0 oy
879 göst.
Diğer kategorisinde (7,138 puan) tarafından
Kizlar biliyosunuz eşimden 10 gündür ayrıyız ne çocuğunu aradı ne sordu 

Bu çocuk sadece benim değil 

Bende msj olarak yazdım çocuğun anne sevgisine ihtiyacı olduğu kadar baba sevgisine de ihtiyacı var sabah götür akşam getir yazdım 

Tam dedi neyse 

Yazmış ki isim yoğun diye orası beni ilgilendirmez dedim

Sonra bu aradı beni 10 günde bi çocuğa annelik yapamadin  bakamadın bu çocuğu senden alcam bu çocuğu senden aldıktan sonra sana düşman gibi yetiştirecem  10 gün annelik yapamadin  ben bu s.alaga  annelik yapamadim demedim ki çocuğu al götür 1 gün bak dedim öyle insanların üstüne atıp da ihtiyacı var mi hasta mi bilsin istedim yoksa 10 gündür çok şükür allaha bakiyoruz sonra bu annemi gönderiyorum alsın gelsin dedi iyi tamm dedim

Ama beni bi ağlama tuttu hemen annemi babamı aradım gelin diye 

O sıra bunlar geldi taksiciyle  e hadi ver ded kaynana  bende veremem annem  gelmeden dedim iyi hadi bekleyelim dedi içeri buyur etmemi  bekledi kapıyı yüzüne kapattım hemen annemi aradım kapının önündeyim dedi baktım karsilasmislar  hemen bende indim  anne sakin muhattap dahi olma bu kadın soylediklerini  soylemedi  söylemediklerini de şöyledi diyebilecek bi insan dedim  annem ben emzikli çocuğu kimseye vermem bakıp buyuttugum  çocuğu niye verim dedi bende vermiyom  zaten dedim siz mi baktıniz  demez mi ikide bir siz mi baktıniz diyo annemde dedi ki hee sen baktıydın ya hamile kaldı burda geçirdi doğurdu burda kaldı dedi hala siz mi baktıniz dedi seni elime alırım bak defol git dedim he gel dov diyor  bana defol git diye bağırdım gitti ee beni boşa mi getirdin taksiyle diyo birazda sen gel gel  gel git diyo  

Esim olacak salak  ta çocuğu senden alır yurda birakirip  dioyor  gel benim. B.okumu  alda onu bırak ******** senin gotundwki  dona kadar almazsam görürsün sen

26 Cevaplar

+4 oy
tarafından
İstemeyen adama niye zorla çocuk veriyon hadi veriyon niye geri vazgeçip te kendini dusuruyon öyle insanlar en ufak bişey arar sende ellerine laf vermişsin bence sende sağlıklı düşünemiyor gibisin
(7,138 puan) tarafından
Onlar zaten olmayan şeyleride laf ediyolar bunuda etsinler  çokta umrunda değil bugün gidip açcam davayı daha anlatamadigim  anlatamadigim çok şey var
-Reklam-
+3 oy
(1,254 puan) tarafından
Ben cok sinirleniyorum böyle şeyler okuyunca. Çünkü olan cocuklara oluyor cocuk yapmayın arkadaş. Anlasamadihinjz kisiyle cocuk yapmayın! Hadi yaptınız bu süreçte çocukların piskolpjisini bozmayin arada çocuğu karistiriyorsunuz olaya. Çocuğu almak istemeyen adama gel cocugunu al diyip sonra annesiyle kavga cikariyorsunuz sizinde pskolojiniz iyi degil bence bu süreçte bi tedavi gormeniz şart diye düşünüyorum..  lutfen çocuğunuza yansitmadan halledin bu işi
+1 oy
tarafından

Hadi eşin suçlu onu anladık da sen niye eşini arıyosun çocuğu al diyosun sonra anneni arıyosun annen gelince çocuğu vermiyosun anlayamadım ? 

İyi değilsin sanki yaa Allah yardımcın olsun

Böyle boş muhabbetlere gerek yok bırak baba sevgisine muhtaç kalsın ama öyle bi babayla büyümesin sende kendine çeki düzen ver çocuğuna sahip çık başından salar gibi gel sabah götür akşam getir deme o ne öyle yaa insan çocuğunu nasıl bırakabilir o kadar saat ? 

