Bende sorun var bunu bir kez daha anladım. .
Komşular geldi. İçlerinden 1 ini sima olarak tanıyorum ama mrba lik yok oda gelmek istemiş. Abla aradı gelmek istiyor dedi bende tabi sorun değil abla gelsin dedim 1 tabak fazla hazırlamak beni öldürmez. Oğlum uyandı. Açılmıştı. Mama yaptım verdim başladı söylenmeye. Bu çocuk gelişmez. Yaşamaz Sürekli hasta olur.ben şöyle emdirdim böyle emdirdim. 1. 2 kere tersledim. İçeri çay koymaya gittim ev sahibi de uyardı duydum baktım devam ediyor. Abla s.gidermisin parayla mı verdiler seni dedim. Alındı gitti.
Yaşamaz diyince beynimden vurulmuşa döndüm. . Dayanamadim o gitti. Biz oturmaya devam ettik
Beni ayiplayanlar olmuş yjnede teşekkür ederim. Ama. Çocuk olsun diye günlerce. Hastane kapıların da beklemenin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Cinsiyet için hastaneye gidip. Kalbi durmuş cevabını almanın da ne olduğunu biliyorum.
8 ay boyunca. Her gün hastaneye gidip. Küçücük bedeni bi su kutusu ile alıp ellerimle kefenleyip mezara götürmenin ne olduğunu da biliyorum.
9 ay hastane ye gidip. Doğumda bunada birşey olacak korkusu ile felç geçirmenin ne olduğunu da biliyorum.
Kimse benim 2 aylık oğluma buda yaşamaz ölür diyemz.
1,474,099 soru
24,134,428 cevap
334,217 kullanıcı