14 gunluk bebeğim daha kırkımız cıkmadı gece 3 uyanıyor birdahq uyumuyor hiç yatırınca ağlıyor emzik verdim aldı emdi tutmadı gazı cıkarıyor altıda temiz 2 ci cocukda ilk kez bu durumu yasadım oteki oğlum oyle degildi hiç
Her çocuk farklı oluyor bunu 2 3 çocuklu olanlar en iyi anlar. Doyduğundan gazının çıktığından eminsen zamanla düzelir daha iyi uyur
Evet eminim mamada veriyorum aptamil 1 numara verdim sonra bebelc gectim
Benim de ilk çocuğum bu şekilde değildi şimdi ikincisi gece uyumuyor 20 günlüğüz biz de
Ne guzel Allah bagoslasın
Hepimizinkini inşallah
Gece uyandığında önce altını değiştirip öyle mi emziriyorsun yoksa tam tersi mi
Altına bakıp emziriyorum
Aynen önce altını değiştirmek lazım sonra enzirme ama kesinlikle konuşma yok ışık yok emzirme sonrası kucakta dik tutma bunlar yani tecrübelisin tabi de belki atladığın bir şey vardır diye söylemek istedim.
Vala oteki oğlumda boyle olmadım suankı de uykusuz gece 3 de uyanması yalancı emzik verdim ama bakalım inş 40 cıkınca duzelir uykusu ya
Aglıyor mu yanı malum gaz cıksa da gaz donemlerı oluyor belkı de ondan
Evt emziriyorum altına bakıyorum sonra mama veriyorum
Mama niye verdin kilosu iyi gitmiyor mu doktor mu dedi
Mama doktor dedi ver diye 3175 gr dogdu 38 haftalık dogdu 2 ye dustu bi anda ver dedi
Benimde ikinci bebeğim şuan 5 aylık 12 günlük doğdu doğalı böyle ikli öyle değildi kaç defa devlete götürdüm farklı farklı doktorlara hep gaz deyip gicistirdiler gece gündüz ağlamaklı huzursuz uyku neredeyse sıfır en son bu gün özele götürdük gıda alerjisi olabilir dedi gıda diyetine başlattı bu hafta süt ürününden başladık haftaya tekrar gidicez inşallah duzelicez sizin daha çok küçük tabi dış dünyaya alışmaya da çalışıyor olabilir gece gündüzü ayırt edemiyor daha
Ve en önemlisi gece uyandiginda hemen ışığı açmayın veya aşığa çıkarmayın geceyi anca o şekilde bilebilir
Kızım geceyi biliyor uyanıyor ağlıyor ama gözlerini de açmak isyemiyor çünkü doğduğundan beridir gece uyudultan sonra odadan çıkarmam ve ışığı açmam gece lambası kullaniyorum
Gece lambası takılı benım gunduz paso uyuyor geceleri zor
Bende yakmam aslında görürüm de annem şuanda yardımcı oluyor o yüzden açıyoruz 😊
Bunlar büyümeden bize rahat yok Allah yardım etsin 🤲
Ne guzel vala bi an evvel buyuseler keske daha da yapmam cocuk vala yeter 2 tane
Aynen vala Amin inş
Benim ilk çocuk 4o gün uyudu gece gündüz zor uyandırırdik ikinci çocukta hiç uyumadı 40 gün gündüz hiç uyumaz gece de 3 kere uyanırdi 3 aylık oldu biraz düzelme var şükür
Oyle ler ya benımk daha kırk cıkmadı 2 hafta oldu suan normal dogum yaptım dıkısler bile dokulmedi
Heheh 2.ler böyle galiba.benimde 10 günlük ama daha doğmadan da gece hep hareketliydi.simdide gündüz daha iyi uyusada gece hep mıkır mıkır.bide 15 günden sonra bağırsak yapıları değişiyormuş ve daha çok gazlı oluyorlar .sende dikkat et gaz yapıcı şeyler yeme,havalarda soğuk üşütme. Allah yardımcın olsun.. analı babalı sağlıkla büyüsün 🤍
Saol cnm teşekkür ederim
Benımk 14 gunluk 2 hafta oldı bugun 38haftalik dogum yaptım gunduz uyur gece zor vala ama bakalım 40 dan sonra duzelir inş
İnşallah canım .hep farklı şeyleri çıkıyor bakalım sağlıklı olsunlarda
Evet vala yaa dun gece 3 de uyanmadı bizimki sabah 5 de uyandı bakalım hayırlısı birde bisey daha sorucam 40 mız cıkmadı yarı kırkını yap diyorlar sence yapımmı yoksa 40 mımı beklim siz nasıl yaptınız
Yarı kırk diye birşey yok benim bildiğim.ama diyenler var sen bilirsin
1,493,525 soru
24,401,823 cevap
350,197 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın