0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (3,740 puan) tarafından

Ya cok korkuyo aslinda elimizden tutunca yuruyo ama dengede duramiyo bir turlu :'(

8 Cevaplar

0 oy
(1,208 puan) tarafından
Yeğenim bir buçuğa yakındı yürüdü canım normal bence 
(3,740 puan) tarafından
Anladim canim cok saol
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ben 14 aylik yürümüşüm
0 oy
tarafından
İlk oğlum 16 aylikti yürüdü ikinci 11 aylikyuruyor
(3,740 puan) tarafından
Yaaa her cocuk farkli
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Normal canim ama eger imkanın varsa yürüme arkadaşı al o çok işe yarıyo bizimki onunla 11 buçuk aylıkken falan yürüdü..tabi ki evinde olmayanlarinda erkenden yürüyen bebeği var bu çocuk gelişimleri bebekten bebeğe degisiyo ama ben onun desteğini cok gördüm 1 hafta içinde hem adim atmaya başlamıştı hemde birinci haftanın sonunda yürüdü tabi bende çok destek oldum sabahtan akşama kadar adim attiriyodum
(3,740 puan) tarafından
Bende daha yeni aldim gec degildir insallah
(9,611 puan) tarafından
Yok canim değil..benimki ilk zamanlar ondan tutup adim atmaya korktu düşme endişesi yaşadı galiba ama ben arkasında destek gibi duruyodum o tutarken bende ellerimi ellerinin üzerine koyup adim attiriyodum bi zaman sonra kendi sürmeye başladı ama tabi dediğim gibi bebek gelişimi her cocukta farklıdır mesela benim yeğenim 3 yaşına girdikten sonra konuşmaya başladı onun kardeşi de yaşına girmeden başladı konuşmaya hatta benimki de 17 aylik daha tek tük kelime söylüyo bakalım ne zaman dillenicek:))
0 oy
(388 puan) tarafından
Benim kizim da elimden tutunca yururdu kendi korkardi,simdi kendisi yuruyo 15 aylik .seninkide yurur yakinda canim endiselenme, her bebek ayni degil sonucta bazilari bazi seyleri erken yapmaya baslar bazilari gec normal yani
(3,740 puan) tarafından
Cok saol canim
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Çocuğun gözünü korkutmussunuz bence benimki 9 aylık yürüdü eğer sizinkinin bir sağlık problemi yoksa çok elini tutmayın önlem alın kendi halinde bırakın 
(3,740 puan) tarafından
Hemen oturuyor kalkmiyo geri oyle yaptigim zaman
0 oy
tarafından
Bebegim 19 aylik yurumuyor . Normal canim 
(3,740 puan) tarafından
Yaa cok korkuttular beni
tarafından
Korkma canim 18 aya kadar normal . Benim bebegim premature ondanda gecikmis olabilir . 2 yasinda yuruyen bebekte var . Kaynanam Bugün diyo neden hala yürümüyo . Olabilir dedim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 166 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sevde Meva (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
19 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde kaya (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
6 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 128 göst.
11 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,407 soru

24,183,025 cevap

336,445 kullanıcı

...