Git boşan önüne bak onunlada muhabbeti kes çocuğuna yönel

(7,138 puan) tarafından
Geçinemiyoruz canım bi iyiysen iki kotuyuz  yani diye deyim sürekli sen anneme bunu dedin  komsusuna  şunu demissin
Anneme istemiyosun
Bu en son kavgada zaten yazmıştım buraya açık saçık bikinili  kadınları izlemiş bende denk geldim ee haklı olarak sordum neden diye falan sonra sanki ben izlemisim  gbi  bwni  dovdu  falan
tarafından
E engellemese böyle kötü kötü konuşmaya devam etcekler hem bide kendisi demiş beni aramasın sormasın diye.
Annesiyle muhatap olsun bence artık bu saatten sonra
tarafından
Hem suçlu hem güçlü yani ne diyim ki Allah yardımcın olsun bacım
tarafından
Hayir tabiki muhattap olsun hatta sadece yazili konussunki mahkemede delil olarak sunabilsin engelliycek bi vaziette degil suan sesini cikarmayip her yazdigina goz yumsunki mahkemede saglam olsun kanitlari ozellikle su sana iftira atarim laflari insallah yazilidirda mahkemeye sunarsin telefonda konusmak yerine yazili konusmayla muhattapligini devam ettir konusma kayitlari delil olarak sunulamiyo fakat yazili gorusmeler senin cok isine yarar
tarafından
Haklısın aslında
+1 oy
(4,088 puan) tarafından
Çocuğunu arayıp sormayan adama hayatta arayıpta gel al şu çocuğa bak demem nasıl güvendin ki arayıp sormayana yavrunu emanet edeceksin çok yanlış yaptığın gelmezse gelmesin hem anne hem baba olurum eşin zaten adam değil ama ortalığı karıştıran sen olmuşsun 
0 oy
tarafından
Kuzum sen bi evde yasin falan aç .Ya da okumayi biliyosan oku.Namaz kil dua et bol bol

Bela eksik olmuyor basindan .Allah yardimcin olsun
tarafından
Ben anlayamadım çocuğu al diyor ama gelincede vermeyip kavga etmek bilemedim
(7,138 puan) tarafından
Haklisin canı valla bunlara bulastigimdan  beri böyleyim
Yaa adam hâlâ aramış bana sen anneme böyle demissin  sen komşunun bu demissin
Benim annem  çocuğa nakti sen 1 tanesine bakamadın
tarafından
İnsanlar cok kotu .Gercekten cooook kotu
0 oy
(209 puan) tarafından
Keşke bastan gel çocuğu al demeseydin öyle demissin sonra da vermiycem falan demissin kendin tatsızlık çıkarmışsın kafanı dinle biraz onları düşünmeyi falan bırak hani zor ama düşünme ve çocuğu götürmesini falan isteme sakin zaten iyi bir baba olsa emin ol o akıl edebilirdi yani senin demenle olmaz bu demek ki istemiyor boşver sen evladınla mutlu olmaya çalış 
(7,138 puan) tarafından
Haklisin canım zaten kesin kararım dün çok ağladim  bana telefonda ağza alınmadan şeyler söyledi hâlâ annem annem evimde  evim diyor bi çocuğum bi karım demiyor hiç birşey alamazsın edemezsin eğer sen al bak sana nasıl iiftira  atiyorum  dedi atsın umrumda değil kesin bosancam en fazla 2 sene çekerim olur oyu çekene kadar
(209 puan) tarafından
Yani inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur ama bidaha arama bence kendini küçük düşürüyorsun güzelce boşanın yani muhattap olma çocuğu da yorarsın böyle yaparak bak onu düşün hep önemli olan o ona güzel bi anne olmaya çalış lütfen öyle çocuğu oraya göndermeye  falan çalışma cidden psikolojisini etkiler
(7,138 puan) tarafından
Haklisin zaten birdaha asla ve asla çocuğu ortaya katmicam  bi cahillik  yaptım ama birdaha asla konusurken  çok kolaymis  ama hiçte kolay degilmis
0 oy
tarafından
Boşanma süreçlerinde malesef çocuklar yıpranıyor eşinizle mesajlaşma ile irtibat kurun karşı taraf ile kavga etmeyin haklıyken haksız olursunuz mesaj her zaman kanıttır.. 

