Kizlar biliyosunuz eşimden 10 gündür ayrıyız ne çocuğunu aradı ne sordu
Bu çocuk sadece benim değil
Bende msj olarak yazdım çocuğun anne sevgisine ihtiyacı olduğu kadar baba sevgisine de ihtiyacı var sabah götür akşam getir yazdım
Tam dedi neyse
Yazmış ki isim yoğun diye orası beni ilgilendirmez dedim
Sonra bu aradı beni 10 günde bi çocuğa annelik yapamadin bakamadın bu çocuğu senden alcam bu çocuğu senden aldıktan sonra sana düşman gibi yetiştirecem 10 gün annelik yapamadin ben bu s.alaga annelik yapamadim demedim ki çocuğu al götür 1 gün bak dedim öyle insanların üstüne atıp da ihtiyacı var mi hasta mi bilsin istedim yoksa 10 gündür çok şükür allaha bakiyoruz sonra bu annemi gönderiyorum alsın gelsin dedi iyi tamm dedim
Ama beni bi ağlama tuttu hemen annemi babamı aradım gelin diye
O sıra bunlar geldi taksiciyle e hadi ver ded kaynana bende veremem annem gelmeden dedim iyi hadi bekleyelim dedi içeri buyur etmemi bekledi kapıyı yüzüne kapattım hemen annemi aradım kapının önündeyim dedi baktım karsilasmislar hemen bende indim anne sakin muhattap dahi olma bu kadın soylediklerini soylemedi söylemediklerini de şöyledi diyebilecek bi insan dedim annem ben emzikli çocuğu kimseye vermem bakıp buyuttugum çocuğu niye verim dedi bende vermiyom zaten dedim siz mi baktıniz demez mi ikide bir siz mi baktıniz diyo annemde dedi ki hee sen baktıydın ya hamile kaldı burda geçirdi doğurdu burda kaldı dedi hala siz mi baktıniz dedi seni elime alırım bak defol git dedim he gel dov diyor bana defol git diye bağırdım gitti ee beni boşa mi getirdin taksiyle diyo birazda sen gel gel gel git diyo
Esim olacak salak ta çocuğu senden alır yurda birakirip dioyor gel benim. B.okumu alda onu bırak ******** senin gotundwki dona kadar almazsam görürsün sen