerde olduğunu farketmemis olabilir oluyor bazen öyle canım sakin ol geri uyumuş zaten tekrarı olursa Bi Dr a danışırsın
tarafından
Tmam canım sagol
tarafından
Sende sağol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gün içinde yaşadığı olumsuz birseyi rüyasında görmüş olabilir mi canim mesela dışarıya çıkardıysan bi arkadaşı tarafından şiddet görmüş soyledigi kötu sozler falan olabilir yada evin içinde olumsuz birsey olduysa onu tekrar yaşamış olabilir.. Çocuklar günü güzel gecirdiyse gece güzel geçiyor ama kötü birseyler yaşadıysa iç çekiyorlar uyurken korkuyorlar o an tekrar yaşıyorlar 
tarafından
Ay bilmiyorum ki ya dayısından biraz korkuyo ondan mı oldu ki
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Benim kızımda vardı uyku terörü bu öyle korkmuş galiba kıyamam gün içinde bı şeyden etkilendiyse belki onu rüyasında görmüştür 
tarafından
Zor uyandı ya çok bagırdı
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Dünde benimki öyle uyandı çok korktukkk asla bizi duymuyo bi yeri kopuyo gibi ağlıyordu, o gün arkadaşımın oğlu düştü çok ağladı onu ağlarken görünce benim bebeğimde ağlamaya başladı acaba o yüzden mi gece de ağladı dedim 
tarafından
Aslında günü güzel geçti ama sebebini anlayamadım
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Uyku teröru her gece aynı şeyi aynı saatte tekrarlarsa olur canım senin ki kabus görmüştür benim oğlumda vardı her gece iki de uyanıp bağıra bağıra ağlıyodu 
tarafından
Yok bu ilk defa oldu
0 oy
tarafından
Anlatmasin kız kötü rüyayı ewet bnim oğlumda oldu karabasan basiyo 
tarafından
Deme öyle korkarım ben:(
tarafından
Korkma cnm
0 oy
(915 puan) tarafından
Evde kavga çıkmamış ise kesinlikle birinden korktuğu için 
tarafından
Yok evde kavga olmadı
0 oy
(682 puan) tarafından
Ay benim bebeğimde öyle canım bir anda gece 3 yada 4 te  baslar bağırmaya gözünü açmaz.  Çareyi söyleyeyim her öyle ağlamaya başlamadan o saatten 1 saat önce uyandır yarim saat oyala yatır ozaman kalkmıyor 
tarafından
İlk defa böle oldu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 128 göst.
4 Aralık 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde F-URAGUT (3,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (5,360 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 411 göst.
3 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,818 soru

24,391,878 cevap