Boşanma davasıyla beraber velayet davası da açılmalı 

Ve vermeyeceğin çocuğu niye gel al diyorsun bence psikolojik destekte almalısın bu süreçler yıpratıyor 
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Niye çocuğu al diyorsun ki yahu istese bile veremez insan sen gel al demişsin zorla, bir de gelince vermiyorsun yani saçma sapan olay çıkarmışsın kendine... 
0 oy
tarafından
Anlayamadığım hem gel al diyorsun, annesi gelince de vermeyeceğim diyorsun. Bilemedim bu nr kadar mantıklı 
0 oy
(808 puan) tarafından
Ben 2aydir baba evindeyim çocuğuma kuruş parası yada her hangi bir ihtiyacını almadı ararsa gösteriyorum aramassa kızımı sev demem canı cehenneme kizimda gel al bak hiç demem ben nereye çocuğum oraya kendine gel boş ver kocayı önceliğin bebeğin senin 
0 oy
tarafından
Sen kocanı seviyorsun o sebepten çocuğu qrac olarak kullaniyorsun gel al falan asıl amacın zaten onu görmek sana olan ilgisizliği tahammülün yok çünkü neyini alırsan al donunu bile ama sen böyle yaparsan adam senden arkana bakmadan kaçar çocukla tehdit etme derim
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Walla ben senin yaptığından hiç bir şey anlamdım  hem  çağırıyorsun  çocuğu al diye  hem vermiyorsun  sonra  anneni  çağırıyorsun  çocuğunla  nerde  sınandın  yani  sorunu  çıkaran  sensin  burda 
0 oy
tarafından
Hata sende ne diye gel çocuğunu al diyosun ki bırak işte aramıyo sormuyor kurtulmuşsun
0 oy
tarafından
Canım on gün de niye ariyirsun niye gel al diyorsun kadın gelmiş almaya niye vermem diyorsun sende de hata var .. adam şimdi ne düşünecek biliyor musun .. beni görmek istedi o yüzden öyle dedi diye düşünecek ... Bak sen aylarca çocuğu gösterme o arayıp demez çocuğunu özledim diye çünkü erkekler ne kadar baba olursa olsunlar anne gibi değiller biz çocuğumuzu bir gün görmesek ertesi gün dayanamaz gidip alırız ama onların kalbi vicdani biz annelere göre çok daha katı bı yüzden sizi arayip sormasını bekleme .. ha bisanacaksan da hiç durma ne kadar beklesem o kadar zor oluyor işler . Ara düzgünce konuşun kavgalai ayrılmayalım ortak çocuğumuz var onun için en azından insan gibi medeni bı şekilde anlaşmalı bosanalim de  .. 
0 oy
tarafından
Haksizsin güzelim sen aramayan sormayan babalik kavramını bilmeyen birine sen telefon etmeyecektin evet anne sevgisi kadar baba sevgisi de önemli fakat o bunu düşünmedi ise sende boşayip çocuğu da ona hasret edecektin böyle sen ararsan olmaz ki
0 oy
(15,702 puan) tarafından
 kocanın içinden gelse zaten evladını arar sorar ihtiyacı var mı bir fotoğraf at göreyim der 
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Sen gel al demissin Adam islerim yogun deyip annesinj gondermis sanki onlar zorla gelmis gibi annen vermem deyince sense vermem demissin orda annene deseydin Ben aradim gel al diye oda iste oldugu icin anasini gondermis diye onlar senin kapina dayanmamis cocugu ver diye sen cagirmissin cnm.Ama annen sanki onlar kendo gelmis gibi Ben baktim vermem cocugu neye almaya geldiniz filan demis dedin mi annene Ben cagirdim diye 

BU ARADA HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN CNM
0 oy
(91 puan) tarafından
Bu ayrılık süreci sizide epey yıpratmış. Kocanıza sevgi ve nefretiniz eşit orantıda ama çocuğunuzu bu ikili ilişkiye müdahil etmeyin. Çocuk baba ilişkisinin dengesinide bozmayın ama aranızdaki soğuklukta çocuğunuzu kullanmayın 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Olayin geçmisi, sebebi ne bilmiyorum ama bukadar hircinliga gerek yok. O adam dunyanin en kotu babasi da olsa arada bir cocuk var ve devamli yuzyuze geliceksiniz. Keza ayni seyler senin icinde gecerli. Bakabil yada bakama, sende o cocugun annesisin. Anladigim kadariyla cocuk daha kucuk, buyudugunde gelip gidecek istesende istemesende. Işi inada bindirme, guzellikle hallet. Yarin birgun cocugun gittiginde icin rahat etsin. Acaba ne yapiyolar diye dusunup kendini yemezsin. Inadina icrayla da olsa yine alir ayine alir cocugu. Şuan birsey yapamaz, cocuk kucuk ama cirkeflikle halletmek yerine, en azindan kaynani yanina al, senden taraf olsun ki yarin birgun babasi ver cocugumu 2 gun kalsin dediginde insan gibi iletisim kurabilicegin biri olur. Ne yasadiysan yasadin, ne olduysa oldu, ama olan sana oldu, cocugu arada top etmenin manasi yok. 
0 oy
(15,110 puan) tarafından
Çocuğu neden gel al dedin ki canım? Çocuğu arada ezmeyin. Aramayan adam baba olarak da olmasın yanında bence. Ben bu noktada senin hatan var gördüm açıkçası 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 885 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 650 göst.
+1 oy
13 cevap 931 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Derya z05gni (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 551 göst.
25 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,828 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,866 soru

24,104,155 cevap

332,602 kullanıcı

...