0 oy
884 göst.
Diğer kategorisinde (7,139 puan) tarafından
Kizlar biliyosunuz eşimden 10 gündür ayrıyız ne çocuğunu aradı ne sordu 

Bu çocuk sadece benim değil 

Bende msj olarak yazdım çocuğun anne sevgisine ihtiyacı olduğu kadar baba sevgisine de ihtiyacı var sabah götür akşam getir yazdım 

Tam dedi neyse 

Yazmış ki isim yoğun diye orası beni ilgilendirmez dedim

Sonra bu aradı beni 10 günde bi çocuğa annelik yapamadin  bakamadın bu çocuğu senden alcam bu çocuğu senden aldıktan sonra sana düşman gibi yetiştirecem  10 gün annelik yapamadin  ben bu s.alaga  annelik yapamadim demedim ki çocuğu al götür 1 gün bak dedim öyle insanların üstüne atıp da ihtiyacı var mi hasta mi bilsin istedim yoksa 10 gündür çok şükür allaha bakiyoruz sonra bu annemi gönderiyorum alsın gelsin dedi iyi tamm dedim

Ama beni bi ağlama tuttu hemen annemi babamı aradım gelin diye 

O sıra bunlar geldi taksiciyle  e hadi ver ded kaynana  bende veremem annem  gelmeden dedim iyi hadi bekleyelim dedi içeri buyur etmemi  bekledi kapıyı yüzüne kapattım hemen annemi aradım kapının önündeyim dedi baktım karsilasmislar  hemen bende indim  anne sakin muhattap dahi olma bu kadın soylediklerini  soylemedi  söylemediklerini de şöyledi diyebilecek bi insan dedim  annem ben emzikli çocuğu kimseye vermem bakıp buyuttugum  çocuğu niye verim dedi bende vermiyom  zaten dedim siz mi baktıniz  demez mi ikide bir siz mi baktıniz diyo annemde dedi ki hee sen baktıydın ya hamile kaldı burda geçirdi doğurdu burda kaldı dedi hala siz mi baktıniz dedi seni elime alırım bak defol git dedim he gel dov diyor  bana defol git diye bağırdım gitti ee beni boşa mi getirdin taksiyle diyo birazda sen gel gel  gel git diyo  

Esim olacak salak  ta çocuğu senden alır yurda birakirip  dioyor  gel benim. B.okumu  alda onu bırak ******** senin gotundwki  dona kadar almazsam görürsün sen

26 Cevaplar

0 oy
(3,695 puan) tarafından
Çocuk sadece senin değil bu bi gerçek de..  bakamayacağını bildigin halde ki ustelik 10 gündür sormayan adama niye gel de götür diyosun canım. 

Yazık oğluna en çok o etkilenir. Sen de haddinden fazla yıpranırsın. Adamı istemiyorsan bi an önce boşan ve çocuğuna odaklan. Boşver. Rabbim kimin ne yaptığını çok iyi bilir. Allah'a havale et en güzeli  
-Reklam-
0 oy
(52 puan) tarafından
Bu öfkenizi kontrol altına almalısınız hem çocuğa hem size zarar
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Topluca psikologa gitmeniz de fayda var. 
0 oy
tarafından
Senin psikolojim bozulmuş çocuğa yazık ikinizde çocuk için çok tehlikelisiniz madem vermeyeceksin ne diye çağırıyorsun
0 oy
(1,573 puan) tarafından
İçinde bulunduğunuz durum çok zor. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sadece şunu diyeceğim nasıl davranacağını bilmediğin içinde ekstra zorluk yaşıyorsun. İlk gel al demen annem alacak alsın deyip sonra veremem demen. Veremeyeceğini baştan bile bilirken boşuna muhattap olup yine kendi canını sıkmışsın. 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Çocuğa acıdım o adam babalık yapmıyorsa sen hem anne hem baba olacaksın yavruns nasıl güvenipte verebiliyorsunuz anlamış değilim babalık yapmayan adam gün için de nasıl sahip çıkıcak o yavruya bence bir daha yapma çocuğun sağlığıyla oynamayın boşanın anlaşamıyorssnıx mahkeme babaya belirli gün verir görmesi için görmek isteyen görür nie zorluyorsunuz

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 892 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 652 göst.
+1 oy
13 cevap 931 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Derya z05gni (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 551 göst.
25 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,828 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,169 soru

24,108,112 cevap

332,807 kullanıcı